سلام به همه من خیلی وقته فرصت نکردم اینجا سر بزنم الانم دیگه اینقدر از شما عقبم که اصلا نمیتونم همه پستها رو بخونم. فقط در مورد مهد باید بگم که قیمت بستگی به سن بچه داره و البته به کیفیت مهد. مثلا هر شهری یک لیستی داره که به مهدهای اون شهر نمره میده مثلا مال تورنتو نمره از 4 است وقتی نمره مهدی زیر 3.5 باشه به نظر من دیگه اصلا خوب نیست و متاسفانه مهدهای خوب همه پرن و باید برید توی لیست انتظار بضی مهدها بیش از دو سال لیست انتظار دارن. مثلا همین مهدی که کنار مدرسه بردیاست(بردیا 4 سالشه و از سپتامبر میره مدرسه ) لیست انتظارش خیلی بلند بالاست و الان تقریبا یک ساله که بردیا توی لیست انتظاره و الان بعد از کلی پیگیری بالاخره بهم گفتن که میگیرنش. اگر قبولش نمیکردن من واقعا بیچاره میشدم چون نمیدونستم کی ببردش مدرسه و بیاردش و ببردش مهد فعلیش. قیمت مهد برای بچه های بالای 4 سال هم حدود 800 دلار تا 1000 دلاره. اما برای بچه های کوچکتر بیشتره . البته مهدها هفته ای قیمت میدن.
پلنگ صورتی جان شما میخوای 6 تا فرش بیاری؟ مگه خونه ای که میخوای بگیری چقدره؟ ضمن اینکه اینجا معمولا فرش 6 متری خیلی مناسب نیست و همون 3 متری و 1.5 متری بهترین گزینه است. برای فریت هم اون موقع به من گفتن که جنس قیمتی رو فریت نمیکنیم و همه چیش پای خودتونه اگر بخواید. به هر حال که ما فرشهامونو که دو تا 3 متری بود تو چمدون گذاشتیم و آوردیم. هیچی هم من فریت نکردم . در واقع هیچی از ایران نیاوردم جز فرش و نقره هایی که داشتم و یک سری لباس و دو تا قابلمه و سرویس قاشق و چنگال. همین. به نظر من اصلا ارزش آوردن نداره وسایل خونه. اینجا با قیمتهای خیلی مناسب میشه خرید . درسته که اولش نگرانی مسایل مالی وجود داره ولی بالاخره باید با این فکر اومد که قراره یک زندگی جدید نشکیل داد نه یک زندگی وحشتناک. البته طرز فکرها در این مورد متفاوته اما من از اولش همه چیز خریدم همه رو هم نو خریدم ولی سعی کردم خیلی گرون نخرم. الانم پشیمون نیستم چون دارم با همونها زندگی میکنم. همه ما وقتی داریم مهاجرت میکنیم یک حساب کتابهایی کردیم و اومدیم و مقداری پول با خودمون آوردیم. قرار نیست که زجر بکشیم.
و اما در مورد زبان انگلیسی بچه ها باید بگم اصلا نگران نباشید خیلی زودتر از چیزی که فکرشو بکنید بچه ها انگلیسی رو یاد میگیرن بردیا تا چند ماه اول که مهد نمیرفت فقط تلویزیون نگاه میکرد و همونجوری انگلیسی رو یاد گرفت بعدش هم که رفت مهد و هیچ مشکلی نداشت. مشکل زبان همیشه مال ما آدم بزرگهاست. الان جوریه که ما حتما با بردیا فقط فارسی صحبت میکنیم که فارسی یادش نره. چون یک مدت دیگه اصلا حاضر نبود فارسی حرف بزنه ولی الان خیلی بهتر شده. منم دلم میخواد بردیا سواد فارسی رو یاد بگیره و شاید هم یک سری درس مثل ریاضی رو هم تو مدرسه فارسی هم بخونه. اما مسلما تا وقتی نره کلاس اول نمیفرستمش مدرسه فارسی زبان. یعنی راستش اصلا نمیدونم از چه سنی مدرسه ایرانی شروع میشه؟ به هر حال ترجیحم هم اینه که از کلاس اول شروع کنه نه قبلش.
zari joon are azizam vasedaneshgah tafel mikhan savaye inke ye seri cridet corse dige ro ham bayad begzaroni
age nazare mano bekhay reshte tarahi lebas vase kasi ke mese ma zendegi bachedari ina mikonan be dard nemikhore choon tamam vaqteto migire baedam daramad sabeti nadare
vase kasi ke tamame zendegish kare are mojarad bashe negarani digei nadashte bashe age bekhay herfei kar koni age na ke in reshte faqat balash khobe yani age rafti toosh bayad be ye jayi beresi ke azash pool dar biyari
man khodam kheyli dar morede reshtehaye tahsili tahqiq kardam makhsosan ke reshte khodam ham bood be in natije residam ke be dardam nemikhore asab kheyyyyyyyyyyyyyyyyli qavi ham mikhad
سارا جون مبارکه خانمی انشاالله که به سلامتی دنیا بیاد.
زری جان شما دیپلم داری؟اگه نه که برو امتحان فنی حرفه ای رو بده و مدرک رو بگیر.چون مدرکش قابل ترجمه هست و می تونی ادامه تحصیل بدی. تو همین مدت باید مدرک زبانت رو هم بگیری.بعد اون زمان رو دانشگاه و هزینه ها فکوس کن. حتی اول می تونی بری قبرس که هزینه هاش پایین تره بعد از اونجا برای فوق اقدام کنی کانادا.
سلام : سارا جون مامی کیان و رایان ؛ مبارکه !!! به سلامتی باشه برات عزیزم . نسیم جون ، میشه استرس برای خودت درست نکنی ؟ بعد هم که دختر خوب کارهای اولیه ات رو بکن ، چون بعد از7 ماه اصلا " نمیتونی از چیزی اطمینان داشته باشی . نمیخوام نگران بشی ولی کارهای اصلی ات روانجام بده که یکدفعه غافلگیر نشی . نلیسای من که دردومین روز37 هفتگی اش با اصرارفراوان دنیااومد !!!هرچی بهش گفتم مامانی خبری نیست ،بمون همون تو ، بهتره ، گوش نداد که نداد ولی واقعیت من بنا به توصیه زن عموم ( راجع به آماده بودن ار 7 ماه به بعد) وسایل اولیه ام رو آماده کرده بودم . بچه ام بعلت کوچولویی مونده بود بدون لباس ( همه لباساش سایز 1 بود که کش شلوارش تا قفسه سینه اش میومد بالا ) و عملا " یکدست لباس بیمارستان رو داشت که وقتی از بیمارستان مرخص شدم ، آقای همسر باتفاق برادرم رفتند براش دو سه دست لباس سایزصفر خریدن . من 4 شنبه رفتم نزداقای مدیر عامل و اعلام کردم از آخرخرداد دیگه نمیام . این اتفاقی بود که سالها منتظرش بودم ....دوست دارم زمان بیشتری با نلیسا باشم .گاهی حس میکنم در حقش خیلی اهمال کردم . امروز صبح که با دقت به هر دو تا چشم قشنگش از روبرو نکاه کردم متوجه شدم چشم چپش یک کم انحراف پیدا کرده و از همین امروز برنامه یستن چشمش رو شروع کردم تاعینکش حاضر شه . ولی خیلی ناراحت شدم ازاینکه حتی فرصت بادقت نگاه کردن به چشمان دخملی رو هم نداشتم .دعا کنید همه چیز خوب پیش بره . زری جون ، سما ایرانه ولی مطالعات خوبی راجع به انواع روش های مهاجرت داره . حالا خودش میاد توضیح میده .
سپیده جونم نلی چی شده چشماش.من یکم عقب موندم از صفحات.اما انشاالله که هیچی نیست گلم.
اونایی که تو سن پایین اینجوری می شه و می گه ببندید خیلی زود خوب می شن. طوری که زودی عینک رو هم حتی بر می دارن.انشاالله که سلامت باشه دخمل طلا.ببوسش از طرف من.بوس.
سپیده جون لطف داری عزیزم.من فقط مطالعاتم خوبه در عمل فعلا ایرانیم :)
زری جون من ایرانم گلم.اما تایی که می دونم اگه برای رشته های هنری(یا هر رشته ای) بخوای بری باید یه مدرکی با
توجه به همون رشته داشته باشی تا بتونی ادامه بدی.
بعد هم شما اگه بخوای طراحی دوخت رو انتخاب کنی چون عملی هست باید اونجا ارایه بدی.یعنی باید خوب مسلط باشی.
نمی دونم الان برای لیسانس می خوای بری؟
ممکنه بتونی با همین دیپلمت هم بری اما اگه یه مدرک حتی فنی هم داشته باشی خیلی برات راحت تره.
بعد هم شما الان بشین زبان بخون عزیزم.اگه مدرک زبان نداشته باشی اصلا نمی تونی.
جایی رو می شناسم که پذیرش می گیره برای کانادا اما:
اگه مدرک نداشته باشی یه سری کرس رو باید همین جا بگذرونی و بعد برات اقدام می کنن.زبانت هم باید مدرک
داشته باشی.
من معماری خوندم.یه سری دانشگاه ازاد یه سری همین جایی که می گم.اما الان کلا شرایطش عوض شده.
پس این شد برنامه ی من برم مدرک فنی مو بگیرم بعدش تافل تو این زمانم رشته ی دانشگاهیمو که حداقل یه لیسانس داشته باشم.... برای دوخت و دوز حتما باید برم مدرسه یا اموزشگاه ها هم میدن؟میخوام معتبر باشه...بعضی از درسا هم که خوندمو میتونم تطبیق بدم یا باید بگذرونم
Salam.ba mobilam sorry.zari jun mituni jozveye fani begiri va entrance bedio.ke madrakesh ham ghanele tarjomas va edame bedi.benazare man boro eilts beds chin ham game ja model milkman ham baraye chi ate dg khube