2777
2789
عنوان

مادرم رفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 76 پست
تو زایمان بعدی اصلا مادر نداشتم چون فوت کرده بود من بودم و دختر بچه دوساله و یه بچه که تو بیمارستان ...

اخه حس میکنم خیلی دستو پا چلفتیم مخصوصا وقتی بچه ام گریه میکنه

خدا بیامرزه مادرتونو

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

عزیزم من ده روز مامانم پیشم بود بعد از ده روز شوهرم گفت مامان من باید بیاد، دو روز مادر شوهرم اومد، دو روزم رفتم خانه مامانم انقدر شوهرم اعصاابم رو خورد کرد برگشتم خانه خودم، سخته ها چرا دروغ بگم ولی خب بالاخره یه روز تنها میشی، خدا بزرگه به تواناییهات اعتماد کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترکید. حالا بگو مشکلت حل شدیانه

اگر نمیتونی فراموشش کنی و فکرش سراغت میاد میتونی بهش توجه نکنی فکرش که اومد سراغت حواست پرت کن یه مدت بی اعتنا باش به افکارت بعد میبینه که راحت تر از اونیه که فکرشو میکردی

نه عزیزم بچه بیدارم نسه خودت بیدار میکنیش شیر بخوره،بسلامتی مادرشدی

ممنون عزیزم انشالله که بیدار میشم

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

نگران نباش طبیعیه خیلی زود عادت میکنی و روال کار دستت میاد

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
من تهرانم مادرم مشهد

نگران نباش کوچولوت چند وقته هست عزیزم  اصلا ترس نداره تا یه کوچولو گریه کنه  از خواب میپری بعدشم باید ساعتی  بهش شیر بدی   تا قند خونش پایین نیاد زیاد بخوابه  حتی اگه خواب بود   یه ضربه بزن کف پاش بیدار بشه شبر بخوره 

دوست 
نگران نباش طبیعیه خیلی زود عادت میکنی و روال کار دستت میاد

مامانمم همینو میگفت

اخه حس میکنم خیلی دستو پا چلفتیم مخصوصا وقتی بچه ام گریه میکنه خدا بیامرزه مادرتونو

فدات بشم عزیزم ممنونم ...نترس از هیچییییی نترس همش به خودت بگو من مادر خوبیم من از پسش برمیام بهترین مادر دنیا میشم برا بچه ام خیلی بهت آرامش و نیرو میده این جملات

و تنت... وطنم♥️
مامان من فقط ده روز پیشم بود بعد رفت ... من موندم و یه بچه ریز و ونگ ونگوووووو که همش دل درد داشت&nb ...

الهییییی الان بزرگ شده؟

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

خانومی مادرتون تا یکماه دیگه هم نمیرفت شما تا خودت تنها بچه داری نکنی یاد نمیگیری.الان نه ماه دیگه بالاخره که باید خودت شروع کنی

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
نگران نباش کوچلوت چند وقته هست عزیزم  اصلا ترس نداره تا یه کوچولو گریه کنه  از خواب ...

ن خودش دوساعت ی بار بیدار میشه.الان ۱۷روزشه

الهییییی الان بزرگ شده؟

اره عزیزم .... دخمله مامان نزدیک ۵ سالشه و شیطوووون و بی نهایت مهربون رسما عصای دستمه با اون دستای فسقلیش تلاشش برای کمک تو کارهای خونه دلمو میبره😍😍

و تنت... وطنم♥️
خانومی مادرتون تا یکماه دیگه هم نمیرفت شما تا خودت تنها بچه داری نکنی یاد نمیگیری.الان نه ماه دیگه ب ...

اره منم همین فکرو کردم مادرم میگفت بیا بریم باهام اما من ب همین فکر کردم گفتم باید خودم بتونم دیگه بچمو راه ببرم چاره ای نیس