2789
عنوان

بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 99 پست
کاش میگفتی کار واجب دارم .که حتما این موقع زنگیدم ....منظورم من همسرت بود گفت کلا پیاما اشتباه میاد ...

فقط گفت اشتباه...شاید مخابرات که شماره رو دارن،یک رقم اشتباه نوشتن،که شده شماره ی من

یک مادر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میدونی باران جون...من توی این ۸ سال زندگی،رفتارهای مشکوک زیاد دیدم ازش...یکبارم مچشو گرفتم که تازه د ...

پس حتما پیگیر شوووو اگرم شوهرت پولداره شاید چند تا خونه داره و خریده داده مستاجر اما قبض که نباید پرداخت کنه چند تا چیز با هم جور در نمیاد 

من دو تا بچه دارم...دلم واسه دخترم میسوزه..‌‌وگرنه ب خاطر این اختلافهای فرهنگی که گاهی خیلی بزرگن،صد بار جدا شده بودم..از حق نگذریم،بابای خوبیه و البته دخترمم خیلی حساس

یک مادر
پس حتما پیگیر شوووو اگرم شوهرت پولداره شاید چند تا خونه داره و خریده داده مستاجر اما قبض که نباید پر ...

خیانت نباشه...خونه خریده باشه...راستش دلش رو ندارم که تا تهش برم...

یک مادر
من دو تا بچه دارم...دلم واسه دخترم میسوزه..‌‌وگرنه ب خاطر این اختلافهای فرهنگی که گاهی خیلی بزرگن،صد ...

ان شالله که خیره و یه شک بی ربط باشه اما بد نیست بعنوان یه تلنگر که حواسمون بیشتر جمع کنیم پیگیر بشیم  ببینیم تو زندگی چند چندیم من خودم نمیتونم چشمام رو ببندم و با خوش بینی و خوش خیالی رد بشم از کنار موضوعات  حداقل باید بدونم کنار کی زندگی میکنم بعد تصمیم بگیرم که بگذرم از اشتباه یا کنار بیام بخاطر عزیزانم اما در کل حقته بدونی تا ارامش داشته باشی میتونی اگر مطمینی درست جوابتو میده همسرت مستقیم از خودش بپرسی و بگی من همه چی فهمیدم یه دستی بزنی ببینی چیزی نصیبت میشه یا نه...ان شالله که نشه ....اما کلا خودت بهتر میفهمی از واکنشش که راست میگه یا داره پنهان میکنه

ان شالله که خیره و یه شک بی ربط باشه اما بد نیست بعنوان یه تلنگر که حواسمون بیشتر جمع کنیم پیگیر بشی ...

اونا کلا خانوادگی بی خیالن....راستی یک چیزی،...من تا بهش گفتم،ب اون شماره زنگ زده..ولی حرف نزده..در حد چند ثانیه بوده...توی گوشیش دیدم

یک مادر
خیانت نباشه...خونه خریده باشه...راستش دلش رو ندارم که تا تهش برم...

میدونم عزیزم واقعا سخته ...ادم به شریک زندگیش شک کنه اما متاسفانه این موارد در اقایون شایعه ..و در اوج خوشبختی بنظرم بد نیست کمی هم بد بین بود‌

اونا کلا خانوادگی بی خیالن....راستی یک چیزی،...من تا بهش گفتم،ب اون شماره زنگ زده..ولی حرف نزده..در ...

والا نمیدونم چی بگم ...شاید رمز گذاشتن تا من حرف نزدم تو حرف نزن ...میدونه همسرت متاهله که یوقت زنش نباشه ...نمیدونم یه چیزی نگم ته دلت خالی بشه خواهر ...کلا ناراحت نباش سعی کن ارامش داشته باشی که ذهنت کار کنه

والا نمیدونم چی بگم ...شاید رمز گذاشتن تا من حرف نزدم تو حرف نزن ...میدونه همسرت متاهله که یوقت زنش ...

جلوی من زنگ نزد...از محل کارش زنگ زده...ولی با خط خودش...یعنی از خونه که رفته بیرون،بعد زنگ زده

یک مادر
ب نام خودش

اگر بنام خودشه پس صاحب خط تلفن هست ک شایدبرای دوستاش ثبت نام کرده باشه...این که دلمشغولی نداره عزیزم.ازش بپرس جوابتو بده.بی سروته بود میفهمی دروغه...ریلکس بود هم ک اتفاقی نیفتاده

اگر بنام خودشه پس صاحب خط تلفن هست ک شایدبرای دوستاش ثبت نام کرده باشه...این که دلمشغولی نداره عزیزم ...

ریلکس بود...اخه مردها کلا ریلکس هستن ب نظرم...لااقل جوون های الان

یک مادر