2777
2789
سلام خاتون جان

ضمن تایید گفته های شهرزاد جون ، به نظر منم زود نا امید شدی ، اینجا باید روی پنج سال اول به عنوان سخت ترین مراحل فکر کنی ، خصوصا وقتی ببینی روز به روز سرمایه چندین سالت داره کمتر و کمتر میشه ، من چند تا از دوستام شرایط شما را دارند ولی میخواستم به شما هم بگم هر جور شده هر کاری به همسرتون بگید بره سر کار ، مزایائی که بعد از یک سال کار براتون وجود داره خودش غنیمته !

اول از همه اگر بیکار بشه بهش بیمه بیکاری میدن ، سر سال تکس ریترنتون توی ماه مارچ خودش برگشت پوله ، میتونید کمک هزینه اجاره منزل از دولت بگیرید و .. خیلی مزایای دیگه که با شاغل بودن به دست میارید ...

پس اینو قبول کنید که سالهای اول یا باید درس بخونید یا باید هر کاری که شده حتی صندوق داری را بپذیرید و وارد بازار کار بشید ...

نگران نباش دوست عزیز ، شما تنها نیستی ... خیلی ها همین شرایط را داشتند اما بدون به امید خدا وقتی همه چیز روی روال بیفته بعد از چند سال میرین به سمت بالا ... به آینده بچه ها فکر کنید و به آرامشی که دارید نگران پول نباشید ، اول همت و تلاش برای پیدا کردن کار را بیخیال نشید هر جا که شده اپلای کنید بقیش را هم بسپارید به خدا

راستی برای کاریابی سایت http://toronto.en.craigslist.ca را چک کنید .

دارو هم که باید بسازیم دیگه خیلی گرونه ... بازم اون همه قرص 28 دلار که خوبه من یک روز مجبور شدم پلن بی ، بخرم ، یک تک دونه قرصه ، 28 دلار دادم ! واقعا خنده داره ، اگر یک بسته ال دی 100 تومانی داشتم اورژانسی میخوردم مشکلم حل بود ;)
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
ووووییی با اینکه من حسابی خودم رو برای سختیهای کانادا دارم اماده می کنم اما حرفای خاتون دل ادم رو می لرزونه.. راستی بچه ها ما امروز یه لیست از مزایا و معایب بچه دار شدن در اینجاو کانادا نوشتیم و در نهایت تصمیم گرفتیم تو مدتی که منتظر ویزا هستیم نینی دار بشیم البته اگه خدا بخواد .. هنوز اوایل راه مهاجرتیم و فرصت زیاده..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به همه دوستان
خاتون عزیز من که هنوز اینور هستم نمیتونم توصیه ای داته باشم فقط همین که استرست رو بهتره کم کنی و به این فکرکنی که همه اونهایی که رفتن این روزهارو همگذروندن...بعد هم تقریبا در ایران هم در هر زندگی یه همچین روزهایی وجود داره..........

ارام جان به نظر من تصمیم خوبی گرفتی...ایشالا زودتر نی نی دار میشی عزیزم

دوستان ما هم که الان ایران زندگی میکنیم شدیدا در حال پس انداز و صرفه جویی هستیم..........یعنی از حالا خیز برداشتیم واسه اینکه به زندگی معمولی عادت کنیم و هم اینکه واسه اونور یه پس اندازی داشته باشیم.........البته من شنیدم هزینهای زندگی در شهرهای مختلف متفاوت هست...........شاید یه شهر ارزونتر پیدا کردیم(:
چو شقایق از دل سنگ برآ...
چشمک جان من دارم به انتخاب یه دکتر فکر می کنم که برم برای آزمایشات و معاینه قبل از بارداری خصوصا که من سابقه پلی کیستیک دارم (تخمدان) که البته مال خیلی سال پیشه اما حتما باید یه سونوگرافی بکنم تو دکترت کی بوده؟ کدوم بیمارستان؟ طبیعی یا سزارین؟ راستی شوهرم هم باید اسید فولیک بخوره؟ چقدر سوال کردم شرمنده :"> خیلی استرس دارم ...
ارام عزیز:
اسید فولیک رو خانومها باید مصرف کنن.....حدودا سه ماه قبل از اقدام بهب اردرای باید شروع کنی
من دکترم دکتر بیژن ملک احمدی هستش...حدودا 55 ساله ولی واقعا مهربون و دوست داشتنی و حاذق...اصلا هم پولکی نیست...طرفدار زایمان طبیعی هست.........ولی من چون بچم نچرخید مجبور به سزارین شدم....بیمارستان پاستورنو و مادران هم هست...بیمارستان صارم هم انجام میده.........خیلی هم با خدا هست.....
مطبش شریعتی نرسیده به میرداماد..............22271218...هرروزعصرها از ساعت 4 و نیم تا 8 شب..........یکشنیبه ها هم صبحها 10 تا 12 هست

ایشالا پیش هر دکتری رفتی مشکلت برطرف میشه و یه نی نی سالم میاد توی دلت(:
چو شقایق از دل سنگ برآ...
سلام دوستای گل . بلخره من و همسری هم تصمیمون رو گرفتیم و انشالا بزودی اقدام میکنیم برای مهاجرت به کانادا ، ما برای فدرال اقدام میکنیم < من دارم تحقیق میکنم برای انتخاب شهر ، این پروسه مهاجرت ما حداقل 4 . 5 سالی طول میکشه و من میخام تو این فرصت برای نی نی اقدام کنم و البته پس انداز ! با تعاریف و خوندنیها و شنیدنی ها خودمونو برای یه زندگی سخت و ساده برای چند سال اول و درواقع از کیسه خوردن آماده کردیم ، و همین الانش هم داریم از برنامه های جنبی و ولخرجی های دلخواهمون میگذریم و به پس انداز فکرمیکنیم ! راستش تنها چیزی که منو نگران میکنه دلتنگی برای خونواده هامونه ، از الان وقتی به ندیدن چند ساله ی مادر و پدر و خونوادم فکرمیکنم قلبم فشرده میشه ... برای انتخاب شهر خیلی خوشحال میشم دوستای گل بیان از تجریبایتشون برای ماها که تازه داریم اقدام میکنیم برای رفتن بگن . ممنون
مرسی مهربونم ایشالا نینی تو هم سالم و زیبا باشه.. از اونجاییکه من خیلی خیلی ترسو هستم ای کاش سزارین بشم.. البته حالا صبر کنم ببینم بچه ای وجود داره اصلا.. واسه خودم می برم و می دوزم وندا جان ایشالا که به سلامتی برای مهاجرت اقدام خواهی کرد و به نظر من هم خوبکاری میکنی تو این فاصله می خوای بچه دار شی منم شرایز تو رو دارم.. لااقل از این فرصتمون به نحو احسن استفاده کنیم :) واسه شهر حالا حالا وقت داری.. چون اصل کار زمانیه که برگه لندینگ رو پر می کنی.. امیدوارم باتجربه ها ما رو در انتخاب شهر مناسب کمک کنند
دوستان عزیز تا جاییکه من اطلاع دارم پروسه مهاجرت به کانادا مثل قبل نیست و الان برای اپلای کردن باید در لیست مشاغل مورد نیاز کانادا باشید که بتونید اقدام کنید و خودشون میگن که حدود دو سال طول میکشه .
آرام عزیز راستش اگر وقتی میای اینجا بچه نداشته باشی از خیلی جهات برات بهتره چون دستت بازه که خیلی کارها رو انجام بدی البته در صورتیکه بخوای سر کار بری ولی با بچه واقعا سخته پسر من الان نزدیک سه سالشه ولی من خیلی از کارها رو نمیتونم انجام بدم بطور مثال اینجا برای مهاجرین کلاس زبان میذارن ولی امسال چون بودجه اش رو کم کردن من الان توی لیست انتظار هستم و بیش از دو ماه از انتظارم میگذره اگر من بچه نداشتم میتونستم کلاسهای پارت تایمشو برم که اون ظرفیت داشت ولی برای من سخت بود که مدت طولانی تری رو هر روز برم سر کلاس با بچه و تو سرما و ...(البته کلاسها مهد هم دارند) یا مثلا نتونستم برای این ترم کلاس Co op برم (این کلاس در واقع کلاس کاریابیه و علاوه بر آموزش رزومه نویسی و مصاحبه برای کار میفرسته شرکتهای مربوطه البته بصورت مجانی و در پایان دوره در صورتیکه شرکت ازت راضی باشه استخدامت میکنه و در غیر اینصورت تجربه کار کانادایی کسب کردی که اینجا خیلی مهمه) چون همسرم هم این کلاس رو میرفت و بعد چون یک ماشین داشتیم و هوا هم سرد بود با بچه رفت و آمد خیلی مشکل داشت لذا من گذاشتم ترم دیگه برم که هوا بهتره. القصه اینکه هر جا بخوای بری و چون کسی رو نداری بچه ات رو نگه داره بهت فشار میاد. ولی در کل این تصمیمیه که همه چیزش به شرایطتون بستگی داره.
در مورد شهرهای اینجا:
من در حال حاضر تورنتو هستم تورنتو شهر بزرگ و ضمنا گرونیه و جمعیت ایرانیش هم خیلی زیاده یعنی اینجا مثلا پر از سوپر ایرانی و رستوران ایرانی و آجیل تواضع و .... هست و از این بابت کاملا تامینی که در شهرهای دیگه اینطوری نیست. از نظر کار خیلی خوب نیست یعنی با اینکه کار زیاده ولی چون جمعیت مهاجری که میان اینجا هم خیلی زیاده کار بسختی پیدا میشه.
شهرهای ایالت کبک هم خوبن. مثلا مونتریال (من چون مونتریال رفتم و خواهرم سالهاست اونجا زندگی میکنه بیشتر اطلاع دارم) شهر خیلی خوبیه هم هزینه ها خیلی کمتره و هم شهر زنده و قشنگیه ولی مشکل بزرگش از نظر من زبان فرانسه است اونجا برای کار اکثرا باید زبان فرانسه بلد باشید بخصوص برای کارهای مهندسی و پزشکی.
اما شهرهای ایالت آلبرتا : هوا اونجا سردتره و تعداد ماههای سرد سال بیشتره ولی کار زیادتره و درآمد هم بیشتره بخصوص اگر زمینه کاری نفتی و گازی داشته باشید.
در مورد ونکوور هم فیری عزیز میتونه بیشتر راهنماییتون کنه من فقط میدونم که شهر گرونیه و آب و هوای خوبی هم داره و گویا کاریابی هم اونجا سخته.
بله درسته شهرزاد جان من هم جز 38 رشته بودم و قبل از تغییر قانون جدید اقدام کردم با اینحال حداقل 2 سال طول می کشه از امروزی که دارم باهات حرف می زنم چون هنوز فایل نامبر دوم ما نیومده.
راستش من از سرمای زیاد فراری هستم و تو فرمهای اولیه ونکوور رو نوشتم گرچه اونجا هم شنیدم همش بارون میاد. باز هم موقع لندینگ ممکنه یه شهر دیگه رو انتخاب کنم چون هنوز خوب تحقیق نکردم.

والا می دونم با بچه خیلی خیلی سخته اما چاره ای نیست من وقتی برم کانادا هم تصمیم دارم حداقل سال دوم بچه دار بشم چون الان تو سی سال هستم و اون موقع 34 سالم میشه. در نتیجه چون هنوز خوب خوب جا نیافتادم اونجا هم برای من یه سری ریسک داره.. مثلاً ممکنه شغلم رو از دست بدم.. هزینه های بچه و غیره که یه لیست ازشون تهیه کردم و بر اساس مقایسه ایران رو در شرایط فعلی خودم انتخاب کردم.
یه نکته هم هست اون اینکه بچه یه کم از آب و گل در میاد و وقتی اونجا باشم میذارمش مهد و به درس یا کارم می رسم. در غیر اینصورت تا یه کاری پیدا کنم و بخوام توش جا بیافتم مجبورم بچه دار شوم و این یه ایست تو مراحل ساختن زندگیمون داره.. بازم نمی دونم هردو جا خوبی ها و بدیهای خودشون رو دارن و ما فعلا این تصمیم رو گرفتیم
ممنون شهرزاد جون از اطلاعاتی که دادی، من یکی دیگه از برنامه هام برای این چند سال آموزش زبانم هست، چون وکیلم تاکید زیادی روی این مسئله داره که به هیچ عنوان رو ی یادگیری زبان توی کانادا حساب باز نکنم ، و راست هم میگه ، فکرمیکنم آدم اگه بره توی شهری که نتونه با مردمش راحت گفتگو و تبادل اطلاعات کنه مثله اینه که کر و لاله ! ما اینجا تو مملکت خودمون واسه هر چیزی کلی سوال و جواب میکنیم و جویای اطلاعات میشیم ، دیگه وای به اینکه بریم اون سر دنیا ! ..پس از الان دارم دنبال یه کلاس خوب میگردم ، خوبیش اینه که من وقتم خیلی زیاده ، روشی که ما برای مهاجرت اقدام کردیم یه کم زمانش طولانیتره از بقیه روشها،
آره آرام جان منم تصمیم دارم حتما بچه دار بشم و بعد مقیم بشیم ، چون همین الانشم 5 ساله ازدواج کردم و در هر صورت صبر بیشتر جایز نیست !
......... در مورد شهر هم من بعد اطلاعاتی که در مورد شهرها پیدا میکنم اینجا میذارم تا بتونیم راحت تر انتخاب کنیم ، همون جور که شهرزاد جان گفتن این آخرین مرحله هست ولی خب ! دوست دارم از الان شهر دلخواهم رو مد نظر داشته باشم تا خودم رو برای شرایط زندگی اون تطابق بدم ، یه کم ممکنه عجولانه به نظر برسه ولی یهو زود دیر میشه ! :)))