dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 عنوان قرص لیورگل برای کبد چرب 626 بازدید | 8 پست دکتر برای مامانم نوشته بعد طریقه مصرفو ننوشته روش الانم دکترش تا چند هفته نیس تا به حال کسی استفاده کرده میدونه روزی باید چندتا بخوره ممنون میشم چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد... 1398/11/15 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 کبدش گرید چنده نمیدونم گلم من استراحتم خونشون نرفتم اینم تلفنی بهم گفته چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 روزی یک عدد مرسی گلم چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
ملکه_زیبایی2 عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1078 نمیدونم گلم من استراحتم خونشون نرفتم اینم تلفنی بهم گفته من گرید دو ام دکتر بهم گفت تا ۳ ماه روزی یه دونه و فقط فقط رژیم کبد رو بازسازی میکنه اگه بشه گرید ۳ داروی کبد میدن این گیاهیه 💜
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 من گرید دو ام دکتر بهم گفت تا ۳ ماه روزی یه دونه و فقط فقط رژیم کبد رو بازسازی میکنه اگه بشه گرید ۳ ... ینی برا مامانم مثه برا شماست که این قرصو دادهممنونم خدا خیرت بده به خاطره جواب دادنت چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29525 ینی برا مامانم مثه برا شماست که این قرصو داده ممنونم خدا خیرت بده به خاطره جواب دادنت دکتر تغذیه هم بگو بره که بدونه چه مواردی رو رعایت کنه در مورد خوردن. قرص تنها کافی نیست. یک سری عادات غذاییش رو باید تغییر بده تا درست بشه. حتما بفرستش دکتر تغذیه. از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 دکتر تغذیه هم بگو بره که بدونه چه مواردی رو رعایت کنه در مورد خوردن. قرص تنها کافی نیست. یک سر ... چشم گلم مرسی که بهم گفتی🙏😘 چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...