ببین قبض که بگیری دیگه مطمینی مالکه خطه و مدرک داری دیگه اس مس اشتباه نیست و اگر اشنا پیدا کنی راحت ادرس میاد دستت و اینکه خدایی نکرده ان شالله که اشتباه باشه راحت مشخص از حساب بانکیش این قبضا پرداخت شده و میتونی تراکنش حساب تو موبایلشم چک کنی که مطمین بشی که ایا پرداخته واقعا
یعنی خوشحال باشم دیگه؟؟؟خیالم راحت ب نظرت باران جون؟
عزیزم من خودم ادم فوق العاده پیگیر و حساسی هستم و تا مطمین نشم همچنان پیگیرم تا بقولی بشینم سر جام ...خیالت راحت باشه و خودتو ناراحت نکن اما هوشیار باش و اگرم خیلی پریشونی و دلت هنوز جا نگرفته میخای یه مدت زیر نظرش بگیر وقتی مشکوکه تعقیبش کن یا ببین بازم میاد اون پیام تلفن و غیره ...بهش گفتی گفت کلا اشتباهه ...
عزیزم من خودم ادم فوق العاده پیگیر و حساسی هستم و تا مطمین نشم همچنان پیگیرم تا بقولی بشینم سر جام . ...
میدونی باران جون...من توی این ۸ سال زندگی،رفتارهای مشکوک زیاد دیدم ازش...یکبارم مچشو گرفتم که تازه داشت پیام میداد به یک خانومی..ک گفت پشیمونم و تازه بوده و ازین حرفها...ولی کلا چون ما اختلاف فرهنگی داریم،من بهش مشکوکم...من تقریبا مقیدم ب خیلی چیزها ولی اون کلا راحت...با همه ی خانم ها حرف میزنه،با همه میخنده...تنهایی خیلی تفریح میره....تلفن صحبت کردن هاش،گاهی مشکوک...