2777
2789
غزلک جون همونطور که تیما جون گفت بهتر است از طریق سایت مهاجرت پیگیری کنی چون این شرکتها و وکیل ها بیشتر فکر جیب خودشون هستن :)

هیلا جون اگر شوهرتون اپلیکنت است شما برای زبان زیاد لازم نیست نگران باشی چون اصل مصاحبه را شوهرتون میکنه ، اما کلا برای زندگی اینجا زبان خیلی مهمه و هر چی زبانت بهتر باشه اخت شدنت با جامعه و حتی استفاده از شرایط خیلی خوب اینجا برای تحصیل ، کار یا بچه داری بهتر میشه پس به فکر زبانت باشی خوبه :)
راجع به دوری من خودم آدم زیاد وابسته ای نبودم اما اینو بدون که دوری خیلی سخته ،‌گاهی از مهاجرت پشیمون میشی اما بلاخره عادت می کنی با داشتن یک همسر خوب کنارت خیلی چیزها برات آسون میشه ،‌راه ارتباطی هم که با تلفن و اینترنت خدا را شکر این روزها فراهمه ، من الان 3 ساله اینجا هستم عید می خوام برم ایران دارم بال در میارم :)‌ اما خوب همه این دوری ها و سختی ها به محیط خوبی که برای آینده بچه هامون بیشتر به درد می خوره می ارزه

¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

fairy جونم ممنونم ازت .من خودم تو خونه چند تا نرم افزار هست که بعضی وقتا تمرین می کنم ولی شوشو کلاس میره.
شما ونکوور هستین؟ نی نی هم دارید؟
راستی ادامه تحصیل تو دانشگاهای اونجا چطوره راحته یا شرایط خاص خودشو داره؟
ببخشید یه سوال دیگه شما چند ساله اونجا هستین و وضع درآمد و معشیت چطوره؟شغل مورد علاقتون رو تونستین پیدا کنید؟ و خونه از خودتونه یا کرایه هستین؟

ببخشید خیلی خستتون کردم .
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
salam be hame. saliamirali joon barat email zadam hila joon ma mohajerat nakardim. areh man tooye topic foroush boodam. dar morede emtehan zaban baraye mohajerat shoma bayad emtehane ielts bedi. man emtehan toefl dadam vali midoonam gereftan nomreh monaseb baraye mohajerat dar ielts ziad sakht nist, albate bastegi be sharayet darad, bebin baraye mohajerat shoma bayad yek hadeaghal emtiaz biari. ke shamel kheili chiza mesl shoghl tahsilat tahsilate hamsar sen va famil dar canada ast, albatteh man hamoontor ke goftam visaye daneshjooi daram. .
هیلا جون
برای ادامه تحصیل اولین چیز مهم زبان است و بعد رشته ای که می خواهی بخونی هم مهمه ! دانشگاهها و کالجهای خوبی اینجا هست که برای "مهاجرین" با توجه به وام که به دانشجو داده میشه شرایط خوبی را داره برای ادامه تحصیل اما خوب مشخصا دانشگاه رفتن با توجه به مدرکی که از ایران داری و معدلت به مراتب سخت تره ، اما کالجها معمولا خیلی راحت پذیرش می کنند اگر امتحان زبان ورودی را پاس کنی که اونم راحته !
من ساکن ونکوور هستم و سه ساله اینجا اومدم ،‌البته کیس من ازدواج بود ، همسرم 7 ساله اینجاست ،‌چون رشته تحصیلی اش چه اینجا چه ایران زبان بوده مشکل زبان نداشته و از همون اول حتی دوران دانشجوئی اینجا کار می کرده البته نمیگم بازار کار خوبه اتفاقا زیاد خوب نیست ، با توجه به رشته کاریت ، به راحتی نمی تونی کار پیدا کنی ، حداقل چند سال اول اینجوریه که سخته ! اما شرایط برای خانه اجاره کردن خوبه ، قیمت خانه اجاره از ماهی 700 به بالا برای خانواده است که بد نیست و با یک کار ساده هم از پسش بر می آئین ،‌ ما خودمون تا پارسال مستاجر بودیم ،‌ راضی بودیم پارسال خانه خریدیم ،‌زیاد راضی نیستیم چون فقط همسرم شاغل است و پرداخت وام خانه اینجوری سنگین میشه ، با اینکه پول پیش خوبی هم دادیم اما به خاطر مالیاتی که سر خانه می گیرن و هزینه نگهداری و همچنین قسط سنگین وام خرید خانه باید زمانی باشه که یا هردو شاغل باشیم یا پس اندازه بالائی داشته باشیم که البته بحث در این زمینه مفصل است من خلاصه گفتم. راستی یک نی نی دخمل هفت ماه هم دارم :)

سالی جون عزیزم مرسی چشمات قشنگ می بینه خانمم ،‌کجاهائی؟بیشتر بیا سر بزن
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
fairy و تیمای عزیز ممنون که به سوالاتم جواب دادین.

برای آخرین سوال آیا زندگی در اونجا راضی هستین ؟و حجاب در اونجا چطوره؟

البته ببخشید اینقدر سوال می پرسم چون من خیلی دودل هستم و زیاد راضی نیستم چون موقعیتمون اینجا خوبه و راضی هستم ولی به اصرار شو شو هستش که می خوای بریم و من خیلی نگران دخترم هستم چون دختر من 2و نیم هستش و با اوصاف که اونجا مدرسه ایرانی نداره می ترسم دچار مشکل بشیم.
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
hila joon salam. ye edaye kami albatte dar vancouver hejab daran vali inja ta jaii ke mibinam kasi be kasi kar nadare. rastesh man taze omadam ama zendegi inaj khoobe. aroom va bedon estres vali ino beddon ke vancouver shahre geroonie va baraye kasaii ke kar nadaran khob moshkele. man albatte ghasd nadaram inja bemoonam. va mohajerat ham nakardim. ama baraye mohajera sharayet bad nist, dolat ye komakhaii mikone.sharayet admha fargh mikone ama man fekr mikonam tajrobeye khoobie.