2789
سلام به همه :)

مرسی شهرزاد جونم لطف می کنی خانمی.*:

آنی جونم خوبی خواهر؟خوبه آنی خواهرت نظرش عوض شده این پیش زمینه ای برای عوض شدن نظر مامان بابا.:)
خواهر من که داره میاد ایران.................................................................................................

پلنگ صورتی جون عزیزم اگه واقعا این مشکلات رو نداری این خیلی خوبه.همین جا بمونین و هی پی ارت رو تمدید کن.

اینجوری هم اینجا رو داری و دلت تنگ نمی شه هم تقریبا کانادا رو عزیزم.

اگه قرار به این باشه که بخوای بری و این همه دلت اشوب باشه اصلا فایده نداره گلم.

میشاد تو چه می کنی عزیزم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام سما گل گلی به من میگن عجله نکن تو که ثبت نام کردی برای دوره های آیلتس..حالا اینو برو و بعد که آیلتس گرفتی برای تف اقدام کن...
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام میشاد جون عزیزم نمی تونی همزمان بخونی؟این دولت کانادا هر رزو یه تصمیم می گیره.ببین اصلا مهم نیست فرانسه چند بیاری امتیازت اینقدر بالا هست که بری برای مصاحبه.
نظر من اینه که همزمان با آیلتس تف رو هم بخون امتحان بده مدرک دستت باشه هر چند با نمره ی کم.
بعد حسابی وقت داری تا مصاحبه دوباره امتحان تف بدی و 6 امتیاز افیسر رو حداقل 4 تاشو بیاری.
ببین تو تا آیلتس بگیری چقدر طول می کشه؟حداقل 5 ماه.نه؟
بعد تا بیای فرانسه بخونی و امتحان بدی دیگه می شه 2013 و ممکنه دیگه رشتت رو نگیره عزیزم.
گلاره عزیزم.

ببخشید فضولی می کنم اما شما که داری فرانسه می خونی و برای کبک هم اقدام کردین چرا همون منترال نمی مونی تا یه مدت؟
منترال اگه فرانست خوب باشه خیلی سریع کار گیر میاد.بعد از مدتی می تونین از تورنتو هم جاب افر بگیرین و با خیال راحت بری تورنتو.اینجوری هم هزینه ی زندگیت به مراتب کمتره هم کار بیشتر و دغدغه گیر اوردن کار رو نداری و سر فرصت کار تو تورنتو گیر میاری
س ما جون شما کدوم شهر هستین؟
من فرانسم در حد مصاحبه هست نه در حد کار پیدا کردن
بعد شنیدم بازار کار تو ترنتو خیلی بهتره توی همین وبلاگ بچه هایی که مونترال هستن خوندم
دلیل بعدی هم اینکه من همسرم فرانسه نمیخونه چون نیازی نیست برای همین موندن در مونترال برامون سخته

مامان گلاره حالا هر شهری که شد باره اول کار برین ولی یه جای موقت بگیرین همه جا دنبال کار باشین اگه یک جا خودتون رو محدود کنین سخت تر کار پیدا میشه. من یکی از دلایلی که گفتم مونترال این بود که اونجا کمک های دولتی بیشتر از تورونتو هستش مساله پولی که برا بچه میدان بیشتره ولی خوب تورونتو شهر بزرگتری هستش
مامان گلاره عزیز تا تسلط کامل رو به چی بگی؟ در مورد خودم که میتونم بگم تسلط کامل نداشتم ولی در حد متوسط بودم یعنی وقتی رفتم برای مصاحبه از عهده اش براومدم چیزی نبود که ازم بپرسن و من نفمم یا نتونم جواب بدم ولی همین الانش هم خیلی وقتها سر کار دچار مشکل میشم بخصوص وقتی بحث تخصصی بشه . همسرم ولی زبانش از من بهتر بود اما بازم نه اینکه فکر کنی پرفکت باشه به هر حال انگلیسی همیشه زبان دوم ماست.
شهرزاد جان سلام ممنون که به یادم بودی.ما خوبیم و مشغول کار و زندگی روز مره.
از ایران حدود 2 هفته پیش برگشتیم همه چیز امن و امان بود.خیلی سریع گذشت .متاسفانه جدیدا مامانم دیسک کمر پیدا کرده و کمرش خیلی درد می کنه.این مضوع خیلی ذهنمو مشغول کرده و نگرانش هستم.