2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیما جون خوش اومدی.....من واسه دختر 1 سالم از H&M خرید میکنم., توی بیشتر مال ها شعبه دارن...Baby's World هم خوبه, یه کمی گرونه ولی کیفیت دارن. آدرسشم coquitlam هستش, شرق تر از Ikea , روبروی Toy's R us .....از children place هم میگیرم.....خلاصه همه جا بگردی پیدا میکنی....هر جا هم دیل خوب باشه, من با کله میرم!!!
بچه ها شما هم با این مشکل برخورد کرده اید که شوهرتون تنها ایران بره ؟؟؟؟؟؟

من و شوهرم کانادا زندگی می کنیم و شوهرم کار می کنه و من دانشجو هستم
شوهر من 2 هفته در سال رو مرخطی داره و می ره ایران و من هر چی بهش می گم که صبر کن منم بیام چون با خواهر و برادراش که اونا در فرانسه زندگی می کنن هماهنگ می کنه هر تاریخی که اونا بخوان برن شوهر منم بلیط می گیره ....امسال بهش گفتم که از سال بعد دلم می خواد که با هم بریم و اولش عصبانی شد که تو حسودیت می شه که من پیش مامانم اطنا می رم و بعد هم قبول کرد
می خوام بدونم راه درست چیه و آیا کاری که اون می کنه درسته
چون خانوادش با من میونه خوبی ندارن و ما با هم مشکل داریم که من از اولم نمی دونم چرا؟ ولی اونا هم مخصوصا خواهر برادرش از فرانسه همیشه زنگ می زنن و همش می گن که دلمون تنگ شده برات و بیا اینجا
می خوام بدونم که من باید چطور رفتار کنم و راه درست چیه
بعضی وقتا فکر می کنم که اونم حقداره که خانوادشو ببینه مخصوصا اینکهمادرش پیره
ولی بعضی مواقع فکر می کنم که پس من چی؟
در ضمن خانواده من 4 ماه در سال رو اینجا هستن و همسرم می گه که من اگر مادرم رو دیگه نبینمو........ و تو مادر و پدرت پیشتن و برات زیاد مهم نیست که کی بری
ولی متلا امسال اگر 4 ماه صبر می کرد ما با هم می رفتیم چون من باید به خاطر دانشگاه موقع تعطیلی برم .ولی انقدر ذوق رفتن داره که نگو
و وقتی بهش گفتم که خوب پس منم 4 ماه دیگه می رم گفت برو!!!!!!! آخه من 4 ماه دیگه که مرخصی دارم آیا این درسته که من خونه بمونم و نرم ایران
البته بهم گفت که یک هفته با هم اینجا می ریم مسافرت هر جا که تو بگی ولی نمی دونم اینکه اون خودش بره ایران و من خودم درسته یا نه؟ همیشم خانوادش وقتی می رن ایران که من نمی تونم برم
سلام مامانهای گل خوبین

من ساکن ایران هستم و همسرم هم استاد دانشگاه تو رشته گرافیک هست و ما یه دختر یک و نیم ساله داریم می خواستم ازتون بپرسم که اگه بخواهیم مهاجرت کنیم چیکار باید بکنیم و اینکه چقدر هزینه و زمان می بره .
من از طریق اینترنت با یه شرکتی که کنپارس نام داشت اشنا شدم و تمام شرایطمون رو ایمیل کردم ودر جواب اومده بود که ما شرایط ماجرت رو بنا به قانون فعلی داریم . خیلی ممنون میشم که منو راهنمایی کنین ضمنا اینم بگم که من در اینمورد اطلاعاتم در حد صفره . اگه زحمتی نباشه برام درمورد همه چیز و شرایط بنویسید .
اینهم ایمیل من hrh1362@yahoo.com
ممنون میشم اگه کمکم کنین مرسی
سلام تیمای عزیز

بخشید یه سوال داشتم ما دنبال کارای اقامت هستیم البته یکی از دوستای شوشو ونکوور زندگی می کنن البته خودش اکثرا اینجاست و زن و بچش اونجا هستن و همکار شوشو هستش اون دنبال کارامون هست و گفته مهر امتحان زبان داره (البته شوشو) ولی من زبان چیز زیادی نمی دونم می خواستم بدونم شما که می خواستین بیاین امتحان زبانش در چه حدی هست آیا باید خیلی خوب صحبت کنیم یا فقط چند کلمه مهم؟

و دومین سوالم که خیلی ذهن منو مشغول کرده دوری از خانوادست من خیلی بهشون وابستم و همینطور مامانم می خواستم بدونم شما اونجا با دوری چکار می کیند قابل تحمل هست یا نه؟
تیما جون اگه فوضولی نباشه میشه بگید شما چند وقته اونجا هستین؟ و شما توی تاپیک (رهایی از دست وسایل خونه ) بودید؟
ممنون میشم به وسالاتم جواب بدین و در ضمن دوست دارم اگه ممکنه از طریق ایمیلم با هم در تماس باشیم elahe.zahra@gmail com بازم ممنون
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سحر جون به نظر من چون تو خانوادت را اونجا می بینی زیاد برات مهم نباشه که حتما خودت را ایران هم برسونی ، البته اگر بتونی با همسرت همراه بشی که خیلی خوبه ، اما اگر نتونستی برنامه هاتو زیاد به هم نزن ، چون مطمئن باش اگر باهات رابطه خوبی ندارن وقتی ایران بروی یک جوری حالتو می گیرن که دیگه توبه کار میشی که بری ،‌مگر اینکه از قبل خودتو آماده کنی که به حرفاشون و کاراشون اهمیتی ندی و انگار که نمی بینیشون باهاشون رفتار کنی اما اگر حساسی بهتر است که نری ، بگذار شوهرت بره برگرده خودتون با هم برید بچرخید اینجوری تو براشون بزرگتر میشی (هرچی آدم بیشتر باهاشون در تماس باشه احترامش کمتر میشه ) و از اینکه ببینند تو اصلا آدم حسابشون نکردی که بری ایران بیشتر شاکی میشن ،‌اما اگر وقت داری و دوست داری بری برو اما بدون که برات تجربه های خوبی میشه که دیگه نری ! من اگر شوشو براش مهم نبود دوست داشتم یک بار اون بره و برگرده یک بار من برم ،‌دائی من و خانمش سی ساله امریکا هستن همیشه همینجوری می رن ایران جدا جدا ،‌خیلی هم بهشون حال میده :)

من خودم سه ساله نرفتم ایران الان دارم پر میزنم که زودتر عید بشه ،‌ می خوام عید برم اما فکر دیدن خونواده شوشو منو آزار میده اما شوشو هم حق داره می خواد بره اونها را ببینه من از حالا خودمو آماده کردم :(

به هر حال فکر نکن خبر خاصیه ،‌ راستی اگر بتونی وقتی ایران می ری بیشتر با دوستان و فامیل خودت باشی هم خوبه :) من می خوام بیشتر برم سمت خونه خودمون ،‌شوشو هم خونه خودشون اینجوری بهتره :)
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥