2789
عنوان

بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 99 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب مثلا من آدرس یکی دیگه رو بدم میشه؟! قبض تلفنش هم ببرم  باید اسم و آدرس باهم مطابق باشه&n ...

صدردرصد باید ادرس مطابق باشه ....ببینید کلا از بحث اصلی دور شدید من گفتم ملاک اصلی تلفن بنام بودن ملک بنام بودن نیست کافیه آدرس بدی خط تلفن برات میکشن و شما وقتی دختر خانواده باشی بلفرض بری ماشین بخری حتما که نباید تلفن خونه بنامت باشه شاید خونه بنام پدرت خط تلفن بنام مادرت باشه پس اینا به هم ربط ندارند .

تو که نباید بمیری باید همسرت تکه تکه کنی

الان از فکرش چند شب ک داغون شدم.اونم همش قیافه اش حق به جانب....همیشه همه تقصیرها رو میندازه گردن من...که تو باید اینجوری میبودی و اونجوری...تقصیر خودت😔😔😔

یک مادر
نه شاید اونجا رو هیچوقت ادرس به کسی نداده پس زود لو میری یه مدت تعقیبش کن .

الان دو ماه شده که براش پیام میاد‌..قبلا واسه یک خط ثابت دیگه،برلش قبض میومد...ک من هر دوتاش رو ،۳ روزه که فهمیدم و یکیش رو ب روش اوردم

یک مادر
الان دو ماه شده که براش پیام میاد‌..قبلا واسه یک خط ثابت دیگه،برلش قبض میومد...ک من هر دوتاش رو ،۳ ر ...

نمیدونم والا چه شیوه ای داره و چه علاقه ای به خط تلفن ...اما پیگیر شو بصورت پنهانی طوری که فکر کنه از سرت افتاده...برو مخابرات ببین شرایط خط تلفن دادن چیه و یا برو دفاتر خدمات شناسنامه شوهرت ببر بگوووو قبض اخر شوووو میخام شماره دوتا خطم بده بگوووو همش اس مس بدهی میاد شوهرم وقت نداره پیگیرشه شناسنامه یا کارت ملیشم همراهت ببر محض خواستن اگر یه جا برات نگرفت پرینت برو چند جا دیگه برا سه چهار تومن پول حتما میدنت 

نمیدونم والا چه شیوه ای داره و چه علاقه ای به خط تلفن ...اما پیگیر شو بصورت پنهانی طوری که فکر کنه ا ...

پرینت؟؟؟خدای من...تا اون موقع دق میکنم..خود مخابرات برم یا دفتر خدماتی...اینترنتی نمیشه؟

یک مادر