2789
عنوان

خیانت شوهرم

1389 بازدید | 100 پست

سلام دوستان

من ب شوهرم واقعیتش خییلییی اعتماد ندارم، در حد 75 درصد، همکارای مجرد خانوم هم داره ک البته برای من مهم نیست، چون اینو میدونم، ازخ ودم خبر دارم ینی، ک هرروزی ک بفهمم بهم خیانت شده واقعا بدون اینمه چیزی بگم از زندگیش میرم بیرون، ینی وای نمیسم دعوا و جنگ، یا اینکه بخوام ببخشمش و دوباره شروع کنیم، حالا ی سوال دارم از همتون، اینکه شما که دارید زندگی میکنید و حالتون خوبه، چجوری میدونید ک شوهرتون بهتون خیانت نکرده، یا اینکه در حد یکم هم زیرآبی نمیره، لطفا نظراتتونو بگید، ممنونم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیدونم. فقط تجسس نمیکنم و بهش فکر نمیکنم. اما اگر روزی متوجه بشم و مطمئن باشم میرم از زندگیش

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

امان از دست خانوما....

یعنی میشینن تو خونه نمیدونن به چی گیر بدن

من خودم از سرماه سرکار نرفتم همینطوری شدم

این چه طرز فکریه آخه. 

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

از اول بنای زندگیمونا گذاشتیم برحسب اعتماد دیگه ب وجدانش ربط داره ولی من هیچ وقت با فکرای بیجا آرامشم بهم نمیزنم ی گوشی داره که همیشه خونس برا فضای مجازی یکیم داره کلا سادس و تا الان هیچی ازش ندیدم میدوووونمم اینجوری نیس که خیانتی بکنه