۲۹ام زایمان کردم مادرم تا الان پیشم بود امروز رفت خیلی ازم دوره هم دلم براش تنگ میشه همم میترسم نتونم خوب از پسرم مراقبت کنم بیشتر نگران شبام که بیدار نشم از خواب و شیر ندم بهش و کلی گریه کنه😫😫😫
آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
منم شهر غریبم اولین بچمو تازه 23ساله شده بودم به دنیا آورد م 40روز خونه ی مامانم بود فقط یکبار مامانم حمامش کرد و یکبارم خواهرم دفعه ی بعد به مامانم گفتم مامان پچمو حمام نمی کنی گفت نه مامانمن دستام چون آرتورز دارن می ترسم بچه رو بندازم بغض گلومو گرفت گفتم مامانم چه سنگدل شده خودم بردم با ترس و لرز ولی دیگه ترسم ریخت بعد از چند سال مامانم گفت اونروز یادته که گفتم خودت بچتو ببر حمام کلی گریه کردم گفتم خدایا بچم تو غریبیه من پیشش نیستم بزار بچشو ببره تا یاد بگیره تو غربت و تنهایی از عهده ی بچش بر بیاد الان 18سال از اون روزا میگذره من تو غربت و تنهایی به بهترین شکل و دست تنها بچه هامو بزرگ کردم دیگه نمیگم مامانم سنگدله تحسینش میکنم که باعث شد من از عهده ی کارام بر بیام دوست عزیز توکل داشته به خدا انشالله میتونی از عهده ی همه ی امور کوچولوت بر بیای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط ملکا یادت باشه بچه رو که میخوای حمام ببری با بلوز آستین بلند برو خودت بعدشم بشین روی سینی چیزی کف حمام.بعد یه تیکه پارچه بزرگ نخی بزار کنار مثل پارچه خشک کن بچه،،، بندازش روی پاهای خودت بعد شروع کن به شستن بچه.اینجوری از دستات لیز نمیخوره چون هم خودت آستین داری هم پاهات روش پارچس و لیز نیست.مواظب هم باش موقع شیر خوردن شیر نپره توو گلوش.این اتفاق افتاد فوری بلندش کن و آروم بزن پشتش تووی صورتش فووت کن تا درست بشه.خواهرم این مواقع با انگشت اشاره وسط ابرو بچه میکشه و همزمان فووت میکنه به صورتش.
ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍