2789
عنوان

بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 99 پست
در ثانی تلفن ثابت ب نام کسی هست که خونه به نامشه یعنی خدای نکرده شوهر شما خیانت میکنه تو این گرونی ...

چقدر خوبی ک ادم رو اروم میکنی...ولی فکر خیانت داره داغونم میکنه...

یک مادر
من کلا بهش مشکوک هستم و زیر نظرش دارم...چون کارهاش مشکوک...ولی نمیدونم چطوری اصل قضیه رو بفهمم...چون ...

پ شک نکن داره بهت خیانت میکنه وحرفشوباورنکن چون منم شوهرم بهم خیانت کرده مچشوبدجورگرفتم دلم بدجورگرفت آخه این مرداچشونه خیلی حالم بدشد. بایدبفهمی کیه اصلابی خیال نشووگرنه زندگیتوازدس میدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در ثانی تلفن ثابت ب نام کسی هست که خونه به نامشه یعنی خدای نکرده شوهر شما خیانت میکنه تو این گرونی ...

ربطی نداره خط ممکنه بنام هر کسی باشه و یک خونه سه خط تلفن بنام سه نفر داشته باشه یا شما مستاجر باشی و بری خط بگیری برا خونه یا مالک خونه باشی و خط رو بنام شخص جدید نکرده باشی پس ملاک بنام بودن خونه نیست

خخخخ...ادم تنبل ندیدی عزیزم؟؟بعدم یک جوری با من حرف میزنه که حق ب جانب خودش باشه

همشون همینن آسمون دهن باز کرد و مردا افتادن پایین و مردا دهن باز کردن فقط راست و حقیقت اومد بیرون🥴

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
چقدر خوبی ک ادم رو اروم میکنی...ولی فکر خیانت داره داغونم میکنه...

قربانت

پاشو برو مخابرات بپرس. بیخودی اعصاب خودت رو داغون نکن

چرا همه فاز خیانت گرفتن 

چند وقت پیش یه خانومه زنک زده بود به خط من گییییر داده بود من الان داشتم با شوهرم حرف میزدم چرا تو گوشی رو برداشتی. هی میگم خانوم خط رو خط شده اشتباه شده. گوش نمیداد. حتی قطع هم کردم دوباره زنگ زد بازم نمیدونم چطوری شماره شوهرش به خط من وصل میشد. اصلا عجیب. داشت سکته میکرد

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
قربانت پاشو برو مخابرات بپرس. بیخودی اعصاب خودت رو داغون نکن چرا همه فاز خیانت گرفتن  چند وق ...

واسه مامانم هم پیش اومده بود...یک خانوم بهش گیر داده بود ک شمارت توی گوشی شوهرم...هر روزم ب مامانم زنگ میزد و تهدید میکرد و فحش میداد

یک مادر
ربطی نداره خط ممکنه بنام هر کسی باشه و یک خونه سه خط تلفن بنام سه نفر داشته باشه یا شما مستاجر باشی ...

مگه میشه مستاجر خط رو ب نام خودش بگیره؟!!!! پس چطوریه میری پلاک ماشین بگیری میگن فیش تلفن ثابت بیار اگه خونه ب نام خودته که هیچ اگه نه باید قولنامه ببری که تایید کنه خط تلفن به نام صاحب خونه س.

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
گیج نشووو من خونه پدر شوهرم سه تا خط تلفن بنام سه شخص دارند و خونه بنام باباشه پس خونه بنام بودن ملا ...

پس خونه ب نامش نیست...خوب....خط که بنامش....خط کجاست که ب نامش ک ساعت ۸ صبح هم خانوم جواب میده...اخر شب هم خانوم

یک مادر
مگه میشه مستاجر خط رو ب نام خودش بگیره؟!!!! پس چطوریه میری پلاک ماشین بگیری میگن فیش تلفن ثابت بیار ...

اکثر جاها که قبض میخان فقط بخاطر ادرس دقیق نه مالکیت ملک و اگر قولنامه خواستن بخاطر ادرس دقیقه 

اکثر جاها که قبض میخان فقط بخاطر ادرس دقیق نه مالکیت ملک و اگر قولنامه خواستن بخاطر ادرس دقیقه 

خب مثلا من آدرس یکی دیگه رو بدم میشه؟! قبض تلفنش هم ببرم

باید اسم و آدرس باهم مطابق باشه 

پس خونه ب نامش نیست...خوب....خط که بنامش....خط کجاست که ب نامش ک ساعت ۸ صبح هم خانوم جواب میده...اخر ...

ببین عزیزم راحت میتونی ادرس اون خط ثابت رو در بیاری یه برنامه ای قبلا بود شماره رو میزدی ادرس میومد و اینکه میتونی بدی یه مردی زنگ بزنه بگه بسته پستی دارید اما ادرستتون مخدوشه و از پیش شماره بفهمی مال کدوم منطقس