نسیم جونی میشه لطفا اون لینکی که مدرسه های ونکوور رو ا رنکیگشون نوشته بهم بدی واسه خواهرم میخوام میخوان تابستون بیان دو تا بچه 10 ساله و 14 ساله داره .میخوام ببینم کدوم مدرسه بهتره واسه این سن بچه و لیست تمامی مدارس ونکوور رو از کجا میتونم در بیارم ممنون گلم
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
سلام ممول جان این لینکو ببین می تونی نوع مدرسه که خصوصی باشیه یا پابلیک شهر و ... رو *** کنی: http://britishcolumbia.compareschoolrankings.org/elementary/SchoolsByRankLocationName.aspx
نلی جون من مال انتاریو رو که چک میکنم میبینم بعضی مدرسهها رو نداره بعضی وقتها هم مدرسههای خوب رو متوسط آورده. ولی مثل اینکه تو بیریتیش کلمبیا غیر از این هیچ منبع دیگیی وجود نداره
پارسای منم بزرگ شده بهامون میخنده کیان هم خوبه فوقالعاده شوخ شده حد نداره
وقتی پارسا رو حامله شدم با همسرم قرار بر این شد که هروقت نتونستم جفتشونو نگه دارم پرنتال لیو بگیره
نه اینکه نتونم میتونم اما دیگه چیزی واسه خودم نمیمونه عصبی میشم کیفیت تربیت بچهام میاد پائین اینه که به مجید گفتم و اونم قبل تعطیلات نوتیس داده و ایشالا که قبول میشه و نمیره سر کار یه مدتی
بشینیم بچهامونو باهم بزرگ کنیم تا ببینیم بعدش چی میشه
کیان رو هم تصمیم گرفتم حتما مدرسه فرانسوی زبان بفرستم که فرانسه هم یاد بگیر علاوه بر فارسی و انگلیسه هرچند هم که تا چند سال دیگه همه باید چینی یاد بگیریم هههه
سال نو همگی مبارک.امیدوارم سالی سرشار از سلامتی و شادی واسه همه باشه.چه خوب سارا که همسری مدتی میمونه خونه کمکت. راستی شما جاروبرقی چی دارید؟من میخوام بخرم نمیدونم چی بگیرم؟یکی خریدم خوب نبود پس دادم.به گفته ی دوستان وایستادم یکی دیگه تو باکسینگ بخرم که باز چیز خوبی پیدا نکردم.شما چی پیشنهادمیکنید؟
سپیده جون مرسی امروز زنگ زده بودی نتونستم جواب بدم حتما تو این هفته بهت زنگ میزنم. نلیسا خانوم گل چطوره؟
سارا جون چه خوب که همسرت یه مدت میمونه خونه واقعا با دو تا بچه آدم کمک هم میخواد. من که یه وقتایی تو همین یکیش هم میمونم. چقدر هم کار خوبی میکنید که کیان رو مدرسه فرانسه زبان میخواین بفرستین من هم برنامم برا ارشان همینه.
سپیده امروز داشتم وبسایت برد تورنتو رو نگاه میکردم بعد تو سایت یکی از این مدارس فرانسه زبان نوشته بود تو ژانویه اوپن هوس دارن اگه میخوای نلیسا رو بفرستی چک کن ببین اون مدرسه که به شما مربوط میشه اوپن هوسش کی هستش