2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق بودم  ولی واقعا ۲ طرفه نداشتم تابحال ، فکر کنم لذتش به ۲ طرفه بودنشه

اره خب لذتش همونه ولی بالاخره سختی داره دیگ خیلی از عشقا اولش یطرفس بعدش دوطرفه میشه😛

اهان..در هرصورت موفق باشی گلم💋

همچنین عزیز❤

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
با چه رفتاری میشه بنظرت؟ محبت یا کلاس گذاشتن پ بی محلی؟

ببین عزیزم هر پسری یجوره خب هر پسری از ی دختری خوشش میاد مثلا من و عشقم از هم دوریم من تهرانم اون ی شهر دیگ و مجازی باهم اشنا شدیم اولش ازش خوشم میومد فقد دیگ اونم میدونست من ازش خوشم میاد دوستم بش گفته بود😐🤧دیگ قضیه من مفصله اما کاتم داشتیم قهرو اشتی بحث زیاد اوایل فقد دوسم داشت و عشق من شاید یطرفه بود دیگ ی مسله هایی پیش اومد من تغییر کردم ب عبارتی خودم شدم قبلا خیلی رسمی باهاش حرف میزدم چشمو این چیزام بود از یجایی ب بد اصن عاشقم شد ب گفته خودش نمیدونه چیشد ک اینجوری شد😂خانوادمونم میدونن..خلاصه حرفم اینه ک عزیزم وقتی ینفرو دوسداری بش ایمان داشته باش فکر رفتنشو یا دوس نداشتن خودتو تو سرت راه نده محکم و سفت باش خودتو نگیر خاکی باش شیطنت کن هواشو داشته باش دوام بکن ک نمک زندگیه🤣من بااینک تجربه اولمه ک با ینفر رل زدم اما همه چیو خوب میدونم از اول همینجوری بودم من الان نزدیک ۴ ساله باایشونم فقد تجربمو بت گفتم ک فک نکنی یچی میگم و از خیالاتمه

ایمان داشتن ب عشقت خیلیییییییییی مهمه خیلیااااااا

و اینک گفتی کلاس گذاشتن ن عزیزم کلاس نزار اصن هیچکس از ادمایی ک کلاس میزارن خوششون نمیاد😐

ببین عزیزم هر پسری یجوره خب هر پسری از ی دختری خوشش میاد مثلا من و عشقم از هم دوریم من تهرانم اون ی ...

مرررسی  😊

اره درست میگی تجربه منم همیناس 

اینجا خیلی تاکید دارن ک کلاس بذا  بی محلی کن ولی من نمیتونم خب 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز