2777
2789
نسیم جونی میشه لطفا اون لینکی که مدرسه های ونکوور رو ا رنکیگشون نوشته بهم بدی واسه خواهرم میخوام میخوان تابستون بیان دو تا بچه 10 ساله و 14 ساله داره .میخوام ببینم کدوم مدرسه بهتره واسه این سن بچه و لیست تمامی مدارس ونکوور رو از کجا میتونم در بیارم ممنون گلم
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نلی جون من مال انتاریو رو که چک می‌کنم میبینم بعضی مدرسه‌ها رو نداره بعضی وقت‌ها هم مدرسه‌های خوب رو متوسط آورده. ولی‌ مثل اینکه تو بیریتیش کلمبیا غیر از این هیچ منبع دیگیی‌ وجود نداره
سلام به همه دوستای گلم

ساله نو مبارک

ایشالا که همه خوب و خوشید

پارسای منم بزرگ شده بهامون میخنده کیان هم خوبه فوق‌العاده شوخ شده حد نداره

وقتی پارسا رو حامله شدم با همسرم قرار بر این شد که هروقت نتونستم جفتشونو نگه دارم پرنتال لیو بگیره

نه اینکه نتونم می‌تونم اما دیگه چیزی واسه خودم نمیمونه عصبی میشم کیفیت تربیت بچها‌‌م میاد پائین اینه که به مجید گفتم و اونم قبل تعطیلات نوتیس داده و ایشالا که قبول می‌شه و نمی‌ره سر کار یه مدتی‌

بشینیم بچهامونو باهم بزرگ کنیم تا ببینیم بعدش چی‌ می‌شه

کیان رو هم تصمیم گرفتم حتما مدرسه فرانسوی زبان بفرستم که فرانسه هم یاد بگیر علاوه بر فارسی و انگلیسه هرچند هم که تا چند سال دیگه همه باید چینی‌ یاد بگیریم هههه

مواظب خودتون و گلهای باغ زندگیتون باشید

امیدرورم تعطیلات خوش گذشته باشه
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سال نو همگی مبارک.امیدوارم سالی سرشار از سلامتی و شادی واسه همه باشه.چه خوب سارا که همسری مدتی میمونه خونه کمکت. راستی شما جاروبرقی چی دارید؟من میخوام بخرم نمیدونم چی بگیرم؟یکی خریدم خوب نبود پس دادم.به گفته ی دوستان وایستادم یکی دیگه تو باکسینگ بخرم که باز چیز خوبی پیدا نکردم.شما چی پیشنهادمیکنید؟
سلام بچه‌ها سال نو شما هم مبتک باشه.

سپیده جون مرسی‌ امروز زنگ زده بودی نتونستم جواب بدم حتما تو این هفته بهت زنگ میزنم. نلیسا خانوم گل چطوره؟

سارا جون چه خوب که همسرت یه مدت می‌مونه خونه واقعا با دو تا بچه آدم کمک هم می‌خواد. من که یه وقتایی تو همین یکیش هم میمونم. چقدر هم کار خوبی‌ می‌کنید که کیان رو مدرسه فرانسه زبان میخواین بفرستین من هم برنامم برا ارشان همینه.

سپیده امروز داشتم وبسایت برد تورنتو رو نگاه می‌کردم بعد تو سایت یکی‌ از این مدارس فرانسه زبان نوشته بود تو ژانویه اوپن هوس دارن اگه می‌خوای نلیسا رو بفرستی‌ چک کن ببین اون مدرسه که به شما مربوط میشه اوپن هوسش کی‌ هستش
ممول و نسیم جون,من که بیام,اولین چیزی که خیلی سریع باید بخرم,یکی اتو هستش,یکی سشوار !
میدونید چت مارکی خوبه?از کجا بخرم ممنون میشم راهنماییم کنید

اها,یکی هم لباس بچه گونه خونه ای راحتی کجا برم?