به نظر من حرفهاتون منطقی نیست و مجبور نیستید توی کانادا بمونید چون میتونید برگردید و به قول خودتون سخت کار کنید و به همه چی برسین
نه عزیزم برعکس شما متوجه بزرگترین فرق کانادا با ایران نشدین که اونجا به اندازه ی زحمتت بهت دستمزد تعلق میگیره اما ایران بر اساس میزان وصل بودنت به سیستم میتونی ب جایی برسی یا نرسی و اصلا هیچ کسی به چیزی که حقشه نمیرسه و این به تنهایی کافیه که حتی کم عقل ترین ادمها هم کانادا رو به ایران ترجیح بدن هر چند مطمئنم شما هم دیگه الان محاله بتونی خودتو راضی به برگشت کنی و این حرفاتون به خاطر سختی اول راهتون بوده و خب نمیدونم از قبل چقدر روی زبان خودتون و کودکتون کار کردین شاید تو این مرحله کم کاری داشتین و شرایطتون کمی سخت بوده و دوری و غربت هم باعث شده احساسی صحبت کنید اما به نظرم قدر جایی ک هستید رو بدونید چون به اندازه ی زحمتتون بلکم بیشتر به خوشی و راحتی میرسید و منم ارزوم اینه که همه ی ایرانیها بتونن روزی در کشور خودشون این سطح از رفاه و عدالت رو تجربه کنم و زندگیش کنم چون ما اینجا حدود چهارده ساعت کار می کنیم بدون رشوه و پارتی و کار درست اما نهایتش میتونیم اجاره خونه و هزینه های روزمره رو در بیاریم با اینکه در شغل خودمون حرف برای گفتن زیاد داریم