2777
2789
عنوان

چرا بچه هاتون میذارید پیش مامانتون اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 84 پست

مگه میشه دل یک مادر برای بچش تنگ نشه  من خودم افسردگی شدید داشتم چون روحیم اجتماعیه و باید حتما سرکار یا کلاس میرفتم کسیو نداشتم بچمو نگه داره از طرفی بخاطر افسردگی دارو‌ میخوردم خب اون بچه مادر شاد میخواد یا افسرده؟!

تازه مهد میذاشتم تا نیم ساعت عذاب وجدان ولم‌ نمیکرد میرفتم زنگ میزدم ک بچم‌ چیکار میکنه گریه نمیکنه اروومه؟ تازه من بخاطر مشکلات روحی‌ اینکارو‌ میکردم و دکترم گفته بود حتما باید بری سرکار این برای بچت هم خوب نیست دیگه اون خانمهایی ک نیاز مالی دارن ک بدتر

قضاوت نکنید گلم همه از دلخوشی اینکارو نمیکنن 

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوردنت بنده خدا😂

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

من مادرم دانشجو بود كه منو ناخواسته باردار شد 

بعدشم رفت سر كار تا يه سال پيش مادر بزرگم بودم بعدشم مهد 

حتي تا روز قبل به دنيا اومدنمم سر كار بود ولي خيلي خوشحالم كه مادر تحصيلكرده و مستقل دارم اونم تو دوره اي كه دخترا هنرشون شوهر و بچه داري بوده 

خلاصه مادرم الگو من شد با اينكه كم پيشم بود 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
میخورنت😅

حگشه 😁😁😁

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

من یک زن شاغل در یک اداره دولتی هستم.از ساعت ۲ بعد از ظهر کنار فرزندم خوش و شادیم تا شب صبح حا هم که مهد هستش و یا پیش مادر دقیقا تا ۱۰ خوابه یعنی کلا ۴ ساعت کنارش نیستم.خیلی ها هستن نیم ساعتم وقت نمیذارن برا بچشون.قضاوت نکن خانم😎

عزیزم هرکی شرایط خاص خودشو داره ولی من اگه مجبورباشم بچمو جایی بزارم بجز پیش مامانم به کس دیگه ای اعتماد ندارم چون مامانم برای بچم دلسوزتره

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️