2777
2789
عنوان

بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 99 پست
خوب قبض رو بگیرم،چیکار کنم؟

ببین قبض که بگیری دیگه مطمینی مالکه خطه و مدرک داری دیگه اس مس اشتباه نیست و اگر اشنا پیدا کنی راحت ادرس میاد دستت و اینکه خدایی نکرده ان شالله که اشتباه باشه راحت مشخص از حساب بانکیش این قبضا پرداخت شده و میتونی تراکنش حساب تو موبایلشم چک کنی که مطمین بشی که ایا پرداخته واقعا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی خوشحال باشم دیگه؟؟؟خیالم راحت ب نظرت باران جون؟

عزیزم من خودم ادم فوق العاده پیگیر و حساسی هستم و تا مطمین نشم همچنان پیگیرم تا بقولی بشینم سر جام ...خیالت راحت باشه و خودتو ناراحت نکن اما هوشیار باش و اگرم خیلی پریشونی و دلت هنوز جا نگرفته میخای یه مدت زیر نظرش بگیر وقتی مشکوکه تعقیبش کن یا ببین بازم میاد اون پیام تلفن و غیره ...بهش گفتی گفت کلا اشتباهه ...

عزیزم من خودم ادم فوق العاده پیگیر و حساسی هستم و تا مطمین نشم همچنان پیگیرم تا بقولی بشینم سر جام . ...

گفتم منزل فلانی...گفت اشتباهه...این موقع شب زنگ میزنین ،

یک مادر
عزیزم من خودم ادم فوق العاده پیگیر و حساسی هستم و تا مطمین نشم همچنان پیگیرم تا بقولی بشینم سر جام . ...

میدونی باران جون...من توی این ۸ سال زندگی،رفتارهای مشکوک زیاد دیدم ازش...یکبارم مچشو گرفتم که تازه داشت پیام میداد به یک خانومی..ک گفت پشیمونم و تازه بوده و ازین حرفها...ولی کلا چون ما اختلاف فرهنگی داریم،من بهش مشکوکم...من تقریبا مقیدم ب خیلی چیزها ولی اون کلا راحت...با همه ی خانم ها حرف میزنه،با همه میخنده...تنهایی خیلی تفریح میره....تلفن صحبت کردن هاش،گاهی مشکوک...

یک مادر