دوستان مقیم کانادا روزتون بخیر. من تورنتو هستم. برای یه مدت محدود اومدم. پسرم ایران شیر خشک ببلاک استفاده میکرد با خودمم آوردم اما ظاهرا مصرفش از حد پیش بینی من بالاتر رفته الان دیگه داره تموم می شه. پیشنهادی دارین که چه شیر خشکی بگیرم که مزه اش و فرمولش شبیه باشه که بخوره. چون شیر خشک نسبتا گرونه دلم نیم خواد بخرم و نخوره. اگه نظری دارین ممنون می شم راهنمائیم کنین
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
روزا جون من نمیدونم ببلاک چجوریه اینجا میگن بهترین آنفامیل هستش بعدش هم گوود استارت مال نستله. ولی فکر کنم اگه جعبه ببلاک رو ببری داروخونه دکتر داروساز میتونه بهت کمک کنه که نزدیکترین بهش رو پیدا کنی
آنفامیل یه مدل جنتلیز داره که خیلی بدمزست ولی معمولیش بد نیست از همه خوشمزه تر سیمیلاکه. گوود استارت هم فکر کنم سن بندی داشته باشه. همه داروخانهها و سوپرها دارند اگه نزدیک خونتون سوپر استور هست معمولاً ارزونترین قیمتها رو تو وسایل بچه داره
ببخشید من الان سایت آنفامیل و نستله رو زیر و رو کردم فقط شیر خشک برای 6 ماه اول رو دارن. یعنی اینجا هیچ بچه ای تا 1 سا شیر خشک نمی خوره؟ چیکار کنم؟ شیر خشک بدو تولد که برای پسر من خیلی کمه :(((
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
خواهش میکنم. کلا خیلی زیاد با هم تفاوت ندران همشون باید یک سری استاندارد رو رعایت کنند دیگه. پسر من سیمیلاک بهش نساخت دستشوییش سبز میشد بهش آنفامیل میدم ولی خیلیها رو هم میشناسم که همون سیمیلاک رو راضین.
رزاجون سیمیلاک خیلی خوب و همینطور خوشمزس اگه مزش شبیه ببلاک نباشه ایراد نداره چون خپشمزس حتما میخوره ولی فک کنم تو ایران کم باشه.یکم نایاب شده بود ماه پیش الانو نمیدونم