2777
2789
عنوان

مادرم رفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 76 پست
اره عزیزم .... دخمله مامان نزدیک ۵ سالشه و شیطوووون و بی نهایت مهربون رسما عصای دستمه با اون دستای ف ...

الهی قربونش بشم خدا حفظش کنه😚😚

منم دلم ضعف میره واس دختر بچه ها 😘😘

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

منم شهر غریبم اولین بچمو تازه 23ساله شده بودم به دنیا آورد م 40روز خونه ی مامانم بود فقط یکبار مامانم حمامش کرد و یکبارم خواهرم دفعه ی بعد به مامانم گفتم مامان پچمو حمام نمی کنی گفت نه مامان‌من دستام چون آرتورز دارن می ترسم بچه رو بندازم بغض گلومو گرفت گفتم مامانم چه سنگدل شده خودم بردم با ترس و لرز ولی دیگه ترسم ریخت بعد از چند سال مامانم گفت اونروز یادته که گفتم خودت بچتو ببر حمام کلی گریه کردم گفتم خدایا بچم تو غریبیه من پیشش نیستم بزار بچشو ببره تا یاد بگیره تو غربت و تنهایی از عهده ی بچش بر بیاد الان 18سال از اون روزا میگذره من تو غربت و تنهایی به بهترین شکل و دست تنها بچه هامو بزرگ کردم دیگه نمیگم مامانم سنگدله تحسینش میکنم که باعث شد من از عهده ی کارام بر بیام دوست عزیز توکل داشته به خدا انشالله میتونی از عهده ی همه ی امور کوچولوت بر بیای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم عزیزم ممنونم ...نترس از هیچییییی نترس همش به خودت بگو من مادر خوبیم من از پسش برمیام بهترین ...

اره سعی میکنم ب خودم روحیه بدم

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

بله درسته اما واقعا ی ترس بدی تو دلمه

عزیزم اصلن نترس

از پسش برمیای. من ۱۷ سالم بود ک بچه دارشدم 

هیچ کس هم کمک حالم نبود

در مورد بچه داری مطالعه کن گلم.خیلی چیزا هم باید تجربه کنی ک دستت بیاد.

مامان خانوم گلت هم از راه دور کمک حالت هست

موفق باشی 

اره منم همین فکرو کردم مادرم میگفت بیا بریم باهام اما من ب همین فکر کردم گفتم باید خودم بتونم دیگه ب ...

آره بابا میتونی.سخت ترین کار یک مادر بارداری و زایمانه که از پسش براومدی این کارم خدا خودش کمک میکنه بهت

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
منم شهر غریبم اولین بچمو تازه 23ساله شده بودم به دنیا آورد م 40روز خونه ی مامانم بود فقط یکبار مامان ...

اخییی الهی بمیرم واس دل مامانت چ مهربون خدا برات نگهش داره

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
منم شهر غریبم اولین بچمو تازه 23ساله شده بودم به دنیا آورد م 40روز خونه ی مامانم بود فقط یکبار مامان ...

عزیزم.مامان منم اتفاقا چند شب بود شبا بچه گریه ام میکرد بازم بیدار نمیشد میگفت میخواستم ببینم بیدار میشی یا ن

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

عزیزم واقعا یه جوری شدم! خب خداروشکر کن هستش ک گاهی بهت سر بزنه...خدا نیاد روزی ک واقعا نباشن😔😢

واقعا برا بی فکری خودم متاسفم با این عنوانم شرمنده

عزیزم اصلن نترس از پسش برمیای. من ۱۷ سالم بود ک بچه دارشدم  هیچ کس هم کمک حالم نبود در مورد ...

ممنون عزیزم

فقط ملکا یادت باشه بچه رو که میخوای حمام ببری با بلوز آستین بلند برو خودت بعدشم بشین روی سینی چیزی کف حمام.بعد یه تیکه پارچه بزرگ نخی بزار کنار مثل پارچه خشک کن بچه،،، بندازش روی پاهای خودت بعد شروع کن به شستن بچه.اینجوری از دستات لیز نمیخوره چون هم خودت آستین داری هم پاهات روش پارچس و لیز نیست.مواظب هم باش موقع شیر خوردن شیر نپره توو گلوش.این اتفاق افتاد فوری بلندش کن و آروم بزن پشتش تووی صورتش فووت کن تا درست بشه.خواهرم این مواقع با انگشت اشاره وسط ابرو بچه میکشه و همزمان فووت میکنه به صورتش.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍