2777
2789
من هم برا آخر هفته رفته بودم ونکور پیش مهدی تازه امروز برگشتم الان دیدم کلی عقبم. سرا جان هفته دیگه عالی هستش فردا برات یه text میزنم که شمارم رو داشته باشی. سپیده جون من هم با Fury موافقم تو تورونتو خونه راحت پیدا میشه اگه کمک و راهنمایی هم خواستی رو من حساب کن. والی کار خوبی میکنی نمیری خونه دوست شوهرت یه وقتایی دوری و دوستی بهتره اینجوری اولش یک زره بهت ساخت میگذره ولی بجاش مستقلین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه .
خدا را شکر دوستان کانادایی از ویکند اومدن و اینجا یه تکونی خورد .
نسیم جون ممنون از راهنماییت . راست میگی ،دوری و دوستی بهتره . آخه اون دوستمون هم دوست دبیرستانی شوشو بود و البته در حد دوست ،نه صمیمی .
ههههه !پلنگ صورتی ،برای منهم همین شده که حالا دارم میرم شرکت داره دانشگاه علمی کاربردی میزنه و اسم من رو هم بعنوان یکی از اساتیدش رد کردن وزارت صنایع !!!!!!اینهمه مدت کاری نکردن ،حالا دارن اینکارو میکنن !!!!خوب شما زودتر از ما میرید ،مثل پارسال . ما اوائل مرداد میریم .
بچه ها 2 تا سوال :
1- نلیسا خیلی تلویزیون رو از نزدیک نگاه میکنه . برای معاینه چشم خودمون و گرفتن یه عینک زاپاس دیروز هر سه تا رفتیم چشم پزشکی که 66000تومان آب خورد (‌فقط ویزیت )‌. دیروز دکتر گفت که هردو چشمش آستیگماته .باید تا 6 هفته روزی نیم ساعت هر کدوم از چشماش رو ببندم و بعد از ریختن قطره سه روز قبل از ویزیت ،‌ببرمش ببینتش آیا عینک میخواد یا نه .
پدرم میگه ولش کن ، همونجا معاینه اش میکننو اگر لازم بود بهش عینک میدن .
میدونم معاینات چشم اونجا توی مدارس و رایگانه ولی عینک چی ؟‌اگر لازم باشه بچه عینک بزنه ،‌هزینه اش چه جوریه ؟
2- ما موقعی که اونجا بودیم برای کارتهای ohip هم اقدام کردیم و الان کارتها دستمونه ولی نکته اینجا است که یه تعهدی دادیم که از شش ماه اول بیش از 2 ماه از اونجا خارج نشده باشیم . خداییش هم من فکر میکردم ظرف سه تا 4 ماه برمیگردیم . الان نمیدونم بریم راستش رو بهشون بگیم یا نه ؟‌بگیم در هر حال اینجا مشکل برامون پیش اومد و نتونستیم برگردیم ؟‌یا اینکه فکر میکنین مشکلی موقع شهروندی گرفتن ایجاد نمیکنه .
اینم برای راحتی خیالمون بود که دیگه برگشتیم ،‌بیمه دولتی مون رو داشته باشیم .
ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم .
قرارنینی سایتی ها خوش بگذره ،‌‌ضمنا " .
سپیا به OHIP اعلام نکنید معمولا خیلی گیر نمیدن والی وقتی باره CITIZENSHIP اقدام میکنید حتما هر تاریخی که وارد و خارج شدین دقیق بگین چون اگه بهتون شک کنان و کارتون به judge برسه خیلی پروسه از حالت عادیش طولانی تر میشه. در مورد معاینه چشم هم OHIP الان چند ساله که دیگه پوششش نمیده. مدارس چک میکنن ولی سالی یک بار به نظر من که همونجا این کارهاش رو بکنید خیلی براتون ارزون تر در میاد وقتی اینجا کار بگیرین و بیمه اضافه بشین اون وقت شرایط بر عکس میشه ولی تا اون موقع هم چشم پزشک هم دندون پزشک رو تا قبل از اومدنتون تو ایران برین
نسیم جان من هفته پیش برای پسرم رفتم معاینه چشم کارت اوهیپ قبول کرد و پول ندادم.البته من دکترهای ایران رو بیشتر قبول دارم و تصمیم دارم هممون بریم اونجا چشم پزشکی.
جدی میگی ماریا جون. من میدونستم مال بزرگ سال ها دیگه چند سالی هست که شامل نمیشه شاید مال بچه ها متفاوت باشه چون من که رفتم $50 دادم. من دکتر های اینجا رو قبول دارم والی چون وسواسی هستم قبلش میرم ratemymd .com و اگه حتی یک نظر منفی راجع بهشون باشه نمیرم
سلام خانوما

با قراره ساعت۴ عصر داندس همه موافقت نکردن

من ۲ تا آپشن میزارم لطفا به من ایمیل کنید یا نظرتون همین‌جا بگید که با کدومش موفقید

۱.شنبه ۲۶ می ساعت ۴ عصر(mel lastman squar)

۲.دوشنبه ساعت ۶ عصر(mel lastman squar)

قرار جاش عوض شد چون یه سری دون تان هستن یه سری هم ریچموندهیل الان وسعت دیگه که راه کسی‌ خیلی‌ دور نباشه

subway sheppard
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
اره پلنگ صورتی. من شوهرم 2 ماه پیش یه کار پیدا کرد ونکور مجبور شد بره اونجا من هم تا مرخصی زایمانم شروع نشه که باید اینجا باشم بعدش هم خودمون دیدیم بهتره همینجا زایمان کنم چون من خیلی تحقیق کردم برا دکتر و بیمارستان و نمیخوام برم اونجا و مجبور شم از سر ناچاری با یه دکتر الکی و تو یه بیمارستان همینجوری زایمان کنم. بعدش ایشالله با نینی میریم یه یه سالی ونکور هستیم تا بببینیم چی میشه من و مهدی هیچکودوم از ونکور خوشمون نیومده میخواد سعی کنه بیاد تورنتو برا من هم بهتره اونجوری چون کارم رو از دست نمیدم