سلام . سما نوشته هات رو که میخونم میبینم مثل خودمی !!!! اتفاقا " دیشب داشتم برای شوشو تعریف میکردم که اینجا دیگه عادی شده کسی از کسی عذرخواهی نکنه .همه همیشه حق رو به جانب خودشون دارن و هزار تا معلق میزنن که نگن مشکل ممکنه از خودشون باشه و معذرت بخوان . بعد من دارم به نلسا یاد میدم اگر اشتباهی کردی باید عذرخواهی کنی . بخدا اون زمان هنوز خیلی نگذشته که وقتی سوار تاکسی میشدیم ، اگر میخواستی دونفر رو بابت پیاده شدن خودت پیاده کنی ، یه بخشید میگفتیم . الان دیگه هیچ کس ببخشید نمیگه . منی هم که میگم جوابی نمیشنوم ! میدونی همه اش بحث احترام اجتماعیه و بس . اینجا دیگه هیچ کس به جز خودش به کسی احترام نمیگذاره ، چه مادر و بچه باشه ، چه خواهر و برادر ، چه دوست ، چه یه نفر توی صف ، چه کشیر ...ولی اونجا احترام فرد در اجتماع حرف اول رو میزنه .هرچند جماعت ایرانی اونجا هم همین فرهنگ رو دارن و اینکه مثلا " اگر توی تهران یا کرج که شهرهای مهاجر پذیر هستن شما درهم ریختگی فرهنگی بابت مهاجرت همه اقوام ایرانی رو میبینی ، توی کانادا اقوام از همه دنیا میان .از هند ، چین ، پاکستان ف آفریقا ، آمریکای لاتین و ...هر کدوم با فرهنگ خودشون . خیلی از پدرو مادرهای ایرانی که بچه هاشون اونجا دانشجوبودن از برخورد دوستان بچه هاشون با خودشون شاکی بودن که بی ادبن . واقعیت اینه که اونجا ارزشهای کانادایی مهمه نه ارزش ایرانی . شاید برای اونا سلام به بزرگتر خیلی مهم نباشه ، ولی 10 متر قبل از خط عابر پیاده ترمز میکنن .اولی عرفه و دومی قانون . قانون اونجا خوب رعایت میشه ولی عرف ، خوب هرکس با فرهنگ خودش باهاش برخورد میکنه . ایران که شکر خدا تنها و تنها پول حاکمه و بس .عرف و قانون رو پول میسازه . امروز فرصت خوبی داشتم بهت بزنگم ولی هر چی گشتم کارتت رو پیدا نکردم .اینقدر با خودم بردم و آوردم که گمش کردم . ممنون میشم شماره ات رو برام میل کنی یا یکبار دیگه کارتت رو بدی دست عمه ات بدرسونه دستم .
مشکل امثال ما است که مطابق با بی فرهنگ و خودخواه شدن جامعه جلو نرفتیم . البته اونجا هم پول حاکمه ،اصل احترامشون با انسان برای businessهستش ، چون تو در درجه اول مشتری هستی ولی مشتری پولدلر کلاس بیشتری داره تا مشتری بی پول ....مثلا " میگم شوشو که برگشت من با نلیسا رفتم outlet searsکه ببینم مایوی ارزان قیمت پیدا میکنم نلیسا رو استخر توی مجتمعمون ببرم یا نه . قیمت مایو توی فروشگاه SEARS 40 دلار به بالا بود که خیلی زیاد بود .برخلاف فروشگاههای اصلی OUTLET کلا " چهارتا چرخ دستی داشت ...برای اون مجموعه یعنی هیچ چی !! حالا چرا ؟چون همه چی اونجا مفته و عموما " تازه واردها برای خرید میان اونجا . داستان رو خلاصه کنم : نلیسا رو اونجا گم کردم !!! چه بر من گذشت تا پیداش کنم بماند . بعد دیگه قسم خوردم تا چرخ دستی نگیرم ، از جام تکون نخورم . یه خانم داشت کنار صندوق تسویه میکرد من جلوی صندوق وایسادم که بعد ازا اتمام کارش چرخ رو بگبرم . جنش هاش رو که از چرخ برداشت ، یکدفعه یه خانمی از سمت چپ پرید و چرخ رو ازش گرفت و برد .من هرچی گفتم ببخشید من اینجا منتظر چرخ بودم ، انگار نمیشنوه .....منهم حرصم گرفت و دست نلیسا رو گرفتم و رفتم چرخی رو که یکی از متصدیان فروشگاه داشت کالاهای برکردونده شده رو باهاش سر جاشون میبرد ( و البته بدون صاحب ؛ با داشتن دو تکه جنس رها شده بود ) رو برداشتم و دو تا جنسش رو گذاشتم روی رگال و نلیسا رو نشوندم توش . میدونی جالبش چی بود .؟ اینکه در حین گشت زدن توی فروشگاه متوجه شدم اون خانم محترم با 5 نفر دیگه اومدن خرید و اصفهانی تشریف داشتن !!!! خودم خنده ام گرفت .ولی نکته خوبش این بود که تمام مادرایی که متوجه شده بودم من بچه ام رو گم کرده بودم ، وقتی من رو با نلیسا میدین با لبخند میپرسیدن بالخره پیداش کردی و بعد به نلیسا میگفتن دیگه مامانت رو اذیت نکن . فرهنگ گند ایرانی ، همه جا همینه ...زرنگ بازی ، لات بازی ... درست قبل از اودمدن شوشو رفته بودین تیم هورتون نزدیک پلازای ایرانی ها ، دختر پسرای دانشجوی ایرانی اونجا بودن و نمیدونی چه افتضاحی بود . دختره بلوز تا بالای نافش پوشیده بود ، پسران محترم از جماعت مشخص پولدار ایرانی ( بابا جون پول دادن بچه شون برن اونجا مثلا "درس بخونن ) رفته بودن بیرون سیگار بکشن و ناف خانم رو دید بزنن !! دختر خانم ها هم ای نخ میدادن ، آی نخ میدادن .بخدا میگم من اونجا با شوشو و بی شوشو بیرون رفتم دروغ نگم فقط یکبار نگاه هیز و دله دیدم اونم توی استاک برودم میدون mellas man بود و بصورت تابلویی اقایون تاجر ایرونی بودن . زمان حضور من اونجا خیلی کم بود ولی توی همین زمان کم فهمیدم ، هم نژادی هات رو زود پتشخیص میدی . اونوقت دوستان توی تاپیک مهاجرت و واقعیتها ریال مینویسن ما فرهنگ داریم . این دوستان تفاوت فرهنگ و تاریخ رو نمیدونن !!!!بله ما تاریخ داریم . ماتمدن قدیمی داریم ولی خدا بیامرزه فرهنگی رو که در زمان کوروش ، آرتمیس فرمانده سربازان در کشتی بود . خدا بیامرزه کوروش رو که میگه قحطی و دروغ ریشه ملت رو میسوزونن . خدا بیامرزتش که میگه اگر میخوای جایی رو خراب کنی ، کارهای کوچک رو بده دست آدمای بزرک و کارهای بزرگ رو بده دست آدمای کوچیک . آقای کاندیدار نمایندگی اومده بود کارخونه ما سخنرانی ،من البته ایشون رو نمیشناختم و بطور تصادفی پشت سرشون نشته بودم ، انگشت تا کجا توی بینی ... حالم بد شد . بعد دیدم خود ایشون کانددا هستن و رفتن سخنرانی ...میگفتن بعنوان مسول خرید وزارت امور خارجه ( که البته یکی از پستهاشون بعد از ریاست حراست مخابرات بود ) به 46 کشور خارجی سفر داشتن ...بخد امونده بودم یعنی بعد از 46 سفر خارجی هنوز یاد نگرفتی جلوی جمع و دوربین دست توی بینی ات نکنی ؟!!!!!!اینه فرهنگ ما !!!
آخ که گل گفتی پستت رو باید طلا گرفت به خدا.دقیقا منم دیشب تو هایپر همین رو به مصی گفتم یه خانم با چرخ زد بهم درسته حواسش نبود اما آخه چرا عذر خواهی نمی کنن؟ به مصی می گم اینقدر مردم بی غیرت شدن که عذر خواهی هم نمی کنن مصی هم از ترس اینکه من قاطی نکنم گفت چرا عذر خواهی کرد..............
باور کن سپیده من هر وقت به یکی می رسم که مثلا داره کار من رو انجام می ده (مثلا همین کشیر یا مسول پارکینگ جایی یا ...) می گم خسته نباشین جواب که نمی ده هیچ انگار کلا کره.
به خدا خسته شدم از این همه بی فرهنگی بعد دوستمون می گن نه این جا خیلی هم با فرهنگن.
خواهر خودم تازه امدن ایران و اصلا صحبت های من رو تایید نمی کنه و می گه نه ما درست باشیم بقیه هم خوبن و این چیزا.
به خدا وقتی می رم بیرون می گم چرا ما نمی تونیم مثل ادمیزاد راه بریم از ترس نگاه های کثیف تازه مایی که فشن هم نیستیم به خدا.من رو ببینی اصلا نه بد لباس می پوشم نه ارایش انچنانی دارم.فقط حجاب درست حسابی ندارم اونم تازه ساده ی سادم.نمی دونم چرا از افغانی گرفته تا کراواتی ادم رو مثل چی نگاه می کنن.اه.
یعنی واقعا اصلا شک نکنین به همسری هم بگو .اخه می دونی سپیده ما خیلی شبیه همیم.من هم همسریم مخالف بود اما الان خوب شده خدا روشکر بعد هم نوشته بودی پدر بزرگ نلیسا فوت شده از عمه پرسیدم گفت پدر همسری بوده. دقیقا مثل ما پدر مصی هم تقریبا 4 ساله که فوت کرده و مصی نگرانه تنهایی مادرش بود اما جدیدا فهمیده که اینجا واقعا اینده نداره. واقعا خیلی دوست دارم کلا شبیه تو باشم خیلی الگوی خوبی برام هستی از همه لحاظ .جدی می گم.از نظر تحصیلات.رفتار.خلاصه همه چی دیگه :)
امید وارم ما هم بتونیم زودی بیایم کانادا باهم دوستیمون ادامه پیدا کنه.بوس
عزیزم شمارم رو برات میل می کنم اما شما که بابا یه عکاس حرفه ای دارین خونتون.:)))))))))))))
من عمرا جسارت نمی کنم.اما دوست دارم ببینیمت خیلی.بوسسسسسسسسسسسسس.
ma ham chand vaqt pish poshte qeraq to yange montazer bodim bus bere baed ma berim ke ye pesare laobaliye irani ke malom bood mashin male baba mamaneshe ba sorate vahshatnaki zad behemoon man ke saram part shod be khoda kiyan tefli shoke shode bood
hala omade biroon mige negaran nabashid man insurance daram
kholase ke enqad bad zade bood ke sandoq mashin ba kaleske kiyan ke tosh bood jam shode bood police goft enmitonin ba in mashin berid khone enqad bad bakhti keshidim
hala az koja miyomadim az dr man vaqean motasefam barashoon
سلام دوستان سپیا انشالله مشکل دختر گلت حل شه و سلامتی کامل رو بدست بیاره نسیم جون انشالله به سلامتی نی نی ات بدنیا بیاد و استرس بخودت راه نده سما گل گلی از زبان چه خبر؟؟من هم مشغول زبانم.....
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سما جون سلام یعنی چی 28 به وکیل؟؟؟ یعنی بهش بدی خودش جاب آفر برات گیر میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلاس آیلتس رو میرم روزانه چقدر زبان میخونی؟؟؟ عزیز شاغل هستی؟؟؟راستی گفتی تهرانی؟؟ من از طرفی میخوام پیگیر فرانسه هم بشم یعنی هی این ذهن عجول من داره پیگیر فرانسه میشه فعلا استاد درست و حسابی گیرم نیمده چون در نظر دارم خصوصی فرانسه رو بخونم......
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.