2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدف واسه چی می خوای فرش بخری؟اضافه بار می خوری.برو همون جا بگیر.الان که هنوز خونه و اینا تون معلوم نیست می شه یه بار الکی.
بذار یه بار که میای ایران یا مامانتینا میان کانادا بیارن.
سلام دوستان... من هم بازی...تازه اومدیم کلگری....پلنگ صورتی جان منتظرتون هستیم!

یه پسر سه سال و نیمه دارم که به خاطر اون فعلا موندم تو خونه و دنبال کار نگشتم.

پلنگ صورتی ایمیل من هست بهم ایمیل بزن درباره وسایل بهت یه چیزهایی بگم. درسته که سال قبل اومدید اینجا ولی الان من چون خودم دو ماهه اومدم و گیر خرید وسایل اینا بودیم یه چیزهایی دستم اومده.

مدتها بود اینجا رو میخوندم و تقریبا همه تون رو میشناسم.

تورنتو ایها که خدا رو شکر جمعشون جمعه گردش هم بهتون خوش بگذره.

سما و میشاد و... هم انشالله تو پروسه مهاجرت موفق باشید.

سپیده جان تمام چیزهایی که نوشتی رو من هم حدودا تو ایران که بودم هفته های آخر لمس کردم. همه استرسهای شما رو هم دارم. مادر پدر تنها...دلبستگیهای خودم و پسرم و....

پلنگ صوزتی عزیز در مورد تصمیمت برای امدن به کانادا برای 10 سال باید بگم تصمیم بدی نیست اگه خودتون هر دو مایل باشید .فقط یادت باشه اونوقت دختر یه جوون نیت ایجر شده که به محیط وابسته شده اگه یه درصد هم شما بخواید برگردید اون تمایلی به برگشت نخاهد داشت.
امیدوارم هر تصمیمی میگیرید موفق باشید.
ای بابا نلی جون کی بعد از 10 سال بر میگرده. من روزی که میومدم میگفتم تا درسم تموم شد بر میگردم ایران. خداییش هر سال تابستون هم میرم ایران چون دلم برا خانوادم تنگ میشه ولی هر دفعه میرم بیشتر متوجه میشم که من دیگه نمیتونم اونجا زندگی کنم. البته اون موقعی که شوهرم بی کار بود خودم بهش میگفتم بریم ایران چون آدم هرجا اعصابش آروم تر باشه همونجا خونشه
سلام:
تی تی جون ،‌خوشحالم از آشنایی ات گرچه پیدا است یار دیرینه مایی . اگر میشه از تجربیات خریدت برای منم بگو . هر چند که من بشدت اشتباه کردم و یه سری ظرف و ظروف از اینجا خریدم و میخوام چون نو هستن با خودم بیارمشون ،‌چون در هر حال یه سری از لباسا و اسباب بازی های دخملی رو میخوایم فریت کنیم ،‌اونا رو هم میگذاریمو میفرستیم !
میدونی ،‌حسم دقیقا " مثل مریض قبل از عمل جراحیه !!!!!
بچه ها من هنوز نفهمیدم که :
1- آیا OHIP فقط هزینه معاینات پزشکی رو میده یا هزینه عینک بچه رو هم میده ؟
2- من بنظرم OHIP دندانپزشکی بچه ها رو تحت پوشش نداشت ولی شوشو میگه دندانپزشکی بچه ها رو پوشش میداد ،‌یکی از آشناهامون هم میگفت که توی مدارس یه تسهیلاتی برای هزینه دندانپزشکی بچه ها دارن . نلیسا پر کردن دندوناش تموم شده ولی دکترش میگه با توجه به پوسیدگی دندانهای جلوش ، نیاز به فلوراید تراپی داره که باید سه - چهارماه یکبار انجام بشه . دشب بهم گفت اگر فکر میکنی نمیتونی اونجا اینکارو ادامه بدی بهتره این پوسیدگی ها رو هم برات با مواد همرنگ دندان پر کنم . نمید.ونم اونجا کسی برای بچه اش فلوراید تراپی میکنه یاخیر ؟
3- نلی -باسی بدادم برس ! میخوام بدونم شما چند وقت بعد از رسیدنتون ،‌بارهای فریتتون رسید ؟ هیچ کس از وضعیت فریت هوایی و اینکه تا چند وقت میشه توی گمرک اونجا بمونه و احیانا " هزینه نگهداری وسایل در گمرک چقدره ،‌نداره ؟
4- نسیم جون مرسی از راهنمایی ات . شما معلم هستی ؟ امیدوارم همونجور که شما و اکثر دوستان گفتین ،‌بتونیم توی 2 هفته خونه پیدا کنیم . چون متاسفانه کاندویی که اوندفعه توش بودیم اشغاله و باید بریم یه جای دیگه با آشپزخونه مشترک !
شنیدم به تازه واردین و آدمهایی که کار ندارن ،‌راحت خونه نمیدن . راستش این خیلی نگرانم میکنه .
ممنونم بچه ها .
سلام دوستان.همه خوبین انشاالله.

تیسو جون خوش امدی به جمع ما.البته ما می خواییم به جمع شما بپیوندیم :) امیدوارم بتونم ازت راهنمایی

بگیرم.پیداست که مثل خیلی از دوستای این جمع شما هم خیلی مهربونی.بوس.

از دیروز کلاس آیلتس من شروع شد و خیلی عالی بود از پایه شروع کرده و برای منی که سه سال کامل زبان رو گذاشته

بودم کنار خوب بود.بسی دلگرم کننده.

اما دیرزو مصی(همسری) گفت که عزیزم با خیال راحت و ارامش زبان بخون چون این مملکتتتتتتتتتتتتت فلان ما هنوز درگیر دادن کارت های پایان خدمته و دوستش که 4 ماه پیش تموم شده هنوز کارت ندادن بهش.آخه یکی به من بگه این یعنی چی؟
پس دیگه نگن 17 ماه دیگه .اینجوری که مثل یه آش خوره باز.تازه با این وضع کلی هم طول می کشه پاسش بیاد.

خلاصه که از اول که سپرده بودم به خدا الانم همونه.فقط خدا خودش باید کمک کنه.این جامعه داره رو مخ من راه می ره.
از آدم های همسایه بگیر برو تا سرانه مملکتی.

سپیده خیلی جالبه من از الان شروع کردم به چیز نو نخریدن.:))))))))))))))))))))

وسایل نوم رو هم دلم نمیاد استفاده کنم.هاهاها.می گم خواهر داریم می ریم واسه چی خوب.

خیلی الکی خوشم نه؟ باشد که یهو خدا کار ما رو زود جور کرد.