2777
2789
منظورم خونه های مستقل detached house و نیمه مستقله semi detached house
شرمنده دیگه یه دونه e اضافه گذاشتم
ضمنا کسی که مدیریت آموزشی خونده ایران میتونه بعد گرفتن اقامت دائم ارشدش رو توی یه رشته نزدیک به اون ادامه بده مثل روانشناسی،جامعه شناسی و ...
سلام به همگی امیدوارم خوب و سلامت باشید
نسیم جون خیلی میارک باشه
کاترین جون من کامپوس خوندم و 4 ماه وقت داشتم و نتیجه رو شنبه دادند b1, a2 گرفتم
شیوا جون شما امتیازتون کامل شد که مدارک فرستادید با کدوم موسسه کار کردید لطف می کنی عزیزم اگه راهنمایی کنیم متاسفانه ما به امتیاز اصلی نرسیدم و به ما می گن ختما باید 57 را فعلا کامل کنید وگرنه فایل نامبرتون باطل می شه خالا موندیم تا دوباره امتحان بدیم
منتظرت هستمazarnia18@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بانوی شرقی :
میتونی خودت توی گوگل بزنی یا ازتوی www.mls.ca سرچ کنی .ولی من توی روزنامه هاشون خیلی متغیر قیمت میبینم از 300/000 دلاری هست تا بالای یک میلیون دلار .خیلی بستگی به جا و قدیمی بودن و جدید بودن خونه ها داره .خیلی هاشون هم با 10% پیش پرداخت میشه خرید .توی ریچموند هیل از حدود 600 هزارتا شروع میشه به بالا .
در خصوص ادامه تحصیل هم اینجا اینقدر کالج وcourse هست که آدم روانی میشه چکار کنه .توی seneca college یه بررسی بکن .ببین چیزی بدردت میخوره .
سپیده جون اوضاتون خوبه یکم روبراه شدین از وقتی رسیدین ؟ دخترگلت خوبه ؟ دیدم ان لاینی گفتم حالتو بپرسم
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
نسیم جان کاش یه خبری از خودت و ارشان میدادی گلم ایشالا هر دو تون حالتون خوب باشه و بر گشته باشین خونه نگران پسر گلتم نباش سه ماه اول یکم سختی داره ولی میگذره زود تا چشم بهم بزنی منتظر خبریم ازت :)
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
سلام دوستان
خوبید ؟
چند تا سوال . کسانی که از طریق کبک اقدام کردید چقدر زمان برد تا ویزا بگیرید و چقدر هزینه دادین ؟
کسی از طریق جاب آفر رفته ؟
وکیلتون رو اگر راضی بودید لطفا معرفی کنید
اقای رضا نصرتی (وکیل) رو کسی میشناسه ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
سپیا جان خوشحالم که به سلامتی رسیدین و انشالله هر چی زودتر خونه مناسب پیدا کنید .لحظه لحظتونو میام می خونم و برای شوهرن تعریف می کنم همش خودمو جای شما می زارم اخه منم یه دختر پنج ساله .
سپیا جان با اجازتون چنتا سوال داشتم می خواستم هر موقع وقت کردی جواب بدی عزیزم
الان کجا هستین و کرایه ای هم میدین و اگر میدین چقدره؟و سوال دوم اینکه قیمتهای خونه چجوریاست؟و در مورد مدرسه پولکی که نیست؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
نسیم جون قدم نو رسیده مبارک باشه،عزیزم خودتو ناراحت بچه ها روزای اولش همشون مشکل دارن حالا این دکترای کانادایی به قول سما جون زیادی حساسن
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
کیمیا جون سلام ومرسی از جوابت کامپوس اسم کتابتونه دیگه؟؟؟؟؟ کدوم موسسه زبان رفتی؟؟؟؟؟؟؟ شوهر من کفیک خم میخونه میدونی سطحش چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میتونه با همین امتجان بده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هزینه امتحان چقدره وکجا برگزار میشه؟؟؟؟؟ ببخشید که اینهمه سوال کردم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
دوستای خوب لطفا سوال های من رو هم جواب بدید برام خیلی مهمه
چند تا سوال . کسانی که از طریق کبک اقدام کردید چقدر زمان برد تا ویزا بگیرید و چقدر هزینه دادین ؟
کسی از طریق جاب آفر رفته ؟
وکیلتون رو اگر راضی بودید لطفا معرفی کنید
اقای رضا نصرتی (وکیل) رو کسی میشناسه ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
بچه‌ها مرسی‌ که بهم دلداری دادین و جویای حالم بودید چند بار اومدم اینجا پیغام‌ها رو خوندم ولی‌ وقت جواب دادن پیدا نمیکردم. من و ارشان هم خوبیم و سهشنبه اومدیم خونه. حالا سر فرصت براتون عکسش رو میزارم. راستی‌ ارشان وزنش بود ۳ کیلو و ۹۲۰ گرم و قد ۵۳/۵ سانتیمتر
نسیم جون خوشحال شدم از خوندن پستت منتظر عکسهای پسر قشنگ هستیم. امیدواریم از مادری کمال استفاده رو ببری هم از بی خوابیهاش و شیر دادنهاش هم از کیف کردنهاش. البته واسه من روزهای اولش همش سختی بود هر چی یادم میاد این بود که بردیا به من آویزون بود و شیر میخورد و منم از بیخوابی در حال موت.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز