2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیما جون منم باحجابم :) اینجا برای هر فرهنگ و دین و عقیده ای احترام زیادی قائلن و دموکراسی واقعی اینجاست !

درضمن نگران نی نی هم نباش ، بیاد اینجا زودی زبان یاد میگیره و مدرسه هم مشکل نداره :) دیگه برای انتقال ارزشهامون به بچه هامون هم که خودمون باید زحمتششو بکشیم که تو جامعه اینجا زیاد هم سخت نیست با توجه به همون آزادی عقایدی که گفتم :)
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
سلام من عضو جدید این جا هستم من یه سوال دارم چون در حال حاضر تو کانادا نیستم یه مشکل برام پیش اومده که هر کدومتون بتونید بهم اطلاعات بدید دعاتون می کنم . همسر من به مدت 2 سال برای جلوگیری از ریزش مو از قرص finpecia(از دسته فین استرایدها ) استفاده کرده . الان تازه متوجه شدیم که این قرص مضرات زیادی می تونه داشته باشه و قبل از تصمیم به بارداری باید قطع بشه . حالا یکی می گه 1 ماه یکی می گه یک سال . ما موندیم که چی کار باید کرد . من می ترسم عوارض داشته باشه . ممنون می شم اگر اطلاعاتی دارید بهم بدید یا اگر پزشکی رو می شناسید برام تحقیق کنید . پزشک های ایران می گند مضر نیست و متاسفانه مثل نقل و نبات تجویز می کنند ولی تو سایتشون که رفتم خیلی ها مسائل و مضرات وحشتناکی از این قرص داشتند .
saliamirali و fairy و تیمای عزیز خیلی ممنونم از جوابهاتون خیلی به من کمک کردین . خیالم هم از بابت حجاب راحت شد و خوشحال شدم که دوستای خوبی مثل شماها دارم از طرف من نی نی گلاتونو ببوسین.

بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام !
من تاه وارد نیستم خیلی وقت پیش میومدم اینجا و سر میزدم . در حال حاضر ایران هستم ولی 4.5 سال از apply کردنو گرفتن فایل نامبرمون میگذره و بالاخره نامه تجدید مدارکمون اومده و در حال ارائه مجدد مدارکیم . تا خدا چی بخواد . خوشبختانه یا متا سفانه مدارک ما رفته یفارت کانادادر ورشو و اینجور که شنیدم سفارت کانادادر ورشو خیلی سختگیری میکنه . نا خدا چی بخواد . معلوم نیست مصاحبه داریم یا نداریم ، چقدر طول میکشه تا مصاحبه و....؟!! خیلی نگرانم . بدتر از همه اینه که با وجود کار و خونه داری و نلیسا داری ( که دخملم توی این هفته 16 ماهش تموم میشه ) اصلا وقت زبان خوندن ندارم و اعصابم بابت مصاحبه خیلی خورده !!! چون من main applicant هستم !!
بچه ها 2 تا سوال داشتم اگه جوابم روبدین ممنون میشم :
1- ظاهرا وضع کار اونجا هم اصلا خوب نیست . راستش خودم مهندس پلیمر هستم و شوهرم مهندس مکانیک .شوهرم ادم چند تخصصی و فنیه و مطمئنم اونجا بیکار نمیمونه . بیشتر نگرانیم از خودمه . وکیلمون میگه دوره های فنی حرفه ای اینجا مورد تایید کانادا هم هست . چون یقینا از اول نمیتونیم بریم توی کار تخصصی اولا میخوام بدونم آیا تورنتو انتخاب خوبی برای یک تازه وارده ؟
دوما بنظرتون برم دنبال اموزشهایی( فنی و حرفه ای ) مثل اشپزی و ارایشگری یا حیسابداری یا امپیوتر ( گرافیک ، اتو کد و...)
2- وضعیت بیمه دولتی اونجا چه جوریه ؟ منظورم اینه که بیمه دولتیش مثل بیمه تامین اجتماعی ایران اینقدر بدرد نخور هست که همه اجبارا باید بیمه تکمیلی بگیرن ؟ یا نه هزینه های جاری رو پوشش میده ؟و اینکه بیشتر از سه ماه که گرفتن بیمه دولتی طول نمیکشه .
راستش منهم کسی رو کانادا ندارمو برای همین مزاحمتون شدم .لطف میکنین اگه جوابم رو بدین .
سلام عزیزم ماهم پروندمون در حال برسی هست ولی چون خواهر همسری اونجا هست شاید بتونم یکم کمکت کنم. اول اینکه خانمی الان وضعیت کار هیجا خوب نیست خواهر همسری با دخترش تورنتو هست اون فوق لیسانس رشته شیمی داشت و با دستگاه nmr کار میکرد رفت برای تحصیل الانم 3 ساله اونجا هستن از اینجا هم برای تحصیل اقدام کرده بود خیلی راضیه اونجا یک خانه اجاره کرده و بیمه هستن واز بیمش راضیه راستی به دختر ش هر ماه مبلغی پول میدهن به تمام بچه های زیر 18 سال میدن در ضمن خواهر همسری اونجا داره دکتراشو میخوانه البته از لیسانس قبولش کردن و فوقشو بعضی از دروسشو قبول کردن کلا میگه اینجا یک سطح پاین تر مارو قبول میکنند در ضمن تو همون دانشگاه تدریس هم میکنه البته فکر میکنم حالت کمک استاده آره خانمی دیپلم فنی حرفه ای خیلی خوبه من خودم الان دارم خیاطی رو میروم خواهر همسری میگه خیاطی وبعد آرایشگری اینجا کسی بلد باشه خیلی کمکشه.درضمن برای نلیسای نازتینم هر ماه هم مقداری پول میدهند برای اینکه بتونی بزاریش مهد خانمی این نرم افزار نارسیس خیلی چیزه خوبی هست منم چون بچه کوچیک دارم الان تو خانه اونو دارم استفاده میکنم خیلی عالیه. اگر سوال دیگه هم داشتی خوشحال میشم کمکت کنم
سلام مامان جون .
مرسی جوابم رو دادی . خیلی نگرانم .البته بقول وکیلمون ، هرچی باشه وضعیت اونجا از اینجا بدتر نیست . اینجا توی شرکت خودمون دارم میبینم که مهندسای با 14 - 15 سال سابقه کار دارن بیکار میشن .اونجا هم فوقش میرم اونجا فروشندگی . توی همچین کارایی آدم با محیط و فرهنگ ها و لهجه های مختلف اشنا میشه . بیشتر وضعیت زبان و مصاحبه نگرانم میکنه .
در هر حال خوشحالم باشما آشنا شدم . شما در چه مرحله ای هستی ؟
عزیزم ما پروندمون تو دژاردینه ما هم اول قرار نبود مصاحبه داشته باشیم ولی حالا شاید داشته باشیم .برای همین همسری کلاس زبان میره ما از طریق سرمایه گذاری هستیم برای استان کبک. خانمی من دیشب اشتباهی زدم مارسیس شرمنده نارسیس هست خیلی نرم افزار خوبیه .نه بابا از اینجا وضعیت خرابتر نیست بعدام خواهر همسری میگه اونایی که میان اینجا و فقط میخواهند کاری را بکنند که مربوط به رشته ی خودشونه هم امکان داره زمان زیادی بیکار باشن هم خیلی احساس شکست میکنند همین حالتی که شما داری عزیزم برات یک موفقیت هست اونجا انشا الله .من هم خوشحالم با شما آشنا شدم.امیدوارم موفق باشی سوال دیگه ای داشتی در خدمتم نگرانم نباش توکل کن به خدا
سلام سپیا جان
اول تبریک میگم بابت اینکه اصل قضیه را گذراندید امیدوارم برای مصاحبه مشکلی نداشته باشید ، اینجوری که همسرم تعریف می کرد توی مصاحبه اعتماد به نفس خیلی مهمه و دیگه اینکه سعی کنی جوابهای زیبا بدی به جای گله . شکایت از ایران و ... ، مثلا از شوهرم پرسیده بودن از کانادا چی می دونی؟ همسری با توجه به مطالعه ای که از تاریخچه کانادا داشته گفته دورانی که برده داری توی امریکا بیداد می کردن سیاههای امریکا کانادا را جای امنی می دانستند که بهش پناه آوردن و ..... و حالا همین باعث شد تا زندگی در این کشور افسانه ای برام جذاب باشه و .. در سوالهای دیگه هم سعی کرده بود خیلی مثبت و خوش بینانه جواب بده که بعد از مصاحبه خانم مسئول باهاش دست میده و تا دم در مشایعت می کنه !!!! خیلی کمک می کنه این جور جوابها ، خواستم یک کم دستت بیاد که چطور باشی بهتره :)
راجع به کار هم باید بگم دوستان بهت درست گفتن اینجا هم اوضاع کار خوب نیست تو رشته خودت که باید اولاش اصلا روش حساب نکنی هر چقدر هم که تجربه داشته باشی البته یک رشته های خاصی مثل همان آرایشگری و خیاطی و جوشکاری و لوله کشی و پرستاری و این جور رشته ها زود می تونی با یک دوره کوتاه بری سر کار ،‌اما من خودم کامپیوتر خوندم ، این رشته اینجا عملا اشباع شده و باید بی خیالش بشی ، مگر اینکه بری اینجا تو رشتت درس بخونی یا آشنا داشته باشی که استخدامت کنه تا تجربه کانادائی پیدا کنی

در مورد بیمه هم بیمه درمانی 100% کاور است و فیری است (به جز موارد زیبائی و شخصی) بیمه کار هم همه جوره هست ، مثلا اگر یک سال کار کنی برای یک سال بعدش اگر بیکار بشی بهت 55% حقوق قبلیت را پرداخت می کنند تا دوباره کار پیدا کنی ،‌برای بچه ها هم حقوق در نظر می گیرن که البته به تازه واردین از اول نمیدن همه حقوقشو فقط یک بخشیشو میدن که بعد از یک سال کار و زندگی فکر می کنم شامل میشه .

دیگه چیزی به نظرم نرسید اگر سوالی داری بپرس ، کامنتهای قبلی را که به دوستان جواب دادم را هم چک کنی بد نیست

موفق باشی :)
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
واقعا ممنونم فیری جون .
میدونی ، من توی کرج هم که الان زندگی میکنم خیلی اوقات احساس تنهایی میکردم . چون خودم تهران بودم و تمام دوستام اونجا بودن . ولی الان از طریق این سایت با یه عالمه مامان کرجی دوست شدم که اکثرشون مثل من توی کرج غریبن .
مهمون نوازی شما حال و هوای کلوپ کرجی ها رو تو وجودم زندگی میکنه . اینجوری شاید دیگه احساس نکنم اونجا هم غریب هستم .
من سوالهای مصاحبه رو که فایل هاش هست بخونم کافیه ؟!! مشکل اصلی من اینه که کلا بعد از زایمان و بچه داری فرمت شدم !! نمیدونم شما ها هم این مشکل رو دارین یانه ؟ ولی در هر حال وقتی دائم با یه موجود کوچولوکه همه اش میخواد کارهای غیر مترقبه انجام بده سرو کار داری ، اصلا نمیتونی تمرکز داشته باشی .
بخدا من خیلی خنگ نبودم . ولی هرچی سعی میکنم لعت جدید یاد بگیرم ، نوشه !!!!( برره ای بخونین )
در هر حال فیری جون و بقیه نی نی سایتی های مقیم کانادا ، چه کار من درست بشه ، چه نشه ، اگه یه موقع چیزی از اینجا خواستین بگین ، من در خدمتم .اهیلا جون ، راستش من متوجه سوالت نشدم . فایل نامبر ما اسفند 83 از دمشق باز شد و 27 مرداد امسال نامه اپدیت مدارکمون از ورشو اومد . ادرسش رو روی نامه نوشته ، اگه میخوای برات مینویسم .
الان هم سفارت مانادا توی ورشو 3 ماه بهمون وقت داده ولی وکیلمون خواست تا اخر شهریور مدارکمون رو تحویل بدیم تا اگه اشکالی بود فرصت اصلاحش باشه .
سلام سپیا جون خوش اومدی
من تورنتو زندگی می کنم خوشحال میشم اگه کمکی بتونم بهت بکنم.راستی دخترهامون هم تقریبا همسن هستند! شاید بعدها دوستهای خوبی برای هم بشن!!!
دختر گلت رو ببوس
سلام ماریای عزیز !
نمیدونم قبلا ها که میومدم، رو یادت هست یانه ؟ ولی من شما رو خوب یادمه .حال جاستین و جاسمین چطوره؟ (درست گفتم ؟!)
ممنونم .راستش الان بیشترین دغدغه من این فرایند و مساله زبانه .
وقت و تمرکز کافی برای زبان خوندن ندارم . کمتر از سه ماه دیگه قراره امتحان ایلتس بدم ( واسه دل خودم)و هنوز هیچ غلطی نکردم !!!از طرفی چون پرونده مون رفته ورشو و این موضوع تازه اتفاق افتاده ، وضعیت تین پروتده ها کانلا مجهوله . از این طرف و اونطرف میشنوم که پرونده های اونجا رو خیلی سختگیرانه بررسی میکنن و خیلی راحت رد میکنن .از طرف دیگه وکیل خودم میگه افیسر نمیتونه از سر شکم سیری پرونده رو رد کنه . به ما که میگه احتمال زیاد مصاحبه ندارین .کلا میگه اکثریت افراد ویو میشن از مصاحبه و احتمال ویو شدن ما هم زیاده !!در هر حال دنبال تکمیل مدارک هستیم و تنش های اینجا با خونواده ها ....!
حتما خودتون تجربه اش رو داشتین .
از طرف دیگه دوست دارم از نظر کاری دست پر بیام اونجا . نمیدونم اینجا مثلا یه دوره آرایشگری برم بهتره ؟ یا جسابداری ؟ یا آشپزی ( اونوقت توی چه شاخه ای ؟ ) یا مثلا برمسراغ دوره های گرافیک کامپیوتری ؟ خلاصه گیج شدم حسابی !!!
توضیحات هرچند کوچیک شما میتونه خیلی بهم کمک کنه .