2777
2789
سلام دوستان،
من یه سئوال دارم:
کسی میدونه قیمت خرید خونه های semi deteachedوdeteached در کانادا چنده؟ ترجیحا در تورنتو یا کلگری.
و اینکه این قیمتها حدودش به پول ایران چقدره(تومان)
خیلی این سئوال برام مهمه چون کسی ازم خواسته بپرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان
نسیم جون صمیمانه بهت تبریک میگم عزیزم . امیدوارم قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون. نگران نباش خانومی اینا طبیعیه . چند روز دیگه همه چی تموم میشه و با کوچولوی نازت بر میگردی خونه. مادرا بعد از زایمان یه مدتی دل نازک و افسرده میشن . مواظب خودتون باشید و گل چسر نازمون رو هم ببوس. به محض اینکه تونستی ازش عکس بگیر و بذار ببینیم.

سپیده عزیزم من یه آدرس بزات میذارم یه نگاه کن چون یکی از دوستان انگار میخواست یه چند هفته ای خونه اش رو کرایه بده .
http://quebecland.persianblog.ir/
سلام سپیا جان خیلی ممنون جوابمو دادی عزیزم (با اینهمه مشغله که داری)امیدوارم هر چه زودتر خونه دلخواهتو پیدا کنی راستی سایت kijijiرو هم دیدی معمولا موردهای خوبی داره..........
عزیزم کلی ازت سئوال دارم حالا یه کم جا افتادی مزاحمت میشم دوباره:).....مراقب خودتون باشین گلم
نسیم جون قدم نورسیده مبارک باشه اصلا نگران نباش عزیزم نوزادها زیر یک ماه هنوز سیستم عصبیشون کامل نشده بنابرین خیلی درد حس نمیکنن!!!!!!!!!!!بچه دوست منم موقعی که به دنیا اومد از این مسائل براش پیش اومد حالا 5 سالشه و خیلی با هوش و سالمه انشالا همه چی درست میشه.............

سلام به دوستان گلم.
شیوا جان. ممنون که به فکرم هستی.خونه اش توی مونترآله و من توی تورنتو هستم.
نسیم جان.قدمش مبارک باشه.میدونم برات سخته ولی باور کن الان ارشان اونقدر حسی از درد نداره ۰امیدوارم زود بیاد خونه۰شما هم سعی کمتر غصه بخوری چون برای شیرت خوب نیست.
سلام دوستان-نسیم جوووووووووون قدم نو رسیده مبارک خیلی خوشحال شدم بالاخره ارشان خان تشریف اوردن امیدوارم هرچه زودتر به خانه برگردین و با این ازمایشها یک چکاپ هم میشه و میبینی که خدارو شکر هیچ چیزی نبوده-خودت هم تاچندروز اینطوری هستی بعد درست میشه منم دقیقا مثل شما بودم طوریکه دخترم رو بقیه میگرفتن شیر میدادم چون خودم نمیتونستم اما چشم بذاری روی هم تمام شده و خاطرش برجا میمونه .ما زنها هم که ماشالا پوستمون تو اینطور مسائل کلفته و زود یادمون میره
سپیا جون خیلی خوشحالم بسلامت رسیدی و مستقر شدی-امیدوارم هر روز که میگذره از تصمیمی که گرفتی راضی تر باشی-اوه چقدر چیزمیز بردی-منکه نمی ارزید چیزی ببرم بااین قیمت فریت-فکرکنم فقط 4تاچمدون باخودم ببرم که بیشترلباسه-البته واسه تنوع هم شده دوست دارم وسایل زندگیمو جدید کنم-منم وسایل بزرگ مثل یخچال و مبل و میزناهارخوری و ...میفروشم-کوچکترها هم میبخشم-گاز و لباسشویی چرخ گوشتم هم نگه میدارم چون واقعا نو هستن وخیلی حیفه ارزون بفروشم نگه میدارم اگر تا چندماه دیگه برنگشتیم و تصمیممون دیگه قطعی شد واسه موندن اونوقت میفروشم(هنوز نرفته میخوام برگردم میبینی منو توروخدا)هنوز هیچ چیز جمع نکردم.اینقدر فکرمیکنم که همش سردرد دارم-وای خیلی سخته-همسری هم نیست مرد خونه هم شدم-
palange sorati jan man chon alan sare karam finglish minevisam bebakhshid.
man khubam kar ham khube o bardia ham khube merci az lotfet. shoma key miaid? manam rastesh vaghti omadam hichi nayavordam be dalile inke bade 10 sal delam mikhast vasayelamo avaz kunam va in bahaneye khubi bood hame chi ro ham ya forokhtam ya bakhshidam ma hata khunamonam forokhtim o omadim rahi vase bargasht nazashtim.
شهرزاد جون دقیقا منم اولش میخاستم یک سری از چیزها رو ببرم ولی حالا که میبینم هزینش خیلی بالا میشه میگم بیخیال بذار یک زندگی نو با وسایل نو شروع کنم-این عکس کاربریت عکس بردیاست-نمیدونم شاید قبلا هم بهت گفتم یک معصومیت خاصی تو صورت این پسره-خیلی این عکسو دوست دارم-