شیوا جون من توصیه نمی کنم سه چهارم سرمایتون رو خرج کنید کاش به دنبال یه راه کم هزینه تر برای مهاجرت بگردید. در مورد پسرم من خیلی تو مدرسه راضیم البته در کنارش برای آموزش باید خودت هم تو خونه باهاش کار کنی ولی یه چیزی که سیستم آموزشی اینا داره اینه که به همه جنبه ها توجه می کنه فقط دیکته و ریاضی مهم نیست به عنوان مثال ما از دانشگاه هم فارق التحصیل میشدیم ولی نمی تونستیم یه مقاله خوب بنویسیم و یا تو یه جمع سخنرانی کنیم ولی بچه های اینا تو این زمینه ها خیلی قوی ترن یا از نظر کارهای علمی یا آموزش فرهنگی خیلی باهاشون کار میشه.
سلام دوستان و مرسی ازتبریکات ونظراتتون.والا این چیزهائی که من گفتم همه حرفهای برخی از پدرمادرهای ساکن همینجا بود که مثلا خیلی از معلومات درسی دبیرستان اینجا درحدراهنمائی ایرانه.سپیاجون منم قبول دارم که بچه بره دنبال اون چیزی که دوست داره بهتره تا بزور درس بخونه ولی درس خوندنش هم واسم مهمه.من دوست ندارم 20 سال دیگه بین من و بچم یک نسل فاصله باشه طوریکه اونقدر عقایدمون و طرز فکرهامون باهم فرق کنه که زبون همو نفهمیم.نمیدونم شاید 20سال دیگه ایران وضع بدتر از الان کانادا باشه ولی خوب مافعلا باشرایط الان میسنجیم چون متاسفانه خبر از اینده نداریم.ولی دبستاناش واقعا قبول دارم که عالیه.سپیاجون شوشو مدرکش معادلسازی نکرد.رشتش هم مکانیکه.کی گفته کار پیداکردن غیرممکنه-دیدی که حداقل ما یک مدل عینیش هستیم.البته اینجا برخی شرکتها فقط افرادی رو استخدام میکنن که سابقه کار کانادائی دارن ولی برخی مثل این شرکته نه. سابقه وتجربه درکشور خودت براشون مهمه.ولی شوشو مصاحبه فنیشو عالی داده بود همه سوالهاشونو خوب جواب داده بود.شیواجان منم در زمینه سرمایه گذاری اطلاعات ندارم ولی اوا سعی کنیدتحقیقاتتون رو حسابی انجام بدید بعد واسه مهاجرت از این طریق اقدام کنید.امیدوارم موفق باشید.
سلام دوستان خوبم عزیزان ممنونم که همکاری میکنید و به سئوالهام جواب میدید. راستش حرفهای مریم جون خیلی منو به فکر برد و شدیدا دنبال راههایی هستم که کم خرج تر از آب در بیان. وکیلمون میگه غیر از حالت سرمایه گذاری فقط از طریق کبک میتونیم درخواست بدیم. حالا دوستانی که از طریق نیروی متخصص کبک رفتند میشه بعد از اومدن ویزا به جای رفتن به کبک به شهر دیگه ای رفت؟ منظورم اینه که میشه برخلاف درخواستت عمل کنی؟ آخه تو حالت سرمایه گذاری چون پولت بعنوان ضمانت دست دولته نمیشه زیرآبی رفت.
یه سئوال هم از مامان جون دارم: خانومی شما هم یادمه از طریق سرمایه گذاری اقدام کردید. چون شرایط شما به من خیلی نزدیکتره ممکنه روند کارتون رو کمی برام بنویسی
اینکه واسه کجا یا چه استانی درخواست دادید ؟ طرح توجیهیتون چی بود و بعد از قبول طرح و ورود به کانادا آیا اون طرح رو اجرا کردید؟ به همون استان رفتید ؟ طرحتون موفق شدید؟ و اسم وکیل نهایی که کارتون رو درست کرد لطفا. مطمئنا جوابهات خیلی به دردم میخووره عزیزم . ممنون میشم اگه وقت بذاری.
شیوا جون تا جائی که من می دونم خیلیها از طریق کبک اومدند و بعد از مهاجرت به شهرهای دیگه رفتند. تازه اگر هم مجبور باشید مدتی اونجا بمونید باز هم بهتره تا اینهمه پول خرج کنید.
سلام . حالم یه خرده گرفته است . صبح رفتم نون بخرم . پارک کردم و رقتم (جلوی نانوایی پارک ممنوعه). اومدم دیدم یه وانته به فاصله 1 متر از لبه جدول پارک کرده جلوی من ،اومدم در بیام ،کله ماشین که در اومد بیرون یه پرشیا از روبرو اومد و نایستاد .خیابون هم باریک بود ،اومدم فرمون رو صاف کنم که درب عقب گرفت به سپر وانته و غر شد !!!! البته خودم صادقانه پیش شوشو اعتراف کردم . باید یواش یواش وسایلم رو جمع کنم . پلنگ صورتی عزیزم ،شما زمینه کارتون توی ایران ، پتروشیمی بود ؟اونجا توی کالگری هم وضع مهندسین پتروشیمی از نظر کاری عالیه ،درسته ؟ میخوام یک راز بهتون بگم . ای کاش وضعیت شما برای من پیش میومد . هرچند که نه سطح زبانم خوبه و نه کار دیگه ای بجز کار خودم بلدم . نمیتونم بگم سرنوشته یا نه . شما که اینقدر مردد بودین اینجوری براتون پیش اومد . منکه اینقدر مصمم بودم ،شوشو دو دل شد و مار رو به سال دیگه موکول کرد ،بدیش اینه که دفت روکیلمون که سه ماه پیش میگفت کارت PR ،چهارهفته ای میاد الان زمان سه ماه رو بهمون داده و این یعنی تقریبا "باید مطمئن باشیم بدون PRبرمیگردیم و اگر مشکلی توی صدورش پیش بیاد دیگه خدا بدادمون برسه . حالا رازمون این بود ،ای کاش توی همین 5 هفته یه کار پیدا میکردم و با نلیسا میموندم و شوشو میومد و مابقی کارهاش رو انجام میداد .میدونین اینجوری دیگه مشقت خداحافظی هم برای آدم برطرف میشه . بخدا نه اینکه فکر کنین حاضرم بخاطر اونجا از همه چی بگذرم . برای من کانون خونواده مون از همه چی مهم تره ولی شوشو ی محتاط من ،همیشه میخواد تا میشه محکم گام برداره و میترسم ایندفعه این کمبود اطمینانش به قیمت از دست دادن کانادا تموم شه . تازه ما آمریکا رو هم بخاطر کانادا از دست دادیم . خدا خودش هرچی صلاحه پیش بیاره . اینجا هم شانس ما است که PR ،حالا 3 ماهه صادر میشه . پریروز یخ کردم ایمیل وکیلمون رو خوندم .
سلام به همه دوستان گلم من خیلی وقته اینجا نتونستم سر بزنم.......تازه کوچولوم یک ماهش شده......خیلی سرم شلوغه.........ما که در رمحله فایل نامبر دوم استاپ شدیم!!!!!!!!!!! نمیدونم چرا هیچ خبری نمیشه....االان دیگه دو سال شده که اقدام کردیم.......وکیلمون گفته اونایی که یک سال زودتر از شما اقدام کردن هنوز براشون خبری نشده!!!!!!!1 راست میگه یعنی؟ چرا ه ما که رسید انقدر کند شده روند پیگیری پرونده هااااااااا...کسی مثل ما هست؟ البته کار شوهرم اینجا توی ایران خیلی خوبه و از خداشه که دیرتر جور بشه ولی من دوست دارم زودتر بریم و برگردیم که خیالم راحت باشه که بچه هام یه جای دیگه هم میتونن زندگی کنن به غیر از ایران عزیزمون.
چشمک جون خیلیا اینطوری شدن مخصوصاً اونایی که برای مصاحبه هنوز نرفتن چون قبلاً سوریه بود ولی الان بخاطر درگیریها استاپ شده و اینبار میخوان بندازن ترکیه که ازدسامبر دوباره شروع میشه البته دوستان گلم ببخشید من پیش دستی کردم جواب دادم
نیروانا جان مرسی جواب دادی........منم به همسرم گفتم لابد توی درگیریهای سوریه پرونده ما آتیش گرفته نابود شده(: امیدوارم زودتر راه بیفته.........آخ جون اگه مصاحبه بخوره یه ترکیه پس افتادیم..هههههههه......من هیچ وقت دوست نداشتم برم سوریه( آخه نه که کارت دعوت دادن..ههههههههههه)..چه پر روام مننننننننن
شیوا جان ما از طریق اسکیل ورکر کبک اقدام کردیم و اومدیم کانادا و الان ونکوور هستیم.البته هیچ تصمینی نیست در اینده به مهاجرینی که از این طریق می ان ولی در استانهای دیگه ساکن می شن گیر بدن ولی فعلا که خبری نبوده.کلا هر تصمیمی می گیرید باید خطرات و مسئولیت هاشو بپذیرید و به حرف کسی اتکا نکنید.برای مهاجرت از طریق اسکیل ورکر کبک نیاز هست که فرانسه بلد باشید و برای این روش امتیاز کافی رو کسب کنید و مصاحبه رو قبول بشید.امیدوارم موفق باشی. حشکم جون فایل نامبر دومت تاریخش کی بوده؟
ممنونم نلی عزیزم . خیلی خوبه که شما هم به این روش رفتی و موفق شدی . اعتماد به نفسم بالاتر میره :-))) فقط یه سئوال دیگه هم داشتم خانومی . مصاحبه ای که داشتید در چه حدی بود ؟ شما قبلا فرانسه کار کرده بودید؟ اگه نه ، با چند ماه کار کردن تونستید امتحان رو پاس کنید؟ سخت میگیرن؟ میشه کمی راهنماییم کنی لطفا.ممنونم.
شیوا جان مصاحبه نسبتا طولانی داشتیم حدود 45 دقیقه در وورد مسائل مختلف با من فرانسه صحبت کردخاطره مصاحبه مو در وبلاگ در قسمت پیوندهای روزانه لینک مصاحبه های کبک گذاشتم دوست داشتی بخون. www.neli-basi.blogfa.com .من از زمانی که پرونده مونو برای کبک باز کردیم تا روز مصاحبه 2-3 سال طول کشید برای همین وقتی به مصاحبه دعوت شدم حدود 3-4 سالی بود که فرانسه می خوندم.ولی بودن دوستانی که با کمتر از این مدت مثلا با یکسال زبان خوندن دعوت به مصاحبه شدن و قبول شدن.مهم اینه که سطح زبان فرانسه و انگلیسی ای رو که در فرمهای اولیه برای خودتون و همسرتون ادعا می کنین و کلا هر چیز دیگه ای از جمله مدارک تحصیلی و کاری ...)رو که ادعا می کنین در روز مصاحبه صحتشو به اثبات برسونین.مثلا اگه ادعا می کنین سطح ریانتون 6 از 12 هست در همین حد باهاتون مصاحبه می کنن و ازتون انتظار دارن. تکیدوارم موفق باشی
پلنگ صورتی عزیزم : ممنونم ،خوندن حرفهات بهم آرامش داد .امیدوارم هرچی صلاحتونه پیش بیاد .همونجور که برای خودم میخوام . بالاخره تصمیم گرفتی ؟ میدونی بقول بچه ها در زمینه مهاجرت هیچ کس نمیتونه جای کسی تصمیم بگیره با نظر بده . معیار هرکس توی زندگی مختص خودشه . مهم اینه که بقول یکی از همکارام happy باشی . دیشب کلی نشستیم و به نصایح مادرشوهر عزیز گوش کردیم ،یعنی من گوش کردم . فعلا " من یک آدم بی فکر و بی عاطفه و بدون انسانیتم که فکر هیچ کس نیستم و میخوام بیام اونجا و حتما "تا 4 سال دیگه دخترا شوهرم رو از دستم میگیرن و فساد جامعه هم دخترم رو و دخترم توی 10 سالگی حامله میشه و منهم که دیگه اینجا کارو زندگیم رو ازدست دادم روم نمیشه برگردم . مثل همه که اونجازندگی میکنن و همه ناراضین ولی روشون نمیشه برگردن و به همه میگن راضی ام !!!!(این نکات مفید فایده قابل ذکر از سخنان مادرشوهر گرامی بود ). ای کاش یک کم مسائل ما براشون قابل درک بود . فکر تنها موندن مامان و بابام داره دیوونه ام میکنه . اونوقت میگن انسانیت نداری ؟