2777
2789
عنوان

قرص لیورگل برای کبد چرب

626 بازدید | 8 پست

دکتر برای مامانم نوشته بعد طریقه مصرفو ننوشته روش الانم دکترش تا چند هفته نیس تا به حال کسی استفاده کرده میدونه روزی باید چندتا بخوره ممنون میشم

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کبدش گرید چنده

نمیدونم گلم من استراحتم خونشون نرفتم اینم تلفنی بهم گفته

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
من گرید دو ام دکتر بهم گفت تا ۳ ماه روزی یه دونه و فقط فقط رژیم کبد رو بازسازی میکنه اگه بشه گرید ۳ ...

ینی برا مامانم مثه برا شماست که این قرصو داده

ممنونم خدا خیرت بده به خاطره جواب دادنت

ینی برا مامانم مثه برا شماست که این قرصو داده ممنونم خدا خیرت بده به خاطره جواب دادنت

دکتر تغذیه هم بگو بره که بدونه چه مواردی رو رعایت کنه در مورد خوردن. قرص تنها کافی نیست.  یک سری عادات غذاییش رو باید تغییر بده تا درست بشه. 

حتما بفرستش دکتر تغذیه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
دکتر تغذیه هم بگو بره که بدونه چه مواردی رو رعایت کنه در مورد خوردن. قرص تنها کافی نیست.  یک سر ...

چشم گلم مرسی که بهم گفتی🙏😘