2777
2789
دوستان مقیم کانادا روزتون بخیر. من تورنتو هستم. برای یه مدت محدود اومدم. پسرم ایران شیر خشک ببلاک استفاده میکرد با خودمم آوردم اما ظاهرا مصرفش از حد پیش بینی من بالاتر رفته الان دیگه داره تموم می شه. پیشنهادی دارین که چه شیر خشکی بگیرم که مزه اش و فرمولش شبیه باشه که بخوره. چون شیر خشک نسبتا گرونه دلم نیم خواد بخرم و نخوره. اگه نظری دارین ممنون می شم راهنمائیم کنین
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
روزا جون من نمیدونم ببلاک چجوریه اینجا میگن بهترین آنفامیل هستش بعدش هم گوود استارت مال نستله. ولی‌ فکر کنم اگه جعبه ببلاک رو ببری داروخونه دکتر داروساز میتونه بهت کمک کنه که نزدیکترین بهش رو پیدا کنی‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی نسیم جون از داروخانه باید بگیرم؟ مثل شاپرز؟ پسرم 11 ماهشه این گود استارت مال خیلی اولای نوزادی نیست؟ مثل ایران شماره بندی داره؟
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
خوب گفتی الان تو نت سرچ می کنم فرمولاسیونشونو. آنفامیلو شنیدم. می گن بدمزه اس و نزدیکترین فرمولو به شیر مادر داره
سلام به همه
خوبین؟

لیلیان خیلی جیگری.خانادا رو عشقه هههههههههههههههههههههههههه100

خوب صدات گرفت دیگه

مرسی نسیمی از میلت

لیلیان رزیتا خوبه واسه فرانسه چیزی یاد گرفتی؟واسه انگلیسی چی
آنفامیل یه مدل جنتلیز داره که خیلی‌ بدمزست ولی‌ معمولیش بد نیست از همه خوشمزه تر سیمیلاکه. گوود استارت هم فکر کنم سن بندی داشته باشه. همه داروخانه‌ها و سوپر‌ها دارند اگه نزدیک خونتون سوپر استور هست معمولاً ارزون‌ترین قیمت‌ها رو تو وسایل بچه داره
ببخشید من الان سایت آنفامیل و نستله رو زیر و رو کردم فقط شیر خشک برای 6 ماه اول رو دارن. یعنی اینجا هیچ بچه ای تا 1 سا شیر خشک نمی خوره؟
چیکار کنم؟ شیر خشک بدو تولد که برای پسر من خیلی کمه :(((
چه با مزه نسیم جون الان دیدم. منم یه دوست اینجا دارم یه پسر 20 ماهه داره به اسم آرشان. نکنه تو خودشی؟ :)))

ممنونم. سیمیلاکو تو ایران شنیدم. گود استارتم چون مال نستله اس بد نباید باشه. میرم می بینم. گفتی سوپر استور؟
برم چک کنم ببینم این نزدیکی هست؟
خواهش می‌کنم. کلا خیلی‌ زیاد با هم تفاوت ندران همشون باید یک سری استاندارد رو رعایت کنند دیگه. پسر من سیمیلاک بهش نساخت دستشوییش سبز میشد بهش آنفامیل میدم ولی‌ خیلی‌‌ها رو هم میشناسم که همون سیمیلاک رو راضین.