2777
2789
سفرپارسالمون با بی ام آی و ایرکانادا بود از لندن..امسال با ک ال ام بودیم از هلند..پرواز امسال بنظرم بهتر بود مخصوصا غذاهاش.پارسال یادمه هیچکدوم از غذاهاشو نخوردیم .واسه بچه ها واسه تو هواپیما حتماچندنوع خوراکی بردار.
salammmmmmmmmmmmmm be doostan gollllllllllllll

eshala hame khosho khoram bashiddddddddddddd

palang sorati aziz mamnoonammmmmmm

qose nakhor be nazare man harvaqt delet migire ba hamsaret dardo del kon khodeto naband to begi onam mige hardotoon takhliye mishid

age ma biyaym calgery khotam doost payat misham

in ehsasat ro ham hameye ma dashtim baed az ye marhalei ok mishe ama hamon zamano gozarondan sakhte bedun ke tanha nisti golammmmmmmmmmm

movazeb khodetoon va golhaye baq zendegitoon bashid
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پلنگ صورتی پس شما هم رسمی بودی؟اینجا خیلی ها که رسمی نفت هستن در حال رفتنن...خوشحال باش که زود رفتی مواظب خودت باش
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
مرسی دوستان گلم-سارا جان امیدوارم اگر اینجا واستون بهتره زودتر بیاید.میدونی اینجا درسته ایرانیها زیادن و ادم با خیلیها دوست میشه ولی خوب اونا که از قبل هستن با هم بیشتردوست بودن و هرکسی واسه خودش یک پایه ی قدیمی داره که مرتب باهم بیرون میرن و باهم هستن.حالا تا وقتی شماکه جدیدی بخوای به جمعشون وارد بشی خوب یکم طول میکشه و اینه که اولش تقریبا تنهائی-امیدوارم سارا جون زود بیاید تا با هم پایه بشیمنسیم جون خوشحالم که تا دور وبرت شلوغه عمل کردی و امیدوارم زودترحالت خوب بشه ومشکلی نداشته باشی.سپیا من از صبح توفکرتم بیا خبرخوش بده خواهر
صدف جون-دعا کن منم بتونم بیام کانادا- خودم پایه رفاقت میشم برات عزیزم
غصه نخور همه چی درست میشه. زیاد بخودت فشار نیار- دلت گرفت برو پارک-بازی کردن بچه ها - خنده های کودکانه اونها رو ببینی دلت آروم میشه
واقعا بانوی ایررانی بازی کردن با بچه ها و در جمع اونها خیلی صفا داره و باهاشون بچگی کردن کلی کیف میده صدف حتما انجام بده
بانو جان دعامیکنم تو هم بتونی هرچه زودتربیای عزیزم.در مورد پارک ایران که بودم گفتم که همش دخترمو میبردم پارک خودم هم هوام عوض میشد برمیگشتم خونه- ولی اینجا ساعت 8شب تو این سرما بدون ماشین پارک چطور برم؟؟؟؟؟فردا صبحش هم که دیگه حالم برگشته حالت عادیش منظورم اینه که تو اون ساعتی که من نیاز به پارک داشتم امکان رفتنش نبود .دیروز به همسرم میگم تو الان سرماخوردی و افتادی روی تخت ونیاز به پرستاری و استراحت داری.حالا فکرکن منم بیماربشم ومثلانیاز به دوروز بستری داشته باشم. کی میخواد بدادمون برسه؟کی میخواد از دخترمون مواظبت کنه حداقل غذا بهش بده.تو ایران اینجور مواقع شده مامانم آژانس میگرفت میومد پیش ما-حالا اینجابایدچیکارکنیم؟همسری هم رفته تو فکر میگه منم واقعا نمیدونم از اونا که چندساله اینجا هستن بپرس ببین تو این مواقع چیکار میکنن؟
پلنگ صورتی خودت میدونی که خیلی ها هم الان توی همون منطقه ای که زندگی میکردید و اینجا خوزستان هم خانواده هاشون پیششون نیستن ..و خودشون مستقلن کارهاشون رو انجام میدن
صدف جان همکارم از تبریز اینجا اومدن یک دختر سه ساله داره دومی باردار شد به مادرش اطلاع داده بود زمان زایمانش رو اما متاسفانه زودتر از موعد زایمان کرد و تک و تنها همسرش به درمانگاه اون هم شب ساعت 11 برده بودش.....خب پس توی کشور خودمون هم از این موارد زیاده مخصوصا ماها که در مناطق شرکتی زندگی میکنیم...پس برات باید عادی باشه...
و یک راه خوبش اینه که یک دوست صمیمی برای خودت جور کنی که در این جور مواقع کمی به همدیگه کمک کنید ...

.. همین جریان نسیم مامان ارشان برای عملش که چکار کنه(با اجازه نسیم جان)
سلام به همه .
خواستم عرض ادبی کرده باشم واول همه بگم اگر خودم یا همسرم ، کار پیدا کنیم ،یقینا " بچه های اینجا از اولین نفراتی خواهند بود که بهشون خبر میدم . نه عزیزان ؛ خبری نشد . فعلا " که دارم برای هر جور کاری رزومه میدم . کار خودم ، یا غیر خودم ...هنوز زوده ...باید صبور بود ، یعنی چاره ای نیست .نمیشه بری یقه بگیری ،بگی کار بهم بدین !؟خوب هرکس دوست داره از اشنا ها و هموطنان خودش ببره سرکار . ما هم که شکر خدا ، دیگه ته جدولیم !البته نا شکری نمیکنم ، از همین تاپیک ، دوستان بسیار خوبی دارم که هم هوای بچه ام و هم هوای همسرم رو دارن و هم هوای من رو .خیلی هم ازشون ممنونم که همه جوره کمکمون میکنن ، احساس غربت نداشته باشیم .امیدوارم خدا برام فرصتی فراهم کنه بتونم براشون جبران کنم .
همسرم با پرداخت 2000 دلار با ارزش ناقابل ، برای شنبه و یکشنبه خودش رو برای دوره تکنسین گاز ثبت نام کرده . 5 روز هفته کلاس زبان میره و سفت و سخت مشق مینویسه و دوروز اخر هفته هم اینجا ،که اگرکاری پیدا کرد ایام هفته رو بتونه کا رکنه . برای کارهای فروشندگی هم خیلی هاشون حتما " میخوان اخر هفته رو کار کنی و با این برنامه دست من بسته شده حسابی .ولی باز گفتیم بگذار یک قدم در راستای هدفش برداره ، شاید راهی باز شه . امروز جلسه اولش بود . بد مسیر هم هست و با هر وسیله نقلیه عمومی که بره باید بین 600 تا 1000 متر پیاده روی کنه . مدرسشون ایرلندیه با لهجه غلیظ british و همه شاگردان کلاس شاغل در این کار هستن وحداقل 3،4 سالی هست کانادا زندگی میکنن و تازه اومدن گواهی بگیرن .همسرم میگفت طرف نمیدونه PSI چی هست داره کار نصب گرمایش سرمایش انجام میده ! ولی امروز خیلی ازش انرژی گرفته بود .
دیشب هم همون دوستامون که اون کار ساختمانی رو پیدا کرده بودن و این خونه رو با کمکشون گرفتیم ، مهمونمون بودن . اولا خیلی همسری رو سرزنش کردن که باید میرفتی سراون کار و دیگه گفتیم بابا بخدا ماشین و گواهینامه نبود . بعد هم میگفتن برین از کمکهای دولتی برای امرار معاش استفاده کنید و برین درس بخونین ...بخدا گیج شدم . رشته من توی نظام مهندسی اینجا شناخته شده نیست . یک گهگاهی میگم برم دوباره درس بخونم ، یک گهگاهی میگم الان کار کنم تا همسرم یک کم مستقر بشه و بعد برم درس بخونم ... پاک گیج شدم . بنده خدا همسرم میگفت بگذار گواهینامه مون رو بگیریم ،اگر برای همون کار ساختمانی هنوز میخواستن ،ماشین میخرم و میرم همون کار رو .10 روز دیگه هر دو با هم امتحان رانندگی داریم .خدا کنه ایندفعه قبول شم !!!!
پلنگ صورتی ، کار خوبی کردی از خودت خبر دادی . خوشحالم همسرت مثل پارسال سریع کار پیدا کرد و استیصال ما رو تجربه نکردین . اینجا حس تنهایی برای شما که از حمایت خانواده تون برخوردار بودین ، بیشتره . داشتم نوشته ات رو میخوندم ؛ یاد خودم افتادم که سه سال پیش ، دنده ام شکست و فقط خواهر شوهر کوچکترم ، یکربع اومد بهم سر زد . همه کارها گردن همسرم بود و خودم با چه بدبختی و آه و ناله ای آروم آروم توی خونه کارهام رو میکردم و یک نفر نبود ، یک لیوان آب دستم بده .ولی اینجا از ایران بهتره / کلا " اینجا عادیه که افراد بخاطر بیماری همسر یا بچه شون مرخصی بگیرن . پس نگران نباش . اگر خدای نکرده خیلی مریض شدی ، همسرت میمونه و ازت نگهداری میکنه !!! خوبی کانادا اینه که همه مون رو وادار به انجام کارهایی میکنه که قبلا " انجام نمیدادیم !!!!!مثل همسر من که 7 روز هفته میره سر کلاس ! دیروز به پدرم میگفت توی ایران برای همه کلاس میگداشتیم ، اینجا تازه داریم مشق مینویسیم .
ممنون از همه کسانی که نوشته های من رو پیگیری میکنن .
سلا به همه دوستان خوبم
سپیا جون امیدوارم به زودی موفق بشین به هدفهاتون برسین ولی چرا جواب منو نمیدی خانمی
من میخواستم بدونم من که پول معادل سازی مدرکم 150 دلاره اگر بیام لند کنم برگردم سال بعد باید چند برابر پول بدم!!!!!!!!!!!!!!!اگر توی تورونتو هم درس بخونیم کمک هزینه میدن؟؟؟؟؟؟؟/چه قدر میدن؟؟؟؟؟؟
سلام به همه
پلنگ صورتی عزیز نبینم غصه دار باشی همیشه اوایل مهاجرت سخته من ماههای اول گاهی وقتی تو خیابون یا یک جای عمومی بودم به خودم میگفتم اینجا کجاست؟ چرا من اینجام؟ چرا من زبون اینها رو نمیفمم؟ همیشه این حس عدم تعلق منو خیلی اذیت میکرد و البته هزار چیز دیگه ولی زمان همه چیز رو حل میکنه دوست عزیز نگران نباش. خوشحالم که همسرت تونستن کار پیدا کنن متاسفانه الان مدتیه که اوضاع کارمهندسی خیلی جالب نیست مثلا شرکت ما هم فعلا کار زیادی نداره و اگر تا چند ماه دیگه نتونه کار جدید بگیره بطور حتم میره سراغ تعدیل نیرو. به هر حال بهتره نگران نباشیم و امیدوار به آینده .
سپیا جون مطمئنم بزودی با خبرهای خوب میایی اینطوری که تو تلاش میکنی مطمئن باش به نتیجه میرسی. دختر گلت رو ببوس
نسیم جون امیدوارم حالت خوب باشه خوشحالم که موقع جراحی دست تنها نبودی و خیالت راحت بود.
سلام فی فی جان !!!
قبلا "نوشتم که فقط برای Peng زمان شش ماه ا زلندینگ رو حساب میکنن و معادلسازی یک چیز دیگه است و با اون فرق داره . نه عزیزم ، برای معادلسازی بهتره اینجا باشی یا حداقل کارت اعتباری ات رو بگیری و بعد قبل از اینکه دوباره بیای از طریق اینترنت اقدام کنی . چون مثلا "wes اصلش رو میفرسته برای موسسه ای که اون رو ازت خواسته . مال دانشکاه تورنتو هم 4 ماه طول میکشه تا بیاد .من خودم فعلا " برای peng اقدام نمیکنم . چون یکی از همرشته ای هام اقدام کرده ،اصلا " نفهمیدن رشته اش چیه ؟ ترجیح میدم معادلسازی رو انجام بدم .
عزیزمن ،چه فرقی داره تورنتو یا جای دیگه درس بخونی برای کمک هزینه ؟ تقریبا " تمام کالج ها و دانشگاهها کمک هزینه رو میدن . حالا اگر هیچ جای دیکه ندن ، دیگه تورنتو حتما " میدن !!! تنها شرطش اینه که PR باشی .سقفش تا سالی 26000 تا است که البته هزینه تحصیلت رو از این پول باید کم کنی . مثلا " اکر برای یکسال فوق لیسانس باید 8000 تا بدی ، عملا " 18000 تا برای یکسالت میمونه + بیمه دندانپزشکی هم شامل خودت و بچه ات میشه .البته حداکثرش این رقمه و مثلا " اگر همسرت کار کنه یا ماشین قیمت بالاتر از 5000 تا بخرید و... این هزینه کمتر میشه .
باز هم اگر سوالی بود ، ذر خدمتم . فعلا " تنها کار مفیدی که میکنم ، اینه که بتونم جواب سوالاتتون رو اگر بتونم بدم .
ممنون سپیا جان ممنون عزیزم که جوابمو دادی امیدوارم هر چه زودتر به هدفهاتون برسین ......
راستی احیانا اسم اون دوستتون که گفتین با شما اومدن و حالا میخوان برگردن فرزانه نیست چون من یک دوست دارم که دقیقا با همین مشخصات که شما میگین وتو همون تاریخی که شما رفتین اونها هم رفتن ...همسرش هم روانپزشکه و بساز بفروشی هم میکنه با دو تا بچه بزرگ که دانشگاه رفتن ........