2777
2789
okkkkkkkkk mirim sare asle matlab manam rahat taram ke weekend bashe ke majeed mano bebare harja bood man drive nemikonam

pas hamon tarfaye downtown qararo bezarim ke hame betonan biyan

hame ba dundas squar movafeqan????????????n

qarar ham bashe shanbe ayande ke mishe 26 may

bazam age kasi nazar digei dasht bege

man shomare telephonamo behetoon email mikonam ke baham dar tamas bashim

booossss
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به دوستان خوب تاپیک کانادا

خوشحالم که این تاپیک دیگه فعال شده و پست میخوره ، یادمه یک روزهایی صفحه های آخر خاک خورده باید پیداش میکردیم ! خیلی خوبه که دوستان تجربیاتشون را در اختیار هم قرار میدن و منبع خوبی را برای تازه مهاجرین یا در راه مهاجرت فراهم میکنن که کمک بزرگ و خوبیه .

امیدوارم منم بتونم بیشتر سر بزنم و همراهی کنم .

سما جون ، من متوجه نشدم الان در چه مراحلی به سر میبری ؟ کارها خوب پیش میره ؟

نسیم جان ، من فکر میکنم اگر یک کم با کوچولوتون انگلیسی صبحت کنید و تمرین بدین خوب باشه ، همین که بتونن یک حداقل جملاتی را بلد باشن تا روزهای اول بهشون سخت نگذره ، تحمل مهد یا پری اسکول براشون راحت تره و ازش فراری نمیشن ، خاطرات روز اول خیلی در تداوم و علاقه بچه ها به مهد رفتن موثره و اینو دست کم نگیرین .

I need to go to the washroom , یا I need to pee یعنی دستشویی رفتن .
I need water or I want to eat my snack ,
I need to eat my snack , I want to see my Mommy , I need to talk to Mommy ,
Id like to play , I dont wanna play , I dont wanna sleep ,

حتما جملاتی را شبیه به این باهاش به صورت داستان یا با تماشای کارتون و ...تمرین کن ، مهد هم که برن بعد از مدتی راه می افتن بیشتر ..

سپیا جان خونه پیدا کردن خیلی راحته این طرف ، نگران نباش ، سایت هایی هست که میتونی ازشون استفاده کنی ، مطمئن باش کمتر از دو هفته پیدا میکنی ..

امیدوارم که همه دوستان تازه مهاجر و در حال مهاجرت موفق باشن .
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
سلام fairy جونم خوبی عزیزم؟

تو صفخات قبلی کلی سراغت رو گرفتم عزیزم.سرت حسابی شلوغه ها.بوس.

عزیزم ما فعلا تو مرحله خاصی نیستیم چون هنوز مدرک آیلتس نداریم که داریم میریم کلاس.یعنی اگه هم داشتیم تا 5

ماه آینده اصلا نمی تونستیم اقدام کنیم.چون همون جور که می دونی همسری هنوز سربازه تا دقیق دو ماه دیگه.

و تا کارت پایان خدمت و پاسش بیاد همون 5 ماه زمان می بره.که تو این مدت ما هم آیلتس رو می گیریم به امید خدا.

باید صبر کنیم ببینیم لیست جدید شامل حال ما می شه یا نه.

اگه آره که دو تا گزینه داریم فدرال و منیتوبا.اگه نه هم که می مونه منیتوبا که از طریق اسکیل ورکرش اقدام کنیم.
سپیاجون کاملا درکت میکنم چی میگی-بمیرم برای مامان باباهامون -بخدا گناه دارن -ماکه باید عصای دستشون باشیم داریم میریم وتنهاشون میذاریم-امیدوارم خدا خودش همیشه سالم و سرزنده نگهشون داره وماهم وقتی رفتیم بتونیم هرکاری ازاونجا ازدستمون برمیاد واسشون انجام بدیم-ولی من وقتی به این موضوع فکرمیکنم عذاب وجدان میگیرم-خداکنه بتونیم بیاریمشون پیش خودمون
سپیاجون منکه هنوز تومحیط کارم هیچکس نمیدونه تازه میخوان توهفته اینده حکم سرپرست واحد هم واسم بزنن-هههههههههه-هفته اینده بهشون دیگه میگم چون واقعا زشته اگر چیزی نگم-خدابداد برسه با افراد تنگ نظر-مطمئنم پچ پچا شروع میشه که وای داره میره غربت-بیچاره مامانش-اینجاهرچی بدباشه وطنمونه توش سروری میکنیم-چون وقتی دوسال پیش یکی ازهمکارهام رفت همین حرفهارو زدن-دقیقا معلومه کی میرین؟؟؟؟؟ما اوایل تیر میریم-هیچ کاری هم نکردم-
راستی واسه گرفتن گواهینامه تو کلگری باید گواهینامه ایرانمون رو تحویل بدیم تا حداقل از صفر شروع نکنیم-حالا راهی وجود نداره که گواهینامه ها رو تحویل ندیم؟(یک راه ایرانی پسند منظورمه-راه دررو میگم ههههه)