2777
2789
عنوان

یکی بیاد با من حرف بزنه حالم بده 😭

235 بازدید | 24 پست
دو روز بعد از اتمام پریودی دوباره خونریزی افتادم با درد شدیدددد، رفتم دکتر و سونو نفهمیدن از چیه گفتن برو خونه تا خودش بند بیاد، الان همینجور خونریزی و درد دارم، شوهرم سرماخورده دارم ازش میگیرم😓الان اومدم بخوابم باز تپش قلب گرفتم چیکار کنم خب 😭😭
ماهی خانوممم  

استراحت کن انشالله بندمیاد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی خودش بند بیاد؟ خونریزی شدید داری؟ 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

عزیزم بذار تونت سرچ کنم ببینم چی خون رو بند میاره .و حتما ی متخصص زنانه بهتر برو ینی چی نفهمیدن؟

شلغم و اینا بخرید هم بخارش خوبه تو خونه بپیچه هم جفتتون میخورید .اسفندم دود کن تو خونه تا میکروبا کشته بشن تو فضا و تو مریض نشی

تپش قلبتون بخاطر خونریزی تون هست ، والا تفت داده شده و اسیاب شده ی عدس اینجور مواقع برای خود من خیلی ...

ممنون عزیزم، چرا از خونریزی تپش قلب میاد؟

ماهی خانوممم  
یعنی چی خودش بند بیاد؟ خونریزی شدید داری؟ 

چمیدونم دکتره رسما میخواست منو بیرون کنه از مطبش چون مریضا زیاد بودن فقط گفت برو ایتراحت کن تا بند بیاد، خونریزیم در حد پریود نه شدیدتر

ماهی خانوممم  
ممنون عزیزم، چرا از خونریزی تپش قلب میاد؟

به دلیل حجم خونی که بدن از دست میده ، قلب بیشتر پمپاژ میکنه و میخواد این گردش خون رو به حالت طبیعی برگردونده تا بدن دچار مشکل نشه ،در نتیجه ضربان قلبتون بالا میره. احتمالا شما کم خونی هم دارید .

سلام😊 
به دلیل حجم خونی که بدن از دست میده ، قلب بیشتر پمپاژ میکنه و میخواد این گردش خون رو به حالت طبیعی ب ...

اها شاید این طوری که شما میگید باشه یعنی واقعا دکتره خیل احمق بود اصلا انگار منو ویزیت نکرد ازش راضی نیستم

ماهی خانوممم