2777
2789
سما جون من از تجربه خودم میگم که اگه مدرک پیشدانشگاهی داره لازم نیست بیخودی بره دنبال یه دیپلم دیگه من که همون پیش دانشگاهی ریاضیم رو ازم قبول کردن فقط باید امتحان عملی میدادم که ثابت کنه به اندازه کسی که دیپلم این رشته رو داره بلدم که این امتحان رو از همه میگیرن چون میگن خیلی ها ممکنه دیپلم یک رشته رو داشته باشن ولی باز هم توانایی کار عملی نداشته باشن از من حتی نخواستن که بیشتر هم کرس بگذرونم دیپلمم رو کامل قبول کردن اون رو از کسایی میخوان که مدرک پیشدانشگاهی نداشته باشن دیپلم ایران رو بدونه مدرک پیش دانشگاهی قبول نمیکنن . برای کارهایی مثل طراحی لباس هم اگه نمونه کار خوب داشته باشه بهتر از مدرک دیپلم هستش به نظر من که به جای اینکه وقتش رو بزاره بره دوباره یه دیپلم دیگه بگیره بره یه معلم خوب پیدا کنه خصوصی کار عملی کنه و تا میتونه نمونه کار جمع کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

zari joon qabl vorod be daneshgah hazinei nadari vase gereftan tafel va cridet corsa mitui to adult school bekhoni vali vaqteto migire hadeaqal 2 sal mituni beri dabirestan khososi ke dro bare 6000$ ta 8000$ darmiyad ye sale

vali hazinehaye daneshgah balast termi to in reshte 7000$ta 10000$ baste be daneshgah hala mituni vam begiri ama pas dadan dare va bayad ye kare por daramad dashte bashi ke betuni hazinehaye zendegi va qarz daneshaheto bedi
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
زری چون شما باید اول مدرک زبان بگیری و تا قبل از اوون این چیزایی که دنبالشی بی فایدس.

تا مدرک زبان نداشته باشی هیچ کاری نمی تونی بکنی.

نسیم چون شما پی آر داشتی.الان خیلی بعید می دونم برای لیسانس به این راحتی پذیرش بدن.

مدرک فنی ایران رو قبول می کنن اونجا نسیم جونم و خیلی از واحدهاش رو معادل می کنن.خوب هم پول کمتری می ده هم زودتر می تونه پذیرش بگیره.
خودم عکاسم .فقط جزوه های فنی رو گرفتم خوندم امتحانش خیلی اسونه.
چون لیسانسم معماریه و خواستم تو عکاسی یه مدرکی داشته باشم که به درد اونور هم بخوره.یه ماهه می تونه بخونه بره امتحان بده.البته عملی هم داره ها.
همن جور که نسیم جون گفت کار عملیت رو باید تقویت کنی.
زری جون برای کسی به سن شما و مدرکی که داره بهترین راه ویزای تحصیلیه . الان مهاجرت به کانادا تقریبا فقط از راه لیست مشاغل امکان پذیره که شما هنوز به خاطر کم بودن سنت شرایطش رو نداری.
اگر شما بتونی در مقطعی که هستی (فکر کنم لیسانس میخونی) نمره های خوبی بگیری و معدلت بالا باشه بعدش میتونی برای دانشگاهها اپلای کنی و با وام تحصیلی بیای اینجوری هزینه هات هم کاور میشه. اصلا فکر این رو که بتونی با دیپلم بیای اینجا نکن چون من تقریبا مطمئنم که غیرممکنه و چند نفر رو میشناسم که نتونستن با اینکه خواهر و برادرشون اینجا بودن. اگر نسیم جون اینجا رفته دانشگاه چون مسئله اقامت نداشته و اینجا زندگی میکرده و رفته دانشگاه.
تمام افراد جوونی که به تنهایی میان اینجا از راه ویزای تحصیلی میان. اونم بعد از مقطع لیسانس. امیدوارم بتونی خوب درس بخونی و به هدقت برسی.
سلام دوستان. شما که از زبان و فرهنگ کانادایی تجربه ای دارین میشه به این لینک برین و تبادل نظر کنید؟؟
http://www.nowaroos.com/Thread-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%DB%8C2998
اگر باز نشد به سایت نو عروس بروید http://www.nowaroos.com قسمت "علمی فرهنگی هنری" بخش زبانهای خارجی قسمت فرانسوی.
با سپاس فراوان
شهرزاد جان من الان میکروبیولوژی میخونم ولی علاقه ندارم واقعا بدم میاد امسال قراره کنکور بدم برای مامایی شاید قبول شم...ولی میخوام فشن دیزاین بخونم...مشکله من اینه که ایا باید مدرک فنی بگیرم یا نه
i will survived
دختر مگه بی کاری.

عزیزم نسیم جون اونجا پی ار بودن که تونستن از لیسانس برن.وگر نه به این راحتی نیست.

تو برو مدرک زبانت رو بگیر.و به جای اینکه مامایی بخونی برو هنر بخون که بشه کرس هات رو معادل سازی کنن.