2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عاشق بودم  ولی واقعا ۲ طرفه نداشتم تابحال ، فکر کنم لذتش به ۲ طرفه بودنشه

اره خب لذتش همونه ولی بالاخره سختی داره دیگ خیلی از عشقا اولش یطرفس بعدش دوطرفه میشه😛

اهان..در هرصورت موفق باشی گلم💋

همچنین عزیز❤

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
با چه رفتاری میشه بنظرت؟ محبت یا کلاس گذاشتن پ بی محلی؟

ببین عزیزم هر پسری یجوره خب هر پسری از ی دختری خوشش میاد مثلا من و عشقم از هم دوریم من تهرانم اون ی شهر دیگ و مجازی باهم اشنا شدیم اولش ازش خوشم میومد فقد دیگ اونم میدونست من ازش خوشم میاد دوستم بش گفته بود😐🤧دیگ قضیه من مفصله اما کاتم داشتیم قهرو اشتی بحث زیاد اوایل فقد دوسم داشت و عشق من شاید یطرفه بود دیگ ی مسله هایی پیش اومد من تغییر کردم ب عبارتی خودم شدم قبلا خیلی رسمی باهاش حرف میزدم چشمو این چیزام بود از یجایی ب بد اصن عاشقم شد ب گفته خودش نمیدونه چیشد ک اینجوری شد😂خانوادمونم میدونن..خلاصه حرفم اینه ک عزیزم وقتی ینفرو دوسداری بش ایمان داشته باش فکر رفتنشو یا دوس نداشتن خودتو تو سرت راه نده محکم و سفت باش خودتو نگیر خاکی باش شیطنت کن هواشو داشته باش دوام بکن ک نمک زندگیه🤣من بااینک تجربه اولمه ک با ینفر رل زدم اما همه چیو خوب میدونم از اول همینجوری بودم من الان نزدیک ۴ ساله باایشونم فقد تجربمو بت گفتم ک فک نکنی یچی میگم و از خیالاتمه

ایمان داشتن ب عشقت خیلیییییییییی مهمه خیلیااااااا

و اینک گفتی کلاس گذاشتن ن عزیزم کلاس نزار اصن هیچکس از ادمایی ک کلاس میزارن خوششون نمیاد😐

ببین عزیزم هر پسری یجوره خب هر پسری از ی دختری خوشش میاد مثلا من و عشقم از هم دوریم من تهرانم اون ی ...

مرررسی  😊

اره درست میگی تجربه منم همیناس 

اینجا خیلی تاکید دارن ک کلاس بذا  بی محلی کن ولی من نمیتونم خب 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز