2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نلی جون
وبلاگ تو خوندم عالی بود
ما داریم از طریق اسکیل ورکر اقدام کی کنیم برای کبک همسری مهندس مکانیک فکر می کنی اونجا موفق باشیم
واینکه وکیل شما کی بود و چفدر طول کشید تا ویزای شما اماده شد
کیمیا جون موفقبت شما در هر کجا به سعیو تلاش و پشتکارتون بستگی داره.در مورد بازار کار کبک اطلاعی ندارم ولی در مورد ونکوور بگم که شهر چندان صنعتی نیست و پیدا کردن کار مخصوصا مرتبط خیلی سخته.
ما وکیل نداشتیم و خودمون مستقیما اقدام کردیم.سپتامبر 2006 تشکیل پرونده دادیم و 4 سال طول کشید.کلا پروسه کبک کمی طولانی شده و الان هم حدود 3 سال حداقل طول می کشه.البته بودن کسانی که 2008 تشکیل پرونده دادن و 2010 کانادا بودن
پلنگ صورتی جان متوجه منظورت نشدم.اون چیزی که برای شیوا نوشتم منظور این بود که در روز مصاحبه افسر در همون حدی که زبان فرانسه و انگلیسی تو ادعا کردی ازت توقع داره بتونی حرف بزنی و در مورد مباحث مختلف باهات صحبت می کنه که مطمئن بشه فقط حفظ نکردی و تسلط داری.ازت امتحان تعیین سطح نمی گیره ولی با کشوندن بحث به جاهای مختلف می خواد بدونه در چه حد می فهمی و می تونی حواب بدی
سلام :
یه 24 ساعتی طول کشید تا تونستم موج منفی مشعشع شده از مادرشوهر گرامی رو از خودم رد کنم بره . حالا حالم خوبه .
میخواستم بگم 5 شنبه پیش برا یبیمه نامه رفته بودیم دفتر وکیلمون دو ستا مورد گفت که شاید بدرد دوستانی که میخوان اقدام کنن بخوره .1- شرایط مصاحبه کبک الان با زمان نلی باسی متفاوت شده . یعنی اونموقع فقط مصاحبه بود و برای تعیین سطح به همون اکتفا میکردن ولی وکیلمون میگفت در موارد اخیر ،‌بعد از مصاحبه تازه میگن برین مدرک زبان بیارین .
2 - 15 سپتامبر ،‌یعنی 2 روز دیگه ، قراره یه جلسه بگذارن و قوانین مهاجرت به کبک رو تغییر بدن .یعنی از هفته دیگه پیگیر باشین .
3- کلا " نسبت به سابق خیلی دلبخواهی تر عمل میکنن . یعنی وکیلمون میگفت جمع آوری مدارک توی ایران سخت شده ( مثلا " میگفت خیلی ها سر گرفتن سابقه کار با فرمت مورد نظر کانادا با مشکل مواجه شدن (‌کما اینکه همسر خودمن یکسال پیش با همین مشکل مواجه شد )‌بعد مثلا " بیمه دیگه سابقه نمیده ( خصوصا " توی شهرستانها ))و خود دولت کانادا هم نازش زیاد شده و بعضا "‌پیش اومده که فایل های خوب رو رد میکنه .مصاحبه هم برای همه حتما " هست . چون مثلا " ما که پرونده مون مال قرون وسطی (اسفند 83 ) بود مهر 88 ازمون آپدیت خواست (‌بجززبان )‌و بعد شهریور پارسال مدیکال اومد . درواقع مصاحبه نداشتیم . من آیلتسم رو همون موقع نشکیل پرونده دادم و اگر دوباره مدرک زبان میخواستن بیچاره بودم !!! چون مثلا " برای آپدیت کلا "‌2 ماه فرصت داشتیم (‌اززمان دریافت نامه )‌.
بعد هم pass request که میبایست دو ماه بعد از ارسال مدیکال میومد 12 خرداد 90 رسید ! برای ویزا هم واقعا " ناامید بودم بموقع بیاد که از اول کار تا حالا تنها چیزی بود که 40 روزه اومد (‌زمانی که وکیلمون داده بود )‌.
دارم اینها رو میگم که اصلا " روی روند زمانی داده شده فعلی حساب نکنین . تصمیم های سفارت و استراتژیشون کاملا " متغیره .و حتی وکیل هم کاری در این زمینه نمیتونه بکنه .ولی نکاتی که وکیل برای مصاحبه بهتون میگه و چگونگی پر کردن فرم ها خیلی موثره . مثلا " همین وکیل ما میگفت برای مصاحبه ممکنه آفیسر بپرسه میخوای مصاحبه تون به فارسی باشه و ممکنه شما استقبال هم بکنین ولی دقیقا " همونموقع پرونده تون رد میشه .یا اینکه از فضای اینجا منفی نگین ،‌کلا "‌مثبت برخورد کنین .البته اینها که میگن برای فدرال بود و شاید بدرد شماها که دنبال سرمایه گذاری یا کبک هستین نخوره .ولی اینجا نوشتم ، شاید یکی استفاده کنه .
مثلا " همین کارت PR تا همین چند وقت پیش دو هفته ای میومد . اول تیر دفتر وکیلمون توی کانادا گفت الان طولانی تر شده و شده 4 هفته و ماهم روی حساب همین 5 هفته ای بلیط گرفتیم ولی الان میگه توی این چندوقته حتی یک مورد 4 ماهه هم داشتم .
موارد فوق جهت اطلاع ایفاد گردید .
فردا استعلاجی ام (‌میخوام نیام سرکار )‌صبح یه سری کارهای اداری داریم .بعد ازظهر آتلیه برای نلیسا وقت عکاسی گرفتم ( سیدخندان )‌،‌بعد باید بریم عروسی پسر مدیریت عامل (‌اوین )‌، بعد عروسی نوه دایی همسر گرامی (‌فیروزبهرام )‌ِ. یعنی یه دور قمری باید دورتهران بزنیم .خدایا مارا از بمب منفی (‌پتانسیل منفی مادرشوهر +خواهرشوهر بزرگه = بمب انرژی منفی ) محافظت بفرما .آمین .
بامید موفقیت برای همه دوستان .
نلی و سیپیا عزیز هر کدومتون آنلاین هستید به من بگید که الان وضعیت کبک چظوره به ما گفتند که بعد از 2 الی 3 ماه که وارد کبک شدید می تونید به هر شهری که بخواید برید آیا این صحت داره ؟
لطفا جواب بدید خیلی برام مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
کس هست که دفتر مهاجرتی خانم الیزا مشتاقی نژاد و ابروانی بشناسه من می خوام همین روزها از طریق مشتاقی نژاد اقدام کنم راستی برای شروع کار که مدارک برای بررسی می فرستند اداره مهاجرت تا فایل نامبر بیاد چه مدارکی لازمه آخه مدرک همسری هنوز نگرفتیم بچه ها هر کسی هست جواب بده ممنون؟
پلنگ صورتی جان ببخشید منظورتو اشتباه متوجه شده بودم.برای تعیین سطح پارسال رفته بودیم.اگه درست یادم باشه اول تک تک صدامون می کردن و یک به یک مصاحبه می کردن باهامون که speaking , listening مونو چک کنن.یه نوار می ذاشتن گوش می کردیم و راجع بهش ازمون سوال می کردن.بعدش که تموم شد امتحان کتنبی بود که reading, writing رو چک می کرد.نتیجه همون موقع معلوم نمی شد بلکه حدود یه هفته بعد می امد به ادرست که بری ثبت نام کنی.کلا چیز سختی نبود.
کیمیا جون اینده قابل پیش بینی نیست ممکنه یه روز به مهاجرهای کبک که این استانو ترک کردن گیر بدن.خلاصه اگر هر تصمیمی می گیرید برای نموندن در استان کبکب باید با مسئولیت خودتون باشه وبعدا نگید چون به ما گفتن می شه ما این کارو کردیم.ما خودمون تو فرودگاه پروازمونو عوض کردیم و اومدیم ونکوور ولی من اینو به کسی توصیه نمی کنم.هر کسی باید مسئول کارای خودش باشه ممکنه یه وقت بعدا گیر بدن ممکنه هیچ وقت گیر ندن.
مدارکتون هر چی کامل تر باشه موقع ارسال بهتره چون هر نقص در پرونده موجب تاخیر می شه.
نلی جان می رسی جواب دادی
می خواستم بدونم شما اطلاعاتی دارید که شرایط عوض شده و حتما باید 2 سال در کبک بمونی؟ و در مورد مدارک می شه لطفا بگی دقیقا چه مدارکی برای شروع باید بفرستیم؟
سلام دوستان عزیزم
بچه ها ما داریم فردا میایم تهران چون یه مسافرت داریم که یک هفته ای ایران نیستین ولی واسه سوم مهر که برگردیم وقت گرفتم با وکیل صحبت کنیم . تازه بعدش اون لیست مدارک میده و ما هم باید تهیه کنیم بعد پرونده تشکیل میشه . امروز که پستها رو میخوندم یه کم دلسرد شدم آخه سپیا جان نوشته بود شرایط سخت شده و مدرک زبان هم میخوان یا مثلا همین دو سال اقامت در کبک.
تو رو خدا بچه ها تا چه حد به این گفته ها ایمان دارید؟ واقعیته یا فعلا شایعه است؟

سپیا جان لطفا اسم وکیلتون رو به منم بدید شاید با ایشون هم یه مشورتی بکنیم.

راستی بچه ها یه سئوال دیگه :
به نظرتون کدوم وکیل کارش بهتره و معتبرتره ؟ کس خاصی رو میشناسید که از دیگران راجع به کارشون شنیده باشید؟

واسمون دعا کنید.به خدا اونقدر تو فکرم اصلا روز و شب رو نمیفهمم. صد تا سوتی دادم تا حالا از سوزوندن غذا تا گذاشتن لباسهام تو یخچال!!!
کیمیا جان اطلاعی از تغییر شرایط ندارم دوستامون که 2 ماه پیش اومدن کانادا هم کمتر از یه هفته کبک موندن بعد رفتن تورنتو ولی همونزور که گفتم ممکنه یه روزی بخوان گیر بدن.من حرفی از اینکه لازمه 2 سال تو کبک اقامت داشت نشنیدم
شیوا جون متاسفانه من وکیلی سراغ ندارم و حرفی از تغییر شرایط نشنیدم بهترین منبع سایت مهاحرت کبکه.بهتره اونجا رو جک کنی