2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیوا جان به همین ایمل یاهوت زدم. از همین نی نی سایت.

گلاره عزیز من هم قبل اینکه پسرم به دنیا بیاد معلم داشتم. بعد یه مدت تعطیل کردم وباز دوباره. بعد دوباره الان تعطیل کردم. چون پسرم بزرگ شد و معلم میومد تو خونه به من و همسرم درس میداد و کسی نبود نگهش داره.

tobe کجاست و شرایطش چطوریه ؟
من مشکل نگهداری پسرم رو دارم.

شما چطور میرسید بخونید؟ من همه چیز انگار یادم رفته باید بکوب بخونم .نمیدونم چطوری ؟ استرس هم گرفتم. اعتماد بنفسم کمه تو حرف زدن. همش حول میشم.
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
لیلیان عزیز میشه کمی در مرود این رزتا استون برام توضیح بدین / ممنون میشم.
اسمش رو شنیدم ولی دقیقا نمیدونم چطوریه ؟

من برای خودم بازه 6 ماهه در نظر گرفتم. میخوام ببینم تو این مدت میتونم با این پکیج به اون سطحی که میخوام 5و6 زدم ) برسم و یا حتی برم امتحان بدم ؟؟

روزی چقدر حداقل باید خوند؟ میدونم هر چی بیشتر بهتره ولی حداقلش منظورمه.

مرسییییییییییییییی
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
ساناز جون مبارکتون باشه عزیزم(سرزمین جدید)

مهر و ماه دوستم این یه نرم افزاری هست که اگه بخوای توی اروپا یا امریکا بخری بنظر 500$ پول بدی
اگه از اینترنت تو ایران دانلود کنی مجانی هست
اما توی اروپا مورد پیگرد قانونی قرار میگیری(خوب اینجا به نفعمون شده که عضو تجارت جهانی نیستیم)
ما دانلود کردیم (ترکی ، انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، عربی، آلمانی)
از سلام اول شروع میکنه تا............
بهترین نرم افزاری هست که تو عمرم دیدم منم آخرای لول 1 فرانسه هستم(هر زبون رو به 5 لول تقسیم کرده و هر لول شامل 4 یونیت هستش و هر یونیت 4 درس)انقد باهات تکرار میکنه که حفظ بشی
اسپیکینگ و لیسنینگ و رایتینگ و ریدینگ و پرونانسییشن و... داره
.
مرسی لیلیان عزیز.

اگه تونستی آدرس لینکش برای دانلود رو برام بذار. من هر چی سرچ کردم فقط فروش اینترنتی پیدا کردم!!!!!
p30download.com/fa/entry/33755/tx/دانلود رزتا استون فرانسوی
ازاین میتونی خرید اینترنتی بکنی
خرید اینترنتی بهتر از دانلوده چون 3 روز طول میکشه دانلود شده
با سرعت اینترنت های خونگی
.
http://www.rasekhoon.net/software/show/549377/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%DB%8C-%D8%B1%D8%B2%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-Language-Learning-French-1-2-3-4-5-for-Rosetta-Stone-Audio-Companion/

ازاین دانلود کن
.