2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاترین جون یعنی دادی پول رو؟

ممول جون دوستان میاد توضیح می دن اما تا جایی که می دونم می تونی وسایلت رو فریت کنی و فکر کنم تا 100 کیلو هزینه ثابته.

یعنی بهتره که همون 100 کیلو بشه وسایلت.
سما جون سلام نه از نینی خبری نیست. فقط مامانم از وقتی حالش بهتر شده یه لحظه نمیشینه استرسش از من بیشتره من رو هم استرس بهم میده. یکی از دوستم قرار بود گهواره بچش رو به من قرض بده بعد به دلایلی نشد مامان من هم اصرار که بریم برا بچه تخت بخریم میگیم بابا ما سه هفته بعدش باید بریم ونکور گوشش بدهکار نیست آخرش به تخت پارک راضی شد بعد اون رو گرفتیم اومد درستش کرد و راه انداخت دوباره یک نگاه دورش رو کرده میگه این کتابخونه رو خالی کن وسایل بچه رو بچینیم خلاصه اون کار رو هم کردیم بعد میگه بیا لباسایی که استفاده نمیکنی رو جمع کن جا باز بشه برا لباسهای بچه حالا بچه فقط لباس های نوزادیش اینجاست هرچی مال بعد از یک ماه بوده بردم ونکور خلاصه که هی هر کاری میکنه یه کار دیگه به فکرش میرسه. هرچی هم بهش میگی میگه مردم میان دیدن بچه زشته میگم مامان همه اون مردم میدونن که داریم میریم ونکور اونجا برا بچم اتاق میچینم ماه گوش نمیده که نمیده. پریروز زنگ زدم به بابام شکایتش رو کردم کلی هم اعصابم خورد بود گریه کردم. ولی واقعا اگه این آقا ارشان تا یک هفته دیگه دنیا نیاد فکر کنم مامانم کل خونه رو تبدیل میکنه به اتاق ارشان
ممول جون در مورد وسایلت نمیدونم ولی تا اونجایی که من شنیدم پیدا کردم دکتر خانواده تو ونکور خیلی ساخته. من حالا یه لیست تهیه کردم دادم به شوهرم که قبل از رفتن من و بچه باهاشون تماس بگیره ببینه کدومشون ما رو قبول میکنن اگه به نتیجه رسیدم به تو هم میگم.
کلی خندیدم نسیم .هههههههههههههههههههه خیلی با حال بود. اونجا هم از این بحث ها هست؟:)

اونجام مردم میان و نظر می دن ؟مامانت برا دل خودش می گه نسیم فکر کنم نوه ی اول ارشان خان دیگه.ای جونم.
عیب نداره عزیزم.

گریه نکنی ها ارشان بیاد به همه اینا می خندی باور کن.خیلی با حال بود.
من هم روز های اول میخندیدم ولی اخه هر روز یه داستان جدید داریم. همش میگم زودتر بچه بیاد مامانم دیگه وقت نکنه به اینجور چیز ها فکر کنه. البته میدونم خودش هم نگرانه ها به من چیزی نمیگه با خالم درد و دل کرده به گوش من رسیده فکر کنم اینجوری وقت خودش رو هم پر میکنه که فکر و خیال نکنه
مهدی هم آخر هفته گذشته اینجا بود. هی گفتیم کاش بچه تو همین هفته بیاد که نیومد. حالا دیگه باید واستیم تا هروقت دارد من شروع شد اون هم بره فرودگاه چون کلا بهش پنج روز بیشتر مرخصی نمیدن نمیخایم قبل از اومدن بچه مجبور شه از مرخصی هاش استفاده کنه.
خوب به سلامتی نسیم جونم ای جونم ارشان بیاد کلی انرژی می گیری ها.آره دیگه باور کن الان مامانت از خودت بیشتر استرس داره به قول تو با این کار سر خودش رو گرم می کنه زود بگذره.
انشاالله که همیشه همین خوشی ها باشه براتون عزیزم.می بوسمت خانمی.
شیوا جون شما امتحان tef دادی یا tcf .??????????????
امتیازتون چند بود که b1 میخواستی ؟ من و شوهرم امتیازمون 57 هست و وکیلمون گفته من باید a1 و شوهرم a2 بگیره با توجه به اینکه 3 ماهه فرانسه میخونیم امنتحان tcf دادیم و listenining رو بد نزدیم و فکر کنم نمره بیاریم ولی speaking رو فقط 2 تا سوال اول رو اونم مختصر جواب دادیم .. به نظرت ما نمره میاریم ؟