سلام به دوستان عزیز!
راستی شهرزاد کجا است ؟ چرا نمیاد ؟
بچه ها همونجور که گفتم قوانینی که شامل حال ماشد از چهارسال پیش تا حالا متفاوت شده . ما از اول برای فدرال اقدام کرده بودیم و راستش اصلا " از قوانین کبک اطلاع ندارم فقط میدونستم یه زمانی با مصاحبه فرانسه کار تموم بود ولی همونجور که گفتم 5 شنبه پیش از دفتر وکیلمون اینجوری گفتن که تازگی ها بعد از مصاحبه تازه مدرک فرانسه مسخوان و حدس خودشون این بود که جلسه 15 سپتامبر برای اینه که مدرک زبان فرانسه رو اجباری کنن .
شیوای عزیزم . لینکش اینه ، قبلا هم گذاشته بودم :www.itc-canada.com. اگر سوال بیشتری داری برام میل بزن .
دوستان بچه دار سفر کرده به کانادا شامل شهرزاد و پلنگ صورتی : ما با یک معضل مواجه شدیم : میخوایم کالسکه نلیسا رو بیاریم ولی با یک سوال مواجه شدیم . توی پرواز جلوی هواپیما کالسکه رو میگیرن و میبرن توی بار . میخوام بدونم مثلا " توی فرودگاه فرانکفورت یا لندن کالسکه رو میتونیم بگیریم و بعد دوباره تحویل بدیم ؟
دوبی که رفته بودیم کالسکه رو بابار تحویل دادن ، توی تمام پروازهای داخلی هم کالسکه بابار میاد . ولی توی آنکارا کالسکه ها جدا ازبار به مسافران تحویل میشد .
لیست لوازم رو تهیه کردیم . نلی -باسی جون ، من این رو قبلا " هم پرسیدم ولی فکر کنم شما ندیدی، چون مصادف شد با زمانی که اینجا نمیتونستین بیاین . ما باید یک لیست توی هواپیما بدیم و یه لیست هم توی اداره مهاجرت فرودگاه ؟
دیگه توصیه ای ندارین ؟
ممنون از پاسخگویی تون .