2777
2789
عنوان

مادرم رفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 76 پست
خوب میرفتی باهش 

اخه الان برم بعدش چی .باید بتونم😭😭

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اين چ عنوانيه ترسيدم قلبم ريخت😑😑😑

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
چه زود رفت☹نه عزیزم خیالت تخت تا هم بگه اوم تو از خواب پریدی 

قبل زایمانمم پیشم بود اخه

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

وای ادم دلش میگیره بعد زایمان مامانش ک از پیشش میره ادم غصه دار میشه همش دوسداره پیشش باشه عیب نداره ...

اره واقعا خیلی بده مخصوصا که غریب باشی

اره منم همین فکرو کردم مادرم میگفت بیا بریم باهام اما من ب همین فکر کردم گفتم باید خودم بتونم دیگه ب ...

کاش باهاش میرفتی

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
اره واقعا خیلی بده مخصوصا که غریب باشی

شوهرت لگر ماشین داره ببردت

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

من فکر کردم یک ماه شده خیلی زود برا تنها موندت باید میرفتی با مامانت 

اخه الان برم بعدش چی .باید بتونم😭😭

بعدش هیچی خیلی فرق میکرد بدنت خودشو میگرفت بچت یکم بزرگتر میشد خب

کاش باهاش میرفتی

اخه باید با اتوبوس میرفتیم سخت بود بعد اخه شوهرمم تنها میشد

شوهرت لگر ماشین داره ببردت

اگه نتونم از پسش بربیام تا چند روز دیگه میرم چاره ای نیس

اخه باید با اتوبوس میرفتیم سخت بود بعد اخه شوهرمم تنها میشد

چاره چیه باید تحمل کنه

اگه نتونم از پسش بربیام تا چند روز دیگه میرم چاره ای نیس

ان شاءالله از پسش بر بیای ولی نباید به خودت فشار بیاری من بچه ی دوم رو بعد یک ماه رفتم خونم 

ان شاءالله از پسش بر بیای ولی نباید به خودت فشار بیاری من بچه ی دوم رو بعد یک ماه رفتم خونم 

میدونی اخه همش حس میکنم نمیتونم کاراشو درست انجام بدم مثلا خوب پوشکش کنم یا وقتی گریه میکنه نمیدونم چرا گریه میکنه اعصابم خورد میشه