2789
و اما بانوی ایرانی شرقی من تا بحال این واژه رو برای خونه های اینجا نشنیده بودم یعنی نمیدونم معنی خونه نیمه مستقل چیه؟ اینجا خونها ها تقسیم میشن به:
house, town house, apartment(condo and rental
اون سایتی که سپیا معرفی کرد خیلی سایت خوبیه و تقریبا هر چی خونه واسه فروش و اجاره تو تورنتو باشه تو اون پیدا میکنی. و مثل همه جای دنیا هر چقدر پول بدی آش میخوری آپارتمان از 200 و خرده ای هزار دلار هست تا چند میلیون دلار. هاوس و تاون هاوس هم از 400 و خرده ای هزار دلار (شاید کمترش هم باشه ولی با کیفیت و منطقه بد) تا چند میلیون دلار.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام نسیم جان :
چه خوب کردی از خودت خبر دادی . به سلامتی عزیزم ...حالا تازه اول بی وقتیه خواهر جان .ورود ارشان به خونه ات مبارک . ماشا ا... بچه مون خوب درشت بوده ، خوب شد طبیعی زایمان نکردی وگرنه پدرت در میومد . چشمم شور نیست به خدا ولی یه اسفند براش دود کن .درد خودت بهتر شده ؟
هیلا جان ، اینجا که ما هستیم رو از کاشانه گرفتیم .توی نت که بزنی سایتش میاد .(www.kashaneh.ca)محل اسکان موقت توی تورنتو زیاده . اینجا مجموعه ای از چند تا واحد قدیمی ساز و چند واحد آپارتمان در جاهای مختلف ولی نزدیک به هم هستش که روزانه کرایه میدن .پارسال که لند کردیم یه سوییت کامل توی یه برج با فول امکانات با دسترسی عالی به مترو و grocery store و بانک بهمون داد که چون ا قامتمون از 30 روزبیشتر بود با 40% تخفیف شبی 67 دلار حساب کرد .امسال قیمت نرمال اونجا شبی 110 دلار بودولی 7 روز بعداز اومدن ما خالی میشد و اینجا رو داده شبی 75 دلار برای دوهفته اقامت که آشپزخونه اش مشترکه و اصلا " اسایش اون سوییت روندارم و ساختمون قدیمی سه طبقه است .ولی صاحبش آقای رضایی ، پسر خوبیه و اینجا رو خودش با همکاری خانمش اداره میکنه .خودش فوق لیسانس مهندسی الکترونیک از دانشگاه تورنتوداره ولی افتاده توی اینکار و درآمد بسیار خوبی هم داره و از این آدم هایی است که کمک میکنه.مثلا " ایندفعه قبول کرد ترانسپورت ما رو از فرودگاه انجام بده یا دفعه پیش خیلی کمکمون کرد که مهمترینش باز کردن حساب کردیت unsecure بودکه توی بانک TDتوسط یکی از دوستانش انجام میشد .ایندفعه هم یکراست اومدیم از خودش جا گرفتیم.
عموما :مدارس اینجا public هستن ولی مدارس خصوصی هم دارن که فقط مال افراد خاصه ...چون شهریه ها سر به افلاک میزنه .برای بچه های مهد کودکی حدود 1000 دلار درماه میدی تا برای دبیرستان که به 2000 دلار در ماه هم میرسه و من یقینا " سمتشون نمیرم .مدارس public هم ، هم english دارن و هم french که من فعلا " سراغ فرانسه نمیرم تا نلی بره کلاس اول .
قیمت خونه منظورت چیه ؟کاندو ، رنتال ، هاوس ؟رنتال ها از 700-800 تا هست تا 2000 تا .ولی 700 تاییاش توی محله های خوبی نیست .کاندو ها از 1100 تا هست تا 25000 تا و تاون هاوس هم از 1700 هست تا 2500 .مهم اینه که در تاون هاوس هزینه utility حدود 3 برابر کاندومیشه . من اجاره بااتر از 2500 دلار در ماه ندیدم .واقعیت اینه که همین الان با 15000 دلار پیش پرداخت و ماهی 1300 دلار میتونی یه کاندوی یک خوابه بخری ، بشرطی که کار داشته باشی والبته هزینه نگهداری ساختمون و هزینه اب و برق وگاز و مالیات هم به مبلغ ماهانه ات اضافه میشه .سوالی بود در خدمتیم .
مهسا جون من اطلاعی از مهاجرت به کبک ندارم .
سلام شهرزاد عزیزم . اومدم اینجا با اجازه ات بنویسم معصومیتی که نوی عکس بردیا هست توی صورت مامانش هم هست ،چون بردیا کپی مامانشه که دیدم پست هات رو همزمان با من گذاشتی !خسته نباشی .
من از دیشب بیخوابی زده به سرم ولی همین دو ساعت پیش دوستمون زنگ زد و گفت یکی از آفرهامون رفته برای امضا .خدا کنه درست شه . عملا " فقط فردا رو دارم !!!ها ها !
وای نسیم جان خیلی خوشحالم که هر دوتون خوبین و رفتین خونه ماشالا آرشان معلومه با این وزن مونده بود تو دلت و نمیومد آخی نازی منتظر عکساش میمونیم حتما براش اسپند دود کن
حتما خودت سختته چون سزارین شدی درد داری ولی عیبی نداره همه سختیهاش با حضور گل پسرت تو خونه دیگه برات سخت نمیاد
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
سلام به همه دوستان عزیز .
سپیا جون می خواستم بدونم تا چند وقت بعد از اولین بار که لندینگ میکنیم میتونیم وسایل خونه رو بیاریم یعنی منظورم ایه که اگر ما 2 ماه بیایم و برگردیم برای دفعه دوم مثلا اگر بعد از 2 سال بیایم میتونیم وسایلمونو بیاریم؟؟؟؟؟؟اخه من شنیدم اگر بیشتر از یک سال بشه نمیتونیم وسایل بیاریم یعنی اگر بیاریم مالیات بهش تعلق میگیره........
فقط بار اول و تا زیر یک سال اگر چیزی بیاریم مالیات بهش تعلق نمیگره!!!!!!!!!!!!!!!!!این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نسیم جون برو خدا رو شکرکن که زایمان طبیعی نکردی وگرنه احتمالا بیچاره میشدی-ماشالا به این نینی تپلومون-اسپند یادت نره واسش بدودی-زود دختر خوب عکس کاربریتو عوض کن-حال خودت هم امیدوارم روبراه باشه
فی فی جان این سوال منم هست اتفاقا ولی تا اونجا که من شنیدم همونطور که پلنگ صورتی جون گفت یکساله
منم جواب دوستانو نمیدونم وگرنه کمک میکردم
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
پلنگ صورتی جون تو کی میری ؟ یادمه گفتی وسایلتو نمیبری و همه رو نو میکنی
من دلم نمیاد از یه سری وسایلم بگذرم آخه نوی نو
میخوام مبل و تخت خوابو اینارووببرم فقط وسایل برقی رو نبرم که نمیشه ام برد
راستی بچه ها من میخوام بلیط بخرم این جایی که واسه مهاجرا بلیط ارزونتر پیدا میکنه رو کسی بلده مثل اینکه مربوط به مهاجرتیه میشه
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2829
2791
2779
2792