2777
2789
سلام :
خبرای جالبی از کانادا میاد !!!
توی یک هفته ... دو تا اتفاق ناگوار ،‌اون از پست اعضا و جوارح برای سران احزاب سیاسی ، اینم از شلیک در ایتون سنتر ... دلم یه جوری شد دیدم . حالا گردن تروریست نندازن بعد بگن ایرانی ها تروریستن ،‌خوب شد تصمیم گرفتیم بیایم !!!‌شوشو میگه میخوای نریم ؟‌برم بلیط ها رو پس بدم ؟!!!‌
پلنگ صورتی عزیزم : مشکل من این بود که نلیسا در دید کلی اش اصلا "‌مشکل نداشت . حتی پریروز که توی مترو روی پام نشسته بود از روی صندلی تمام مسیر های رنگی مترو رو میدید و میپرسید سبزه کجا میره ، قرمزه مال کجا است . ولی توی تابلوی چشم پزشکی خط پنجم رو با چشم راستش نمیدید . چون خطوط موازی داره و توی آستیگماتیک ،‌دیدن این خطوط موازی مشکل داره .ولی در هر حال باعث ضعف و تنبلی چشمش هم شده . فعلا "‌که درام میبندم تا امروز برم عینکش رو بگیرم . بابام میگه اینجا نمیخواد عینک بزنه ، بچه ها مسخره اش میکنن . بگذار رفتی اونجا شروع کن به زدن . راستش نمیدونم چکار کنم . میترسم حدس بابا راست باشه و یک موقع اعتماد به نفسش لطمه بخوره .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

salammmmmmmmmmmmmmm

ma ye shanbe eton centre boodim asri man omadam khone majeed ba kiyan bargashtan downtown ba doostash qarar dasht hala man to tv mibinam ke injuri shode harchi ham zang mizanam javab nemide az negarani mordam goftam nakone ina rafte bashan onja heehhehheeeeeeeeeeeeee

kheyli tarsidam khodayi ye khanum ham ke bardar boode az hamonja mire bimarestan bezad az bas tarside bi chare manam age 2 saat bishtar onja vamisadam bacham miyomad az tars vay khoda nakone
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام عزیزان.همگی خوبین؟

این روزها خیلی عصبی میشم خیلی بدی ها رو واضح تر می بینم.خیلی حرص می خورم.

هر روز که می رم بیرون یه سری بی فرهنگی ها می بینم که واقعا دلم می سوزه.بخوام بگم طولانیه.

امشب رفتیم هایپر.هی شموردم که بیشتر از 10 تا نشه که بریم صف کمتر از 10 تایی.

جلومون یه خانم و دختر بزرگ و یه پسرکوچولو وایساده بودن با یه سپد پــــــــــــــــــــــــــــــــر.

گفتم چیزی نگم خود کشییره می گه.خانم بیرون بود امد و گفت نه عزیزم اینا زیاده.گفت نه حساب کنین.دیدم خیلی بی شعورن.
به خانم کشییره گفتم خانم شما نباید براشون بزنین رو کرد به خانمه گفت دیدی اینا اعتراض می کنن برای من فرقی نداره خلاصه گفتم این حق خوریه شما داری حقه این همه ادم رو می خوری که تو صفن.
اصلا به روی مبارک نیاورد و هی از سبد می ذاشت تا حساب بشه.بعد هم گفت او حالا خیلی هم نیست 12 تاست دیگه.
با اینکه بیشتر بود.
اگه همسری نبود و گیر نمی داد به خانمه می گفتم که من اسم شما رو به حراست می دم و شکایت می کنم.تا ادم بشن و دیگه برای کسی نزنن.
اه
بعد به همسری می گم من اول باید اینجا رو درست کنم بعد برم به خدا داغونه.آخه کی می گه اینا فرهنگ 2000 ساله دارن؟
بعد مصی می گه نه اینجا درست نمی شه دیدم راست می گه مردم پروتر و وقیحتر میشن هر روز.
اوون روز رفتیم بنزین بزنیم.یارو با ماشینی که اسپرت کرده بود و کت وشلوار و موی بلند یهو از قسمت خروجی امد.......................دور زد وایساد اول صف

آخ خدا آخه این یعنی چی؟بعد مگه جرات داری چیزی بگی.

اوون روز هم تویاتوبان دیدیم یه ماشینه خیلی بد می ره دیدم بله اقا بچه بغل کرده و تو اتوبان رانندگی می کنه.

خدایا.نمی دونم این چیزا خیلی عادیه؟تو کانادا هم از این چیزا می بینین؟آخه مردم ما اینقدر راحت از کنار این چیزا می گذرن.چون بی تفاوت شدیم.

اوون روز داشتم تنها خیره سرم می رفتم هایپر که یه بیرونی رفته باشم.

دوتا مرده مثلا با شخصیت از اول که من وارده اوون محوطه شدم تا جایی که در بود همین جور نگاه کردن تا برسم اونجا .
دیدم پرورو هستن نگاشون کردم یکیشون چشماش رو انداخت اوون یکی پرو تر .

بعد هم برگشتم بلند گفتم اینقدر نگا می کنن چشاشون داره در میاد.حالا اگه یکی باشه فشن باشه یه چیزی نه لباسه

انچنانی نه چیزی نمی دونم مرضشونه به چیه کثافتای لجن.

اه خیلی عصبیم نمی تونیم مثل انسان راه بریم تو مملکت.

به مصی می گم بیا بریم پناهنده بشیم اما هر چی فکر می کنم نمی تونم کنار بیام دوست دارم با عزت برم.

به خدا پلنگ صورتی جون یه لحظه هم شک نکن بذار دختر طوری زندگی کنه که حس نکنه بهش هی توهین می شه.
سما جون اینجا هم هست مهاجرها از اینکارها میکنن ولی مقدارش به نسبت ایران کمتره اینه که کمتر به چشم میاد. تورنتو چون شهر پرمهاجریه بیشتر میشه از این چیزها دید. خود کانادائیها(اونهایی که چند نسله اینجان) فرهنگشون خیلی بالاست و امکان نداره ببینی قانون رو زیر پا بذارن. اما مثلا تو رانندگی من هر روز میبینم که وقتی یک لاین بسته است و همه به صف ایستادن و لاین خروجی بازه بعضیها میان از لاین خروجی و بعد خودشونو میچپونن وقتی نگاهشون میکنم همه مهاجرن که البته ایرانیهاشونم اصلا کم نیستند همونهایی که بنز سوار و بی ام و سوارن. من خودم تو روز باکسینگ دی یک خانم ایرانی رو دیدم که صف یک کیلومتری رو اصلا نگاه هم نکرد و رفت جلو و وارد مغازه شد کسی که میشناختمش شوهرش دکتره در ایران بعدها هم میان اینو بعنوان افتخار میگن. اما چیزی که اینجا خیلی جالبه اینه که معمولا کسی به اینجور آدمها چیزی نمیگه. میدونی برادر من حرف خوبی میزنه میگه اگر تو یک حیوون بیاری تو خونه ات بعد اون حیوون یک جای خونه ات کثافت کاری کنه چیزی بهش میگی؟ نه مسلما فقط اونجا رو پاک میکنی. چون میدونی اون شعور نداره. اینجا هم من فکر میکنم مردم به این درجه از شعور رسیدن که به بی شعورها کاری نداشته باشن.
شهرزاد جون کاملا درست می گی اینجا هم نمی شه گفت 100% مدینه فاضله است و هر از چندی یک بی نظمی و اختلالی می بینی.مثل جریان باخت تیم هاکی ونکوور در سال گذشته که یهو مردمو خیلی عصبی کرد و ریخته بودن تو دان تان ونکوور و کلی مغازه هارو شیشه شنو شکوندن و دزدی از مغازه ها شد و پلیس به سختی تونست جریان جمع کنه.یا اینکه یه بار من و همسرم ت خیابون قدم می زدیم یه مرده با سگش داشت می اومد تا پشت خط عابر پیاده رسید پاشو بلند کرد و با کف کفشش دکمه ای که برای عبور عابر پیاده است رو زد.ما دهنمن از تعجب باز مونده بود .با کمال تعجب اقاهه کانادایی بود.خلاصه درسته خیلی اینجا مردم به قانون احترام می ذارن ولی ادم بی شعور همه جا هست