2789
عنوان

بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 99 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره...ولی من میدونم رمزشو..از من مخفی نمیکنه رمزشو..واسه محل کارش میذاره(البته به گفته ی خودش)

خوب میتونی یه کار کنی ضبط مکالمه رو رو گوشیش بزاری اما باید حواست باشه و تست کنی بعد پایان تماس گزینه سیو نیاد اتوماتیک سیو بشه تو گوشی  اول رو گوشی خودت تست کن وقتی به همه چیش اگاه شدی نصب کن رو گوشی همسرت و اخر شبا که خوابه شنود کن مجبوری که خیالت راحت شه میدونم کار زشتیه اما گهگاهی باید خلاف میل رفتار کرد

اینم خوبه...افرین ..چ فکری

ببین تاکید میکنم اول رو گوشی خودت تست کن و گزینه ای اینکه میخواهی ذخیره بشه یا نه نمایش داده نشه و خودکار ذخیره بشه اگرم تونستی ایکنش تو پوشه هاش قایم کن که تو منوش نبینش و گزینه سیو بعد هر مکالمه نیفته براش انوقت میفهمه مکالمه ها الکی ذخیره میکنه هیچیم دستت نمیاد

روانی میشی.دنبال اینکارا نرو لطفا

اخه از خود همسرش پرسیده ...بنده خدا خودش کرده مقصر الانم دلش اشوبه دستشم به جایی بند نیست همسرشم جواب درست درمونی نمیده بنظرت چکار کنه ...پیچیده بودن همسرش مسیله رو سخت کرده وگرنه کی دنبال سردرده