دوستان خوبم .
تی تی عزیز: چقدر احوالمون شبیه همه !!!!دختر من 4 سالش تموم شده ، ما هم فکر کردیم اینجا خونه مون رو بفروشیم ریال میایم با پرداخت یه مبلغ ناچیز قسطی خونه میخریم که با گرونی دلار همه اش دود شد و رفت هوا . ما تا 2010 تومان هم حواله کردیم !!!درک میکنم چی میگی . حس نصف شدن کل دارایی برای مایی که هر کدوم حدود 15 ساله اینجا داریم کار میکنیم وحشتناک بود . اینقدر ترسیدم که حتی دیگه دوست ندارم 100 تومان توی بانک اینجا نگهدارم . منهم اصلا " روحیه فروش وسایل رو ندارم و شوهرم هم بدتر از من . غصه ام گرفته چکار کنم .آخرش هم فکر کنم همه چیز رو بگذارم و بیام !!!من این رو نوشتم که سما از حالا شروع نکنه به چیزی نخریدن . چون منهم 7 سال نخریدم و دیگه وسایلم میبایست جایگزین میشد . چون همه اش قدیم شده . برای همین نو خریدم که دیدم برای تورنتو لازم نبود بخرم .منظورم اینه که سما جون خریدت رو بکن و موقع رفتن اکر نو بود با خودت میبری .
بچه ها راجع به یک چمدونه بودن پروازها مطمئنید ؟ آخه دوست من پارسال از ادمونتون اومد ( تابستون بود ) به من همین رو گفت و گفت چون پروازهای ورودی یه کانادا همه با air canada هستن ، اونجا فقط میشه یه چمدون آورد . پرواز مالوفت هانزا بود و زمانش 25 سپتامبر ، connection اش با ایرکانادا از طریق لوفت هانزابود . توی فرودگاه پرسیدم دو تا چمدون یا یکی و گفت دوتا ، چون مال لوفت هانزا دو تا است ! البته از همین فرودگاه امام باهامون اروپایی برخورد شد و بخاطر داشتن کالسکه بدون نوبت پذیرشمون کرد . برگشتن هم از تورنتو با همین پرواز برگشتم ( 25 نوامبر ) باز هم نفری 2 چمدون بود . چون شوشو بتنهایی 2 تا اورد ( اکتبر برگشت ) . من و نلیسا هم با هم با دو چمدون اومدیم . این رو میگم چون بابت 2 کیلو بار اضافه بار بی انصاف 100 دلار جریمه ام کرد . دید بچه و کالسکه و لب تاپ و کوله پشتی دارم ( که همه کیپ تا کیپ پر بود ) ولی از دو کیلو بارم صرفنظر نکرد . تازه بهم گفت برات 70 دلار میزنم و وقتی اومدم دیدم همون 100 دلار رو زده !!ولی ازم پرسید ساکی چیزی نداری که اضافه بارت رو بگذاری توش تحویل بدی .که خوب نداشتم .
بعد مگه کلگری tax اش کمتر نیست ؟چرا بنظر گرونتر میاد ؟
m عزیز، ببین کلا " اونجا هر چی سبک تر بری بهتره . بچه بخصوص تا 4 سال اول برای یه تازه وارد بهتره توی خونه باشه . چون هزینه زیادی برای نگهداری بچه ات باید بدی .البته بنظرم به ساپورت مالی که از اینجا میبری هم خیلی بستگی داره . اونجا یه زن و شوهر جان ایرانی رو دیدم که با ما رسیده بودن و توی همون دو ماه اول یه آپارتمان عالی تقاطع young ,sheppard گرفته بودن و ماشینشون هم camery بود و بچه اش رو توس مهد کودک مونتسوری ثبت نام کرده بود. یعنی از بدو ورود ماهی 4000 تا داشتن خرج میکردن . البته مشخص بود که پشتوانه مالی از ایران دارن . ولی مثلا " برای شرایط ما که پشتوانه مالی از ایران نداشتیم و کل داراییمون هم با این قیمت دلار نصف شد ، ماهی 700 دلار برای نگهداری فول تایم بچه ات که بخوای بری سرکار ، خیلی زیاده .کلا " اومجا اینجوری ان که بدلیل بالا بودن هزینه نگهداری بچه ها در مهد کودک و مدرسه ، دو سه تا بچه پشت سرهم میارن و چند سال توی خونه میمونن تا بچه ها بزرگ بشن و بعد دوباره بر میگردن سرکار .
من وقتی اقدام کردیم 30 سالم بود و شوشو 34 سال . میدونم که اگر تا بحال بچه دار نشده بودم دیگه اصلا " باید بی خیالش میشدم . من ایدوار بودم پروسه5 ساله زودتر تموم شه که شد 7 سال . آخرهای 33 سالگیم هم فکر بچه دارشدن عین خوره افتاد به جونم که نکنه سنم از 35 بگذره و نشه بچه دار بشم .بعد پشیمون بشم !!!
ولی خداییش با محدودیت های مالی ، با بچه کوچیک رفتن سخته . چون خیلی دست و پای آدم رو میبنده . برنامه و وضعیت خودت رو ببین و بسنج . اینجوری بهت بگم که توی تورنتو هرینه زندگی بدون بچه برای یه زندگی نرمال ، 2000 تا بود و با بچه 3500 تا 4000 دلار .بعد بجز بحث زمان بر بودن تحویل بچه به مهد کودک ها که حتی تا شش ماه هم ممکنه توی نوبت بمونی ، عملا " یه نیروی کار باید توی خونه بمونه . باز هم این بستگی به وضعیت خانواده داره . اونجا یه خانواده رو دیدم که دو تا دختر داشت و سه سال بود اونجا بود . بچه هاش حدود 6 و 10 سال بودن . ازمادرشون پرسیدم بچه ها رو چکار میکردین و گفت کارمون رو یکجوری جور کرده بودیم که همیشه یکیمون پیش بچه باشه . یکی از صبخ تا شب کار میکرد و اون یکی از شب تا صبح .که هزینه نگهداری بچه رو ندن ولی یقینا " خودشون خیلی تحت فشار بودن . یا مثلا " یه خانواده دیگه بودن ، پدر خونه ایام هفته کار میکرد و مادر خونه تعطیلات رو . ولی عملا " امکان تفریح نداشتن . تمام این سخنرانی رو کردم که بدونی با بچه دیرتر جا میفتی و بدون بچه زودتر و سریعتر .ولی ساپورت مالی خیلی مهمه .