سلام به دوستان عزیز! راستی شهرزاد کجا است ؟ چرا نمیاد ؟ بچه ها همونجور که گفتم قوانینی که شامل حال ماشد از چهارسال پیش تا حالا متفاوت شده . ما از اول برای فدرال اقدام کرده بودیم و راستش اصلا " از قوانین کبک اطلاع ندارم فقط میدونستم یه زمانی با مصاحبه فرانسه کار تموم بود ولی همونجور که گفتم 5 شنبه پیش از دفتر وکیلمون اینجوری گفتن که تازگی ها بعد از مصاحبه تازه مدرک فرانسه مسخوان و حدس خودشون این بود که جلسه 15 سپتامبر برای اینه که مدرک زبان فرانسه رو اجباری کنن . شیوای عزیزم . لینکش اینه ، قبلا هم گذاشته بودم :www.itc-canada.com. اگر سوال بیشتری داری برام میل بزن . دوستان بچه دار سفر کرده به کانادا شامل شهرزاد و پلنگ صورتی : ما با یک معضل مواجه شدیم : میخوایم کالسکه نلیسا رو بیاریم ولی با یک سوال مواجه شدیم . توی پرواز جلوی هواپیما کالسکه رو میگیرن و میبرن توی بار . میخوام بدونم مثلا " توی فرودگاه فرانکفورت یا لندن کالسکه رو میتونیم بگیریم و بعد دوباره تحویل بدیم ؟ دوبی که رفته بودیم کالسکه رو بابار تحویل دادن ، توی تمام پروازهای داخلی هم کالسکه بابار میاد . ولی توی آنکارا کالسکه ها جدا ازبار به مسافران تحویل میشد . لیست لوازم رو تهیه کردیم . نلی -باسی جون ، من این رو قبلا " هم پرسیدم ولی فکر کنم شما ندیدی، چون مصادف شد با زمانی که اینجا نمیتونستین بیاین . ما باید یک لیست توی هواپیما بدیم و یه لیست هم توی اداره مهاجرت فرودگاه ؟ دیگه توصیه ای ندارین ؟ ممنون از پاسخگویی تون .
منم مهاجرم اما هنوز نپریدم راستش برای کبک اقدام کردم و منتظر مصاحبه ام اما شیطونی کردم و ممکنه باردار باشم . نمی دونم اگه دعوت به مصاحبه بشم چی میشه . باید بعد از نامه مصاحبه بهشون اطلاع بدم که باردارم یا قبلش و اگه نی نی به دنیا بیاد چطوری اصلا میتونیم با نی نی بریم مصاحبه !!!! ولی خیلی نی نی دلم میخواد چون نزدیک 4 ساله که ازدواج کردم و دیگه طاقت ندارم . برام دعا کنین حامله باشم
سپیا جون تو اکثر کشورهای اروپائی وقتی که کالسکه رو قبل از سوار شدن تحویل بدین موقع خروج از هواپیما بهتون بر می گردونند در تنیجه تو فرودگاه کالسکه دارید.
راستی نلی باسی جون ممنون در مورد زبان منم رفتم اره روندش همینطور بود که گفتی.حتی چندتا از سوالها هم که بچه های همینجا بهم گفته بودن اومد.ولی چون اصلا فکرش هم نمیکردم از اونا بیاد اصلا اونا رو نخوندم.مثلا یکیش در مورد کتری بود وقتی دیدم همون سواله اینقدر اعصابم خورد شد که چرا تمرین نکردم طوریکه یادم رفت کتری به انگلیسی چی میشه؟هههههههههههه باورت میشه؟؟تو ذهنم اومد ولی به خودم میگفتم این عربی بود فکر کنم و از خود خانومه پرسیدم.فکر کنم گند زدم.فردا هم نتیجشو میدن
پلنگ صورتی جان مهم نیست.باید همون سطحی که هستی قبول بشی که کلاس به دردت بخوره. بچه ها کاربرهایی می تونن کامنت بذارن که کاربر تایید شده باشن.برای اینکار هم باید شماهر موبایل رجیستر کنن. برای همینه شهرزاد جون یه مدته کامنت نمی ذاره.ولی جاش خیلی خالیه.
سلام به همه من شهرزادم نلی نیستما بدانید و آگاه باشید من مرتب باید آیدی دوستان عزیزمو قرض بگیرم پست بذارم. راستش همونطور که قبلا هم گفتم من بنا به دلایلی نمیخوام شماره موبایل بدم و کاربر تایید شده بشم ولذا پست هم نمیتونم بذارم. مرسی از دوستان خوبم که به یادم بودید کلی ذوقزده شدم . پلنگ صورتی جان چه جالب تو امتحان تعیین سطح منم همین داستان کتری رو از من سوال کرد . همونطور که نلی گفت اصلا نگران سطحی که قبول شدی نباش عملا کلاسهای لینک از سطح 4 به بالا خیلی تفاوت معنی داری ندارن و خیلیها به دلیل اینکه از مزایای مجانی بودن این کلاسها بیشتر استفاده کنن خودشون درخواست میدن که توی یک لول بمونن و تا 3 بار این حق رو دارن. من همه پستها رو نخوندم . امیدوارم همه چیز بر وفق مراد همه باشه و همه خوش و سلامت باشن. سپیا جون فکر کنم شمارش معکوس شما هم شروع شده و به زودی میاین در مورد کالسکه هم که دوستان نظر دادن و وقتی از هواپیما(توی ترانزیت) پیاده میشی دم در هواپیما بهت تحویلش میدن و ربطی به بار نداره اما خودت هم نباید تحویل بار بدیش باید توی قسمت ورودی هواپیما بگی که برات تگ بزنن و همونجا توی ورودی هواپیما تحویلش بدی. البته منم کالسکه نیاوردم ولی به نظر منم اگر کالسکه خوبی داری بیار من اینجا دوباره خریدم از این خیلی سبکها که با یک دست هم میتونی حملش کنی و خیلی راحته اونی که داشتم سنگین بود. و در آخر هم باز مرسی از لطف نلی جونم که بهم اجازه داد با آدیش پست بذارم. همتونو دوست دارم و سعی میکنم باز هم با آیدی قرضی بیام.
سلام خانمهایی کانادایی میشه بدونم قیمت هتل چهار ستاره اونجا مثلا تو شهر ونکور شبی چقدره؟یا مثلا جایی هست که بتونیم برای یکماه اجاره بدن و اگر هست اون قیمتش چقدره؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام : مرسی شهرزاد جون از خودت خبر دادی . با آی دی هرکی میای ،بیا،که خوش اومدی . پنج شنبه و جمعه چمدون بندون داشتیم. اکثریت کارا انجام شد . 5 شنبه ساعت 2 صبح بامید خدا از اینجا میپریم و 12 ظهر همونروز میرسیم تورنتو . پلنگ صورتی عزیز . بنظر میاد تصمیم گرفتی که چکار کنی .امیدوارم موفق باشی . میخوام برای شام شب اول و صبحانه روزاولمون از اینجا یه چیزایی بخرم بیارم . بچه ها اونجا نبات توی فروشگاههای ایرانی هست که دیگه از اینجا با خودم زیاد نیارم ؟یکی دو تا برای توی هواپیما میخوام بگذارم توی چمدون دم دستیمون .
سلام نلی هستنم. شهرزاد جون ای پی من قابلی نداره هر وقت دوست داشتی بیا پست بذار. سپیا چون سفر به سلامت امیدوارم حسابی خوش بگذره و زندگی موفق و جدیدی در کانادا شروع کنید