2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنون پلنگ صورتی جون پس گل خانوم چیزی نمونده به رفتنتون ایشالا به سلامتی
راستش ما چون هیچ وقت وکیل نگرفتیم و خودمون اقدام کرده بودیم در نتیجه با کنپارس کار نکردیم و باید خودمون دنبال بلیط بگؤدیم بسته به اینکه خونمونو کی پس بدیم جمع میکنیم میایم تا بهمن ماه چون من باید تا قبل عید لند کنم شوهرم قبلا لند کرده خلاصه باید ببینم بلیط با چه ایرلاینی بگیریم
منم وسایلمو سه ساله دارم :) ولی واقعا حیفم میاد حاضرم پول فریت کردنشو بدم ولی خوبه آدم تنوع بده منم از بس صبر کردم واسه رفتن مثل تو هیچی نخریدم
تو مثل سپیا میری تورنتو ؟
مهسا جان همیونطور که گفتم ما خودمون اقدام کردیم پروندمونم قدیمی بود ولی از رو سایتش خودمون همه کارو انجام دادیم و یک قرون هم به هیچ وکیلی ندادیم فقط همون هزینه های پرونده و مدیکال که تو سایت هست
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
سلام به همه :
خدا را شکر بنظر میرسه قضیه خونه داره حل میشه .اگر اینجا بشه عالیه .وسط جماعت ایرانیه ( که من میخواستم نباشه )!!!!جلوی در مجتمع ، هایدا ساندویچ بود !!!عالی بودنش بخاطر اینه که یک کوچه تا فروشگاه metro فاصله داره و مدرسه نلی هم فول تایمه و سرویسی میشه و این یعنی اینکه من زمان بیشتری برای بودن توی جامعه رو دارم.
فی فی جان ، زمانش یا سه سال بود یا پنج سال ، که فکرمیکنم پنج سال بود .شما دفعه اول که واردخاک کانادامیشی ، یک لیست به افیسر گمرک تحویل میدی ووسایلی که توی اون لیست میاری تا فکر کنم 5 سال برای ورودبه خاک کانادااز مالیات معاف میشن .ولی اطمینان دارم بیشتر از یک سال بود .اگر خارج از اون لیست بخوای بیاری ، مالیات بهش میخوره .
راستش فی فی جان ما اصلا " این موضوع رونمیدونستیم که بعنوان مهاجر میشه ارزونتر اومد .قیمت ترکیش به نسبت امارات و مابقی پروازهای اروپایی پایین تر بود و شکر خدا پروازش خیلی عالی بود .اونایی که باقطری هم اومدن خیلی راضی بودن ولی قطری به تورنتو پرواز نداره .من ترکیش رو کاملا " توصیه میکنم .بجز فرودگاه استانبول که 7،8 بار مدارکمون رو چک کردن ، همه چی عالی بود .( به نسبت ایر کانادا میگم )
سلا م سپیا جون ممنون از جوابت خوشحالم کارها تون داره رو به راه میشه و شکرخدا دارین جا میفتین...........
سپیا جون مطمئنی شما که بیشتر از یک سال هم میشه وسایلو بدون مالیات اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اینجوری باشه که من از خوشحالی بال در میارم اخه این کانادائی ها هم هر روز برای خودشون یک قانون میزارن!!!!!!!!!!!جائی هست که من بخوام چک کنم هنوز این قانون پا برجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم لطف میکنی جوابمو بدی..................
سخت نبود براتون خودتون اقدام کردید ؟
ما می تونیم برای کبک اقدام کنیم و میتونیم هم از طریق جاب افر اقدام کنیم . برای جاب افر 30 هزار دلار میگیرن و 2 سال هم زمان میبره . الان دودلم نمیدونیم کدوم بهتره . نمیدونم برای کبک چند سال زمان میخواد و ایا با جاب افر به اون هزینه می ارزه یا نه
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
سلام

مهسا برای کسانی که با جاب افر میان هیجکدوم از امکانات مهاجرها و pr ها تعلق نمیکیره اکه کار هم تموم بشه عملا باید برکردن. البته بعد از اومدن میتونن برای pr شدن اقدام کنن ولی مدتی طول میکشه.

یه سازمان بین المللی به نام IOM هست که این امکانات بلیط ارزونتر رو ارایه میداد ولی شنیده بودم دیکه دفترش تو ایران فعالیت نمیکنه. میتونید یه سرجی بکنید. قدیمها که کلاسهای امادکی هم میذاشته. به ما که رسیده بود فقط بلیط ارایه میداد ولی بعد هم که میکفتن کار نمیکنه
تیستو جون عزیزم تو مامان کورشی ؟
تو هم داری میری کانادا ؟
عزیزم این جاب افر برای متخصصین ایتی هستش و تا اونجایی که میدونم ویزای کاری نیست اقامت هستش
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد