2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بجای لیسانس هرچقدر که میتونین زبانتون رو تقویت کنید کمه رشته های مرتبط به کامپیوتر بهتره

عزیزم موسسه مهاجرتی خوب که واقعا کار انجام بده میشناسین؟؟ و اینکه هزینه مهاجرت به کانادا از طریق جاب افر حدودا چقدر میشه

سلام سالی جون...خوبی.... اینجا معمولا خلوته...بچه ها کمتر به اینجا سر میزنن..... من میام....اگه کا ...

سلام عزیزم میتونم چند تا سوال ازت بپرسم ؟راجب مهاجرت به‌کانادا ؟درخواست دوستی دادم ممنون میشم گمکم کنید

واینجا سوالی برام مطرح میشه که جوابی براش ندارم . من اگر میبایست عینکم رو برای همه چیز عوض کنم ، آیا ...

به نظر من حرفهاتون منطقی نیست و مجبور نیستید توی کانادا بمونید چون میتونید برگردید و به قول خودتون سخت کار کنید و به همه چی برسین 

نه عزیزم برعکس شما متوجه بزرگترین فرق کانادا با ایران نشدین که اونجا به اندازه ی زحمتت بهت دستمزد تعلق میگیره اما ایران بر اساس میزان وصل بودنت به سیستم میتونی ب جایی برسی یا نرسی و اصلا هیچ کسی به چیزی که حقشه نمیرسه و این به تنهایی کافیه که حتی کم عقل ترین ادمها هم کانادا رو به ایران ترجیح بدن هر چند مطمئنم شما هم دیگه الان محاله بتونی خودتو راضی به برگشت کنی و این حرفاتون به خاطر سختی اول راهتون بوده و خب نمیدونم از قبل چقدر روی  زبان خودتون و کودکتون کار کردین شاید تو این مرحله کم کاری داشتین و شرایطتون کمی سخت بوده و دوری و غربت هم باعث شده احساسی صحبت کنید اما به نظرم قدر جایی ک هستید رو بدونید چون به اندازه ی زحمتتون بلکم بیشتر به خوشی و راحتی میرسید و منم ارزوم اینه که همه ی ایرانیها بتونن روزی در کشور خودشون این سطح از رفاه و عدالت رو تجربه کنم و زندگیش کنم چون ما اینجا حدود چهارده ساعت کار می کنیم بدون رشوه و پارتی و کار درست اما نهایتش میتونیم اجاره خونه و هزینه های روزمره رو در بیاریم با اینکه در شغل خودمون حرف برای گفتن زیاد داریم