من دو تا بچه دارم...دلم واسه دخترم میسوزه..وگرنه ب خاطر این اختلافهای فرهنگی که گاهی خیلی بزرگن،صد بار جدا شده بودم..از حق نگذریم،بابای خوبیه و البته دخترمم خیلی حساس
من دو تا بچه دارم...دلم واسه دخترم میسوزه..وگرنه ب خاطر این اختلافهای فرهنگی که گاهی خیلی بزرگن،صد ...
ان شالله که خیره و یه شک بی ربط باشه اما بد نیست بعنوان یه تلنگر که حواسمون بیشتر جمع کنیم پیگیر بشیم ببینیم تو زندگی چند چندیم من خودم نمیتونم چشمام رو ببندم و با خوش بینی و خوش خیالی رد بشم از کنار موضوعات حداقل باید بدونم کنار کی زندگی میکنم بعد تصمیم بگیرم که بگذرم از اشتباه یا کنار بیام بخاطر عزیزانم اما در کل حقته بدونی تا ارامش داشته باشی میتونی اگر مطمینی درست جوابتو میده همسرت مستقیم از خودش بپرسی و بگی من همه چی فهمیدم یه دستی بزنی ببینی چیزی نصیبت میشه یا نه...ان شالله که نشه ....اما کلا خودت بهتر میفهمی از واکنشش که راست میگه یا داره پنهان میکنه
اونا کلا خانوادگی بی خیالن....راستی یک چیزی،...من تا بهش گفتم،ب اون شماره زنگ زده..ولی حرف نزده..در ...
والا نمیدونم چی بگم ...شاید رمز گذاشتن تا من حرف نزدم تو حرف نزن ...میدونه همسرت متاهله که یوقت زنش نباشه ...نمیدونم یه چیزی نگم ته دلت خالی بشه خواهر ...کلا ناراحت نباش سعی کن ارامش داشته باشی که ذهنت کار کنه
اگر بنام خودشه پس صاحب خط تلفن هست ک شایدبرای دوستاش ثبت نام کرده باشه...این که دلمشغولی نداره عزیزم.ازش بپرس جوابتو بده.بی سروته بود میفهمی دروغه...ریلکس بود هم ک اتفاقی نیفتاده