2777
2789
سلام دوستان
سما آره خودم به همین فکر هستم ولی طی مشورتهای متخصصین زبان فرانسه و انگلیسی به من گفتن اول انگلیسی رو بخون چون فرانسه زبان غالبی هست و سخت هست وقت جداگونه ای براش بزار...
نمیدونم چکار کنم

شهرزاد به ایمیلت ارسال میکنم
خو ایمیلت کو
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.

گلاره جون دیروز کلی نوشتم اما نمی دونم چی شد

عزیزم ما که ایرانیم فعلا.

دقیقا صحبت نسیم جون رو داشتم برات می نوشتم.کبک کمک هزینه ای که به دخترت می دن بیشتر از تورنتو هست.

اجاره ی خونه ارزون تره.کار هم بیشتره.

همین که از پس مصاحبه بر بیای پس می تونی کار هم پیدا کنی.به قول نسیم خودت رو محدود نکن به شهر خاص.

از الان دنبال کار باش و رزومه پر کن توی سایتای کاریابی تو چند تا شهر .
در ضمن کسایی که دنبال کار هستین از Linkedin غافل نشین یه چیزیه مثل face book ولی برای متخصصین. من شوهرم کارش رو اینجوری پیدا کرد هرکسی رو که تو زمینه کارش بود به لیستش اضافه کرد بعد اونا میومدن تو صفحش میدیدن که این چه کارهایی تا حالا کرده و تحصیلاتش چیه چند نفر همینجوری از این طریق باهاش تماس گرفتن که ما باره شرکتمون دنبال کسی میگردیم اگه میخای resume بفرست اینا کار هایی بود که هنوز هیچجا آگاهی نشده بود. به قول این خارجی ها hidden market . بعد که شوهرم کار گرفت یه چندجا داشتیم داستان رو تعریف میکردیم دیدیم خیلی های دیگه هم میگن کارشون رو اینجوری پیدا کردن ولی نامرد ها اون موقع که شوهرم در به در دنبال کار بود هیچکدوم هیچی نگفته بودن
سلام نسیمی خوبی خوشگل خانم اخی منم خیلی دوست دارم ببینمت خواهر جان.فکر کنم تو زودتر بیای ایران تا ما کانادا
واسه همین فکر کنم ایران ببینیم همو :)

ارشان چطوره؟لگد بارونی؟ای جونم من عاشق پسر بچم عاشق.خدا نگهش داره عزیزم.بوس.
سلام دوست جونا-نلی باسی خیلی دلم میگیره وقتی میشنوم کسی تو غربته و برای خانوادش اتفاقی میفته-امیدوارم اوضاع کمر مامانتون هر چه زودتر خوب بشه - بچه ها من به این نتیجه رسیدم که اگر بخایم یکسال مرخصی بگیریم و بریم این میشه مثل اون دو ماهی که رفتیم و برگشتیم-چون هدف خاصی نداریم-به همسری گفتم میریم اونم برای ده سال یعنی هدفمون رو ده ساله بذاریم که میشه تا سال اخر دوره ابتدایی دخترمون-بعد واسه راهنمائی و دبیرستان ایران باشیم و بعد دانشگاه دوباره بیایم کانادا-بعد از اون ده سالی که گفتم خیلیها میگن اگر هم بخواین بیاین نمیتونین چون حداقلش اینه که از سیستم حقل و نقل تو ایران فراری میشین-که اونم بعد از ده سال میشه تصمیم گرفت-من میگم هدف رو ده سال بذارم حداقل اینجوری دلم خوشه که تا اخر عمر نمیمونم وبعد از ده سال میام-حالا بعداز ده سال خدارو چه دیدی میبینین من خودم دیگه نمیخوام برگردم و مثل شماها میگم کاش زودتر اومده بودم؟حالا نظر شما چیه؟
سلام دوست جونا خوبین؟
پلنگ صورتی جون عزیزم خیلی تصمیم خوبی گرفتی امیدوارم موفق باشی عزیزم.مطمئن باش بعد از ده سال هم همونجا می مونی و ادامه می دی.مامان بابا هم میان بهتون سر می زنن زنده باشن انشاالله عزیزم.
می بوسمت.روزت هم مبارک.
سما جان همین الان پستتو دیدم رفتم زنگ زدم پرسیدم. ببین مامان همسر میگه که ما دو نوع ویزا داریم یکی multiple visa است یکی هم super visa که در مورد اولی لازم نیست که بیمه باشی مدلش هم اینجوریه که مثلا الان پدر و مادر همسر من ویزاشون 2.5 ساله و 3 ساله است ولی هر بار که بیان بیشتر از 6 ماه نمیتونن بمونن مگر اینکه از کاناد خارج بشن و دوباره برگردن. اما گویا ویزای سوپر اینجوریه که ویزا برای 10 سال اعتبار داره ولی اصلا نمیدونیم که این به این معنیه که میشه 10 سال رو مداوم موند یا نه؟ که گویا برای این مدل ویزا باید حتما بیمه بود ولی از چند و چونش بی اطلاعیم.
الان مادر و پدر همسر من برای این چند ماهی که اینجا هستن خودشونو بیمه کردن(البته لازم نبوده ولی خودشون فکر کردن که اینجوری بهتر و مطمئنتره اگر خدای نکرده اتفاقی بیفته) هر کدوم تا سقف 50000 دلار خودشونو بیمه کردن برای 4 ماه نفری حدود 750 دلار دادن .
شهرزاد جون اولش گفتن 10 سال اعتبار داره بعد گفتن تا زمانی که پاسپورت اعتبار داره و چون هیچ پاسپورتی بیش از 5 سال اعتبار نداره بیشتر از 5 سال نمیدن هر بار هم نمیتونین بیشتر از یک سال بمونین که به هر حال دو برابر ویزای معمولی هستش و بیمه هم براش تا سقف 100000 دلار اجباری هستش و موقع تحویل گرفتن ویزا باید نشون بدین که برا یک سال بیمه دارین. من چون میخواستم برا مامان بزرگم اقدام کنم تحقیق کردم ما که بلاخره تصمیم گرفتیم ویزا معمولی تقاضا بدیم چون مادر بزرگم محاله بیشتر از 6 ماه بمونه. ویزا multiple هم به کسی که دفعه اولش هست میاد نمیدن تو خود سایت سفارت نوشته دفعه اول ویزا single بگیرین یک بار که رفتن اومدین بعد برای دفعات بعدی میشه ویزا multiple بگیرین
شهرزاد جون اولش گفتن 10 سال اعتبار داره بعد گفتن تا زمانی که پاسپورت اعتبار داره و چون هیچ پاسپورتی بیش از 5 سال اعتبار نداره بیشتر از 5 سال نمیدن هر بار هم نمیتونین بیشتر از یک سال بمونین که به هر حال دو برابر ویزای معمولی هستش و بیمه هم براش تا سقف 100000 دلار اجباری هستش و موقع تحویل گرفتن ویزا باید نشون بدین که برا یک سال بیمه دارین. من چون میخواستم برا مامان بزرگم اقدام کنم تحقیق کردم ما که بلاخره تصمیم گرفتیم ویزا معمولی تقاضا بدیم چون مادر بزرگم محاله بیشتر از 6 ماه بمونه. ویزا multiple هم به کسی که دفعه اولش هست میاد نمیدن تو خود سایت سفارت نوشته دفعه اول ویزا single بگیرین یک بار که رفتن اومدین بعد برای دفعات بعدی میشه ویزا multiple بگیرین