2777
2789
البته می تونی ها نه اینکه نشه اما اول اینکه زبانت باید عالی باشه.بالای 7 باید داشته باشی.

و معدل دیپلمت هم بالا باشه . هزینه هم دیگه نگم بهتره.اما تا جایی که می دونم اول بومی می گیرن برای لیسانی بعد غیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من گفتم دیپلم تجربی میتونی لیسانس هنر بخونی سما جون ربطی به پی ار نداره قانون دانشگاه هستش ما یه فامیلی داریم که با دیپلم ریاضی پارسال با ویزا دانشجویی اومده هنرهای تجسمی میخونه و فقط ازش نمونه کار خاستن برا اینکه قبولش کنن هیچ پیش نیازی هم بهش نخورده مدرک ایرانش رو کامل به عنوان دیپلم قبول کردن و سال اول دانشگاه نشسته تو رشتهای هنری نمونه کار براشون مهم تر از نوع دیپلمت هستش ولی از لیسانس به فوق فرق میکنه حتما باید لیسانس به فوق ربط داشته باشه ولی بدون پی ار هزینه دوره لیسانس خیلی بالا میشه این دوسته ما نزدیک ترمی ده هزار دلار داره میده (خیلی خانواده پولداری هستن من موندم این همه پول از کجا میارن) بعد تو دوره لیسانس خیلی به دانشجو های خارجی بورس تالق نمیگیره اجازه کار کردن هم ندارین یعنی واقعا باید یه بابای پولدار باشه که ازت حمایت کنه .
آخه نسیم جون یعنی اینجوریه که همین که تقاضا بدی سریع برات یه ویزای تحصیلی بدن؟

خیلی بعیده ؟آخه اگه اونجوری باشه که همه ویزای تحصیلی می گیرن میان پناهنده می شن.

می دونم می شه اما خیلی سخته تا الان که فکر می کردم باید پی اری چیزی داشته باشی.

یکی از شرایطش آیلتسه خیلی بالاست.

دیگه نمی دونم اما به این راحتی زری جون نمی تونه برای لیسانس بیاد.چون الان دختر عموی خودم خیلی دنبال

دانشگاه بود تازه برای فوق اگه به این سادگی ها بود رفته بود تا الان.

یعنی فکر کنم اروپا الان ساده تره.

البته تو بهتر می دونی ها اما من چیزی که شنیده بودم رو گفتم فقط :)

زری جون برای سرمایه گذاری هم شرایط سنی داره.پدرتون باید اقدام کنن.چون شرط 180000$ که رو هواست مگر از

طریق استانی اقدام کنین که اونم باز شرایط خاص داره

اینجا رو ببین دستت میاد عزیزم
http://www.parscanada.com/__immigration-PNP
سما باید از دانشگاه پذیرش بگیرین اول بعد با پذیرش دانشگاه باید برین سفارت و مدارک مالی نشون بدین و از این داستان ها. به نظر من که لیسانس پذیرش گرفتن راحت تره. چون باره فوق باید شما یک استاد رو راضی کنین که حاضر بشه شما رو بگیره ولی باره لیسانس باید سیستم کلی دانشگاه قبولتون کنه. بعد از اینکه درس هم تموم میشه یک مدت وقت دارین که اینجا کار پیدا کنین (مطمئن نیستم 6 ماه هستش یا یک سال) بعد هم که کسایی که اینجا درس خوندن حتی اگه رشتشون تو لیست skilled worker نباشه میتونن برا مهاجرت اقدام کنن ولی خوب میگم که هزینه لیسانس خیلی بالاست معمولا هم از بورس خبری نیست باید ترمی هشت تا ده هزار دلار خرج کنین برا همینه که همه میزارن برا فوق چون اون موقع میتونن بورس بگیران یا اگه تو رشتیی باشن که تز داشته باشه که اصلا حقوق میگیرن برا همین هزینه خیلی پایین تر هستش شوهر من هم دانشجویی اومده اینجا البته از دوره فوق لیسانس بعد که فوقش تموم شد رفت یه فوق دیگه گرفت که نندازانش بیرون تا مهاجرتش درست شه ( فوق دومش تو دانشگاهی بود که من بودم به نفع من شد مگرنه الان از ارشان خبری نبود)
آره نسیم جون خیلی کار داره بگیر نگیر داره وگر نه الان همه می رفتن.

قربون اوون ارشان برم من عزیز دلم.راستی نسیم جون تو من رو تویاهووادد کردی؟آخه یکی ادد کرده نمی شناسم.موندم چی کار کنم :)
ماریا من و خالم همون روز قرار بود بریم Eaton centre بعد آخرین لحظه قرار شد بریم yorkdale چون من میخواستم pottery barn kids رو ببینم. وقتی برگشتیم خونه و خبر رو شنیدم حسابی کف کرده بودیم که نگاه کن کار خدا رو اگه آخرین لحظه من نظرم عوض نشده بود ما اونجا بودیم من میتونستم جای اون زن بارداره باشم