2777
2789

عاشق نیستم اما دوسش دارم و اصلا ب عشق اعتقاد ندارم

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشق شدم هنوزم عاشقم واقعا یه حس فوق العادست...

فقط میتونم بگم فوق العاده تنها کسی که فقط طعم واقعیشو چشیده میتونه بفهمه از چی حرف میزنم
ولی اگاهانه نمیشه عاشق شد...تو نمیتونی به خودت تلقین کنی عاشق کی بشی به خاطر چهرش یا هیکلش یا مقام و جایگاهی که داره...
عاشق شدن اینجوریه که یکی یهو میاد تو زندگیت همه چی خیلی اروم پیش میده بدون هیچ هدف خاصی شاید خیلی از معیارای تو رو نداره ولی یهو به خودت میای میبینی بدون اون نمیتونی❤
وقتی ناراحتش میکنی خودت بیشتر میشکنی با اینکه میدونی اشتباه کرده ولی بازم همه ی حقا رو به اون میدی
عشق واقعی اینه نه رل زدنای مسخره ی چند ماهه(:

💏"You & me 💕make a wonderful "We

من عاشق شدم و با عشفم ازدواج کردم و بعد 6 سال هنوزم عاشقش هستم . 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
منم عاشق شدم هنوزم عاشقم واقعا یه حس فوق العادست... فقط میتونم بگم فوق العاده تنها کسی که فقط طعم و ...

دقیقا مثل عشق منو همسرم 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
خب ادما اول از یکی خوششون میاد بعد دوسش دارن بعد بش وابسته میشن اخرم عاشقش میشن دیگ😶

اول عاشقش بودم الان نیستم

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز