2789
عنوان

بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده یه اقایی زنگ بزنه بگه منزل اسم همسرت بعد بگه شما خانمشی چی بعد اون میگه چراااا بگه خبر مهمی دارم براتون باید مطمین بشم لطفا اسم و فامیلتون بگید یا نشونی بدید تا پیغامم بدم من از همکاراشم

ازش پرسیدم...میگه اشتباه میاد

شاید راست میگه بنده خدا

فوقش با همسرت برو مخابرات. همونجا بگو چرا این پیام برای این شماره میاد

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
شاید راست میگه بنده خدا فوقش با همسرت برو مخابرات. همونجا بگو چرا این پیام برای این شماره میاد

اخه میدونین چیه...شماره مال نزدیک محل کارش ک اعصابم رو بهم ریخته

یک مادر
اخه میدونین چیه...شماره مال نزدیک محل کارش ک اعصابم رو بهم ریخته

عزیزم ملاک خیانت نمیشه باز

اگه اعتماد ندارین برو مخابرات بپرس میشه اشتباه بشه یا نه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
دخترنری بگی پ چطورمیخوای مچشوبگیری همینکه صدای ی زن بوده کافیه ازاین به بعدبیشترزیرنظرش بگیر

من کلا بهش مشکوک هستم و زیر نظرش دارم...چون کارهاش مشکوک...ولی نمیدونم چطوری اصل قضیه رو بفهمم...چون خیلی زرنگه

یک مادر

در ثانی تلفن ثابت ب نام کسی هست که خونه به نامشه

یعنی خدای نکرده شوهر شما خیانت میکنه تو این گرونی برای طرف خونه هم خریده، تلفن هم وصل کرده 

فکر نکنمااااا. بیشتر ب اشتباه میخوره

اینکه یه خانوم جواب داده هم طبیعیه. معمولا تلفن خونه رو خانوما جواب میدن دیگه.